Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

ברשותי סיטרואן סי 4 שנת 2006 מנוע 1600 דגם sx

95000 קמ.

בזמן נסיעה בהילוכים נמוכים [1,2] נשמעות נקישות בגיר וקושי בהעברת הילוך (הרכב אוטומט)

כנל אותו מצב ברגע לחיצה על דוושת הגז בעמידת ברמזור אדום (DRIVE) ישנם כמה שניות של כביכול עמידה המדמה עמידה בניוטרל (השהייה) ואז נקישה חזקה והאוטו מתחיל לנוסע.

הבנתי שבשנתון הזה יש דבר הנקרא "גיר חכם" תיבת חסכונית וכו"

אשמח לקבל חוות דעתכם בנושא לפני שאני ניגש למוסך בעניין הגיר ולפני שאני נפרד מכמה אלפי שקלים טובים

:)

תודה!

עריכה אחרונה על ידי gblat
פורסם

זה יכול לנוע בין תושבת גיר עייפה לבין בעיות של בניית לחץ בגיר.

מומלץ להכנס בהקדם למוסך לבדיקה בכדי למנוע נזק נוסף.

פורסם

אין קשר לעידכון גירסה במחשב הרכב או משהו?

במידה וכן,יש לכם להמליץ לי על מוסך אמין ומקצועי (חוץ ממורשה) שיוכל להעיף מבט ולא לשחוט אותי בעלות כספית באיזור חיפה והקריות?

תודה.

פורסם

ואוו לראות את הסרטון הנ"ל בלילה בחדר חשוך זה לא פחות מסרט אימה, זה ממש הקפיץ אותי :-)

אגב מה שמוצג בסרטון זה נקישות בגיר? האם יכול להיות נקישות בגיר לאו דווקא בהילוך הראשון?

אלא במעבר משני לשלישי ומשלישי לרביעי ברמה פחות קשה ממה שמוצג בסרטון?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

• ספונסר פורום
פורסם

התאור מתאים לבעית החלקה בגיר שיכולה לנבוע מחום יתר או מלחץ לא תקין או מבלאי דיסקיות. על מנת לקבוע בודאות יש צורך לאבחן בעזרת סורק תקלות. אצלינו במוסך גבע תוכל להנות מבדיקה ואיבחון תקלה בגיר ללא עלות.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

מזה אני חושש...

אני חושב שלא יהיה מנוס מלהכניס את הרכב למוסך מורשה לבדיקה וקבלת הצעת מחיר,

לאחר מכן אקח החלטות.

פורסם

"מוסך מורשה" יקרע לך את הצורה.

במקום זאת,עדיף לחסוך פערי תיווך ולקבל חוות דעת ,טיפול ותיקון אצל המומחים לגיר אוטומטי ,גירומטיק.

הם נמצאים צמוד למגרש המכוניות של רכב כהן בצד ימין.(מול סוכנות פיאט מעט קדימה בכביש הצדדי).

הם לא זולים אבל יהיו לא פחות מקצועניים ממורשה וגם כנראה יותר זולים ממנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אקח זאת בחשבון,

שוב,אני עדיין לא רץ לתקן שום דבר רוצה רק לקבל חוות דעת מקצועית וברורה.

חג שמח ושנה טובה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בכל מקרה אל תלך למוסך (בטח שלא למורשה) אלא ישר למכון גירים שבו ידעו בדיוק מה לעשות.

מוסך יגבה ממך כסף על הפירוק, על ההרכבה ועמלה.

כל מוסך ישלח את הגיר למכון גירים אז השאלה היא רק לאיזה מכון.

פורסם

זה מה שכנראה אעשה,

אגש לאחר החג למוסך גירומאטיק שבחיפה בשביל לקבל הצעת מחיר לתיקון.

אעדכן כאן בהמשך.

חג שמח ושוב תודה.

פורסם

בוקר טוב (15.10.14)

חזרתי כרגע מגירומטיק,

בחור בשם עמית נסע על האוטו שלי ואלה הממצאים:

2 מחשבים שחוברו לרכב שלי לא הראו שם תקלה בגיר,

הקפיצות והנקישות בגיר מתחילות ברגע שהרכב מגיע ל 110 מעלות משהו כזה ואז זה קורה כל פעם שמתחילים לנוסע מהמקום כשהאוטו עומד או תוך כדי נסיעה החלפת הילוך ראשון לשני.

קיבלתי הצעה מחיר (כמו שחשבתי) לשיפוץ גיר במחיר של 3800 שח לפני מעמ (אחריות לחצי שנה או 10000 קמ)

דעתכם?

חג שמח.

• תוכן חדש...