Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לוותר על מכוני בדיקה ולהכנס למוסך מורשה , לבצע בדיקת מחשב, קומפרסייה, לחץ הפוך, והסטוריית טיפולים. בעלות של 270 ₪

Using Tapatalk

פורסם

תיקח! ללא ספק בכלל!!!!

לפני 4 שנים, קניתי מהם ניסן במכון הבדיקה הקרוב אליהם מצאו שהכל נהדר.

תוך כדי הבדיקה, בטעות ממש, שמתי לב לאיזה דפיקה "קלה" בדלת ... אחרי שחפרתי להם במכון התברר לי שהחליפו מוט של הדלת. מיותר לציין שהבוחן התנצל שהוא לא שם לב ובלה בלה אבל מהוויבים שקלטתי שם , הבוחן והבחור שהביא את הרכה מקרסו חברים די טובים.. בקיצור תיקח.

דרך אגב - אחרי שהורדתי עוד 5000 שקל מהאוטו קניתי אותו. אני מבסוט ממנו מאד כבר 4 שנים.. וכל זה בגלל שהייתי טיפה עירני. (מעניין מה עוד לא מצאתי ברכב שם:-) )

פורסם

לא הייתי לוקח למכון. תראה, קרסו כנראה מכניס למכון הזה אלפי שקלים מהבדיקות , ומטבע העניין ( ולא מרוע), כולם כבר מכירים שם אחד את השני, אז הביקורת היא יותר רכה. לדוגמא , אם בכל בדיקה כמעט של כל רכב אתה תראה כסת״ח של המכון בכל מיני משפטים קבועים כגון ״נקישות בהעברת הילוכים, יש לתאם מנוע, יש לכוון זוויות היגוי, יש לפרק גלגלים לבדיקה , ויש ויש ויש....״ שגם המכון יודע שזה כסת״ח ופשוט מדביק את זה אוטומטית לכל רכב שנבדק, פה הוא פשוט לא ירשום, ואז אתה מקבל כביכול בדיקה נקיה. אני מתקשה להאמין שטרי יד אין קרסו ימכור לך רכב עם מכה בשלדה, אבל בדיוק בשביל זה, ובשביל בדיקה של המכלולים החשובים, לך רק לבדיקה במוסך. זאת דעתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זאת הבדיקה שעושים שהרכב נכנס לטרייד אין. הריגקטים משמשים את הטרייד אין להפחתה במחיר ולצורך תיקונים.

כך שהבדיקה לא אמורה להיות "נקיה" מידי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ראשית, תודה לכל העונים.

שמעתי לעצתכם ולקחתי את הרכב לבדיקה במוסך חיים לוי בתלפיות. מי שמכיר (והירושלמים פה בוודאי מכירים) מדובר במוסך שעד לפני שנים ספורות היה מוסך מורשה של רנו-ניסן והיה לו גם אולם תצוגה של רנו-ניסן. הצדדים הסתכסכו בעקבות דרישות של קרסו וכעת יש ביניהם דם רע וניתן היה ללמוד מכך מהעוינות ששמעתי מכל צד כלפי הצד השני. מלחמות היהודים.

כך או כך הרכב היה בבדיקה כשעתיים פלוס, כולל נסיעת מבחן ארוכה, בה נבדק הרכב על בוריו - מבדיקת מחשב, דרך פחחות, גיר-מנוע על מכלוליו ועד לתקינות מתג חלון החשמל (שאגב אחד מה-4 מתגי החלונות באמת לא היה תקין....).

הרכב במצב מצויין כיאה לרכב בן 3 שגמע רק 28 אלף ק"מ. עם זאת נמצאו מס' ליקויים ש"משום מה" נעדרו מהדו"ח של המכון, כמו מראה חשמלית שלא מתקפלת, מתג חלון חשמל שלא עובד ועוד כמה דברים קטנים זניחים. כמו שהמלצתם, התעקשתי כי הנושא יטופל במקום וסירבתי לקבל הבטחה כי "אחרי החגים תבוא ונתקן". ואכן מה שניתן היה תוקן בו ביום ומה שצריך הוזמן ויסודר מחר. דרשתי וקיבלתי ספר טיפולים מלא ומפורט ושאר הדברים שאוזכרו באשכול.

סיכום:

1. תמיד כדאי להיכנס לפורום ולהתייעץ. לא עולה כסף וברוב המקרים אף יחסוך כסף ועוגמת נפש.

2. קרסו טרייד אין בגדול הוגנים (זה הרכב השני שאני קונה מהם) אבל איפה שאפשר "לעגל פינות" ולדחוף ללקוח הם בהחלט יעשו זאת, דבר אגב, תכונה שמצויה בהרבה עסקים בארץ, לאו דווקא בהכרח רק במגרשי מכוניות.

3. גם כשקונים רכב מחברה מכובדת כמו קרסו, תמיד כדאי לעשות בדיקה ורצוי במוסך שמכיר את הרכב אבל אינו מורשה, שיבדוק את חוות הדעת של המכון ומעבר לכך. מי שיחסוך שעתיים המתנה במוסך ועוד 270 שקל עלות בדיקה עלול לבזבז אח"כ שעות במוסך ולהוציא מכיסו אלפי שקלים. למזלי את השיעור למדתי לפני ולא אחרי וזאת הודות לכם....

שוב תודה וגמר חתימה טובה.

• תוכן חדש...