Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התחבטויות ושאלות כאן בפורום, ראיתי בקרסו טרייד אין רנו סניק 2011 עם 29 אלף ק"מ בלבד. סגרתי עקרונית מחיר ונסעתי על הרכב שאכן כמצופה נראה ומרגיש חדש.

קיבלתי לידי את טופס הבדיקה ולמעט כיוון פרונט אין שם הרבה. בקרסו מבטיחים שקיפות וגילוי נאות ושנת אחריות מלאה על הרכב. מתחייבים שהוא "נקי".

האם לקחת אותו בכל זאת למכון לבדיקה? האם מכון שנמצא לא הרחק משם וסביר שעובד איתם " ישרוף" להם רכב?

תודה

פורסם

במקום לבזבז כסף מיותר על כסתחים, קח אותו לבדיקה במוסך מרכזי\מורשה שיגידו לך בדיוק מי מה מו ויוציאו לך היסטורית טיפולים.

פורסם

כמה רחוק? אנחנו בירושלים, מי שמכיר אז קרסו בתלפיות, לאן אקח, לטסט ליין בגבעת שאול? (לטובת התל אביבים פה זה בערך כמו שקרסו בריב"ל והמכון ברמת החייל למשל)

פורסם

מורשה יכול לדעת לגבי תאונות ותיקוני צבע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב87 אלף. בפועל אני משלם למעלה מעשירייה פחות. זה משנה משהו לגבי עניין הבדיקה? אני לא רואה את עצמי נוסע מחר בבוקר לת"א רק בשביל בדיקה אבל מנגד אני חושש שלא לעשותה.

פורסם

אתה לא חייב לקחת את הרכב לבדיקה בעיר אחרת אבל כן חייב לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך. חיפוש מעמיק בפורום יעלה לך לפחות שרשור אחד של גולש שהתעצל לקחת רכב שמוכרת קרסו טרייד אין לבדיקה וגילה, מאוחר מידי, שהרכב אכל פצצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמממ,

הייתי אומר לך ללכת לגבעת שאול אבל זה טרטור לא קטן, אני מכיר שדינממוטר בתלפיות לרוב יחסית מחמירים,

שווה לך לנסות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מכון קרוב יכול אולי לנסות לטייח תקלות זניחות, אם ביכלל. המכון לא יסכן את עצמו בטיוח תקלה רצינית, שום קרסו לא יפצה אותו על זה. כך שאם ויזואלית הרכב נראה טוב ואתה גם מרגיש נוח ויציב בנהיגה, לדעתי אתה לא צריך להשתגע, אתה יכול להסתפק בבדיקה במכון קרוב. קח בחשבון, עם כל הביקורת של גולש כזה או אחר, שלא מדובר בסוחר רכב מזדמן. בכל זאת מדובר בסוחר רכב שמעוניין לשמור על המוניטין שלו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אבא שלי מחליף רנו ברנו כבר 15 שנה (משפחה לא בוחרים). הוא תמיד עושה טרייד אין ברנו ובדר"כ גם מקבל מחיר הוגן.

לזכותם יאמר שהם לא מוכנים לקחת רכב עם תאונות, אם יש בעיות הם מתקנים (ע"ח שהמוכר) כך שיש מציאות.

מצד שני כן לקחת את הרכב לבדיקה. אפשר מוסך שישעשה סיבוב על הרכב ויתן את דעתו, יתחבר למחשב לבדוק תקלות ויעלה על ליפט לבדוק מכות/תאונות.

מכוני הבדיקה זה בלוף אחד גדול והם לא לוקחים אחריות על כלום ולכן עדיף בלי לקחת אחריות משהו שמכיר את הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא ברשת אפשר למצוא כתבות על פיצוי לקוחות עי המכון במקרה של בדקיה מוטעת,גם לפה העלו כתבה על פיצוי המכון ב 7 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם בדיקה במוסך שמתמחה ברנו (לא מוסך יבואן) עדיפה על מכון? מאחר ומדובר ברכב יחסית חדש שלא נסע הרבה בכלל, מה שלי חשוב לדעת זה שהכל תקין ושלא הוחלפה דלת למשל. את זה מוסך יידע מיד, נכון?

אגב מה בדיקה במכון תיתן לי שבדיקה במוסך לא יכולה לתת?

פורסם

אני קניתי בעבר סניק, עם קילומטרז נמוך מאוד, מקרסו טרייד אין.

המוכר חלקלק הלשון, הצליח למכור לי את האוטו בלי שהתעקשתי לראות דוח טיפולים מהמוסך.

רק אחרי שנה כשהכנסתי את הרכב למוסך מורשה, התברר לי שהרכב עבר הצפה של מים, מה שעלול לגרום לבעיות חשמל וחלודה.

אל תוותר על קבלת דו"ח של כל הכניסות למוסך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...