Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתגורר כרגע בחו"ל ויש לי אחלה חבילה סלולרית בשביל להתקשר למשפחה/חברים בארץ. הבעיה היא שאם הם רוצים להתקשר מישראל אליי הם נאלצים לשלם הרבה כסף על השיחה, וגם צריכים לזכור לחייג למספר המקומי ולא לישראלי הרגיל. בעיה נוספת היא שאני עלול לפספס שיחות חשובות מהבנק/ממשלה/אראלה ממפעל הפיס שמתקשרים למספר הישראלי הישן שקיים אצלם במערכת.

שירות Spikko הוותיק יחסית מאפשר לי (אם הבנתי נכון מהאתר) לקבל מספר ישראלי חדש ללא תשלום קבוע שינותב למספר המקומי שלי תמורת משהו כמו 3 סנט לדקת שיחה. זה נשמע לי כמו פתרון טוב, במיוחד כשמשלבים אותו עם "עקוב אחריי" מהמספר הסלולרי הישן שלי, כך שכל העניין הופך להיות שקוף למתקשרים.

בדקתי גם מה מציעים המתחרים (בזקום, 012 גלובל וכו') והגעתי למסקנה שספיקו יתאים לי יותר בגלל שאין לו תשלום חודשי קבוע. אני מבין שבצורה כזאת לא אקבל SMS מהארץ למשל, אבל זה משהו שבעידן הוואטסאפ אפשר לחיות איתו. שוב, אין לי צורך בשיחות יוצאות אלא במספר שיכול לקלוט את הנכנסות בלבד.

שאלותיי אם כך:

• האם למישהו יש נסיון עם השירות ויכול להעיד על אמינותו/יציבותו?
  • האם ישנם שירותים אחרים בסגנון ללא תשלום חודשי שכדאי לי לקחת בחשבון?
  • האם פספסתי משהו בהסבר לעיל? חיובים נסתרים, מגבלות טכנולוגיות וכו'? אשמח לשמוע.

בתודה מראש.

manuel.jpg

פורסם

יש המון ספקי DID ווירטואלי שלוקחים משהו כמו 5 דולר לחודש ומספקים העברה של השיחות הנכנסות לכל יעד אפשר (כולל סקייפ) ללא עלות נוספת. עיין כאן, לצורך העניין.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

על רגל אחת - DID זה "מספר טלפון", יענו, כמו מספר אייסיקיו, רק שהוא נייד. אם יש לך גישה לשירות SIP כלשהו, אתה יכול להפנות את ה-DID לשם או לחילופין לסקייפ וכיו"ב.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...