Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוכר יחידת דיור (מרתף) ובבית של הבעלים יש חיבור אינטרנט של הוט בגלל שמדובר במרתף אין קליטה של אינטרנט מהבית אשמח לקבל עצות כיצד אוכל לקלוט אינטרנט ביחידה? יש שקעים של הוט ביחידה...

תודה רבה

פורסם

אתה יכול למתוח כבל שבסופו ימוקם נקודת גישה או להשתמש במאריך טווח.

בשני המקרים מדובר על לקחת ראוטר שתומך בזה ולקנפג אותו בצורה כזאת או אחרת.

מאריך טווח יפגע במהירות הסופית שתקבל אבל יהיה נוח יותר להצבה, בעוד נקודת גישה תהיה מהירה יותר אבל יהיה עליך למתוח כבל.

פורסם

אתה לוקח ראוטר רגיל שתומך בעניין, מגדיר אותו בתור repeater (יש המון מדריכים ברשת, זה לא מסובך) ומציב אותו איפשהו באמצע הדרך בין הראוטר של בעל הדירה ליחידת הדיור שלך.

פורסם

אחרי שתסיים לבזבז את הזמן על פתרונות שלא עובדים תעביר כבל רשת ושים נתב (מוגדר להיות Access Point) אצלך וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה שאף פעם לא הצלחת להגדיר ריפיטר, זה לא אומר שאחרים לא יצליחו.

הגדרתי מאות ריפיטרים ומאות AP וזה מאוד קל אם יודעים מה עושים, וגם אם לא, זה לא מסובך בכלל ללמוד.

אם מוציאים מהמשוואה את העובדה שריפיטר יהיה איטי יותר, הגדרת ריפיטר היא קלה הרבה יותר.

פורסם
זה שאף פעם לא הצלחת להגדיר ריפיטר, זה לא אומר שאחרים לא יצליחו.

הגדרתי מאות ריפיטרים ומאות AP וזה מאוד קל אם יודעים מה עושים, וגם אם לא, זה לא מסובך בכלל ללמוד.

אם מוציאים מהמשוואה את העובדה שריפיטר יהיה איטי יותר, הגדרת ריפיטר היא קלה הרבה יותר.

הבעיה עם יחידות הדיור האלו שהן נמצאות במרתף ובנויות מבטון, כך שרשתות אלחוטיות בדרך כלל מתקשות לעבוד טוב.

אני חושב שציוד ביתי פשוט לא ייתן מענה טוב, עדיף לחשוב על מה שויל רשם ולנסות להוריד כבל רשת במידת האפשר.

יש גם פתרונות של רשת דרך שקעי החשמל כגון זה לדוגמא:

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-TP-LINK-%D7%93%D7%92%D7%9D-TL-PA211

במידה ולא ניתן להוריד כבל.

פורסם
אתה יכול למתוח כבל שבסופו ימוקם נקודת גישה או להשתמש במאריך טווח.

בשני המקרים מדובר על לקחת ראוטר שתומך בזה ולקנפג אותו בצורה כזאת או אחרת.

מאריך טווח יפגע במהירות הסופית שתקבל אבל יהיה נוח יותר להצבה, בעוד נקודת גישה תהיה מהירה יותר אבל יהיה עליך למתוח כבל.

גם אני ציינתי זאת כאפשרות, אבל ברוב יחידות הדיור בעל-הבית לא יתן לך להתחיל לסלול לו כבלים בבית, ריפיטר יהיה איטי יותר, אבל מהניסיון שלי, אם ממקמים אותו כמו שצריך זה יעבוד יופי.

פורסם

הפתרון דרך שקע החשמל נראה לי הכי טוב.. זה עובד באמת? פשוט לחבר לשקע להעביר כבל רשת לראווטר הקיים בבית ועוד אחד לחבר למטה לחשמל ולחבר כבל רשת לראווטר ביחידה?

תזה נשמע לי פשוט מידי כדי שזה יעבוד :)

פורסם (נערך)

לפי ניסיוני פתרון דרך שקע החשמל לא עובד. היה לי, ניסיתי: זה היה עובד לאט מאוד, כל הזמן נתקע ובסוף אחד המתאמים התפגר (היה צריך כל הזמן לעשות ריסט - להוציא מחשמל ולחבר חזרה). אין פתרונות קסם. גם צריך לחבר ישירות לקיר, אי אפשר לחבר למפצל ואם בכל זאת משתמשים במפצל אז שני שקעים: האחד הדבר הזה שלא עובד עם חיבור רשת והשני מעריך שאליו מחוברים כל מיני צרכני חשמל.

כאשר הייתי רואה יוטיוב, זה היה כמובן נתקע. מהירות מוצהרת של 500 זה שקר גס כי יש לזה פורט של 100 ובפועל זה נותן משהו כמו 16 מגה. בקיצר, חבל על הזמן שלכם - זה פתרון גרוע.

בסופו של דבר העברתי קבל רשת ונגמר הסיפור. מאז יש לי אינטרנט מהיר, בלי ניתוקים והכל יציב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעיקרון רוב הראוטרים האלחוטיים הטיפוסיים, יש להם גם יציאות רשת רגילות RJ45, אתה יכול לחבר לאחת כזו כבל רשת והשניה לכניסת WAN של ראוטר אלחוטי אצלך ביחידת הדיור או ישירות למחשב אפילו בלי ראוטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...