Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בדו"ח בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צירפתי מתחת דו"ח של מכון דינמומטר ברעננה.

הייתי שמח לדעת אם אני מסתכן מבחינת בטיחות בקניית האוטו הזה?

IMG_20141006_142307.jpg

פורסם
מבדיקה מוזמנת של המגרש אפשר להתעלם באלגנטיות.

קח את הרכב למכון שאתה בוחר שיבצע בדיקה אמיתית.

הבדיקה ששמתי כאן היא מבדיקה במכון לפי בחירתי

פורסם
מכיוון שהם הסכימו לשלם :lol:

ואם תגלה מאוחר יותר שהבדיקה לא היתה מספיק מקיפה ולא גילתה ליקוי או פגיעת שילדה, לא יהיה לך למי לבוא בטענות כי הם לא מכירים אותך.

אל תסמוך על המוכרנים המנומסים.

רכב כזה (כמעט חדש עם קילומטראז' נמוך) הייתי בודק אולי רק אצל מוסך פחחות. שיבדוק אם הרכב עבר תאונה. את הצד המכני כדאי לוודא רק שבוצעו הטיפולים הנדרשים ובזמן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מכיוון שהם הסכימו לשלם :lol:

ורק במקרה הבדיקה התבצעה במכון שנמצא בקרבת כלמוביל?

ברור שהרכב נבדק בצורה מעמיקה כש-כלמוביל 'קנו' אותו מהלקוח שהחליף לרכב חדש יותר.

אתה יכול לקבל את דו"ח הבדיקה המקורי?

כנראה ששם הדברים יראו קצת פחות טוב מכיוון שבמקרה ההוא, הם היו הקונה...

מדובר בחברה גדולה ובאופן עקרוני ניתן לחשוד בהם פחות (הם מחויבים לגילוי נאות) אבל אחרי הפרסומים שהיו כאן לגבי יבואן אירופאי מסוים שמכר מכוניות לא תקינות דרך הטרייד אין שלו, הייתי בודק מעט יותר לעומק.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

היי,

ראיתי גם את הבדיקה המקורית (דווקא הייתה קצת יותר מקלה), בכל אופן ירדתי מהרכב הספציפי אני מחפש אחד אחר דומה לו.

במקביל אני חושב על לקנות סוניק סדאן 1.6 LTZ חדשה ב 87,900, איך היא?

פורסם

כפי שכבר ציינתי, זאת בדיקה שאני הזמנתי והם שילמו, בנוסף הייתה לפני כן בדיקה שהם עשו מטעמם, אבל כבר ירדתי מהרכב.

מה לגבי

סוניק סדאן 1.6 LTZ חדשה ב 87,900, איך היא?

פורסם

התקציב בעיקרון עד 80K עם אופציה של למתוח עד 90K.

דרישות:

1) רכב בטוח

2) הנסועה השנתית שלי נמוכה (באיזור ה 14,000 בשנה) אבל מצד שני זה יהיה הרכב היחיד שלי ואני רוצה שידע להתמודד גם עם מרחקים ארוכים לטיולים (אילת, עליות לירושלים וכו...)

3) אנחנו זוג פלוס אחד בדרך, כך שמצד אחד אני רוצה שיהיה מספיק מקום בבגאז' ומצד שני מספיק קטן כדי שיהיה נוח להסתובב ולחנות בעיר (רוב הנסיעות בעיר)

4) נוחות נסיעה לפחות סבירה

5) אבזור - יש דברים שלא כל-כך מעניינים אותי כמו לדוגמא הג'אנטים וקרוז קוטרול, אבל כן חשוב לי חיישני רוורס ואם אפשר אז גם מצלמת רוורס, מעבר לכך פינוק מבורך יכלול: BT, מערכת ניווט, סאן-רוף.

• תוכן חדש...