Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשים את האוטו בכחול-לבן בעיה, אני צריך להיות שם לפני 9:00.

לשלם 30 ש"ח לשעה בחניון הצמוד כבר שילמתי, אופציה אפוקליפטית.

אם אתם מכירים איזו מדרכה אפורה לשימוש אישי (במרחק הליכה הגיוני) אשמח לדעת.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בסביבות השעה 8 בבוקר עוד יש חניה בכחול לבן ברחובות הסמוכים. גם זה יעלה לך כסף, אבל אולי פחות.

חוץ מזה אין חניה באפור באזור. זאת אומרת יש, אבל מדובר על מקומות עם שניים-שלוש מקומות חניה שתמיד תפוסים. חניה בחינם במרכז תל-אביב... טוב שלא ביקשת שלום אזורי :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אגב, אם אתה רוצה לחנות בזול אז אפשר לחנות בחינם ברידינג ומשם לקחת אוטובוס, קו 9 של דן או 56 של קווים, ללונדון מיניסטור. העלות - כ-14 ₪ ליום.

פורסם

האמת שבדיוק באמתי גם לבקש "שלום אזורי"..

חניה כחול לבן בלי הגבלת תו תושב זה מצוין עבורי.

אחרת מותר להחנות בה רק משעה 9:00.

בשביל הביקורים הקצרים הנדרשים לי, רידינג (מכיר) זה כבר חתיכת אופרציה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ברחוב מאחורי לונדון מנסטור, תמשיך קצת הלאה יש חניון של אחוזת החוף.

אני חושב שקצת יותר זול.

בתל אביב יש מדרכות אדום לבן, אפור אדום, צהוב אודם וכחול לבן.

תשתמש באוטובוס.

אייל

פורסם (נערך)
ברחוב מאחורי לונדון מנסטור, תמשיך קצת הלאה יש חניון של אחוזת החוף.

אני חושב שקצת יותר זול.

כיאוס תחבורתי בלתי נסבל בכניסה לחניון הזה, וזה רלוונטי לכלל החניונים של אחוזת חוף. יש להם ביקוש גבוה בשל עלויות החניה המסובסדות לתושבים.

האופציה של רידינג + אוטובוס/אופניים חשמליים היא הריאלית ביותר. יש גם תחנת "תל-אופן" במתחם החניון של רידינג, אם אתה מזוכיסט.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לפני כשבוע הייתי צריך להוציא תדפיס רישיון, לצערי, הסופר פארם היחיד בת"א שקיימת בו העמדה הזו (רשיונומט או מה שזה לא יהיה) נמצאת בלונדון מיניסטור.

כל שלושת החניונים הסמוכים מיועדים לבעלי מנוי. הרביעי והמרוחק יותר אכן גובה 30 לשעה.

החלטתי, בטיפשות מוחלטת, לקחת את הסיכון בחניה ממול (כחול לבן עם איזה 8-10 מקומות, כולם כמובן תפוסים) לחנות באמצע כשאני חוסם רכב אחד.

רצתי מהר-מהר, הדפסתי את הדף חזרתי לרכב והכל היה תקין. לא ממליץ.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

חברה שלי מתגוררת באבן גבירול אז יוצא לי להיות שם הרבה.

בדרך כלל ברחוב דובנוב משעה 8 אפשר למצוא חניה בכחול לבן שמתחילים לשלם עליה החל משעה 9.

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
האמת שבדיוק באמתי גם לבקש "שלום אזורי"..

חניה כחול לבן בלי הגבלת תו תושב זה מצוין עבורי.

אחרת מותר להחנות בה רק משעה 9:00.

בשביל הביקורים הקצרים הנדרשים לי, רידינג (מכיר) זה כבר חתיכת אופרציה.

אז כמו שכתבו לך כאן, על שאול המלך בקטע שבין דובנוב לויצמן יש חניה בכחול לבן. אם עמוס שם תעשה עוד סיבוב, החניות שם מתפנות יחסית מהר.

גם ברחוב ברקוביץ', מתחת לגשר של גינת דובנוב, יש לא פעם מציאות.

פורסם

השאלה היא לכמה זמן אתה צריך את החניה. התעריף של ת"א לחוצנים הוא 6.2 שקל לשעה בפנגו. לא ממש זול אם אתה מבלה שם יום שלם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנהל הנדסה של עירית תל-אביב עבר ללונדון מינסיסטור לשנה וחצי הקרובות.

מפאת עיסוקי אני צריך לבקר שם ולא מעט. לרוב לביקורים קצרים של חצי עד שעה.

עד היום לחנות ברח' שפינוזה ושות' החיים היו דבש, עכשיו אני מגלה מה זה "להיות תל-אביב אמיתי".

חניתי לבסוף בדובנוב. ב- 8:45 (כנראה) מפסיקים כבר לחלק דוחות על חוסר במדבקת תושב (מדבקה של הרצליה לא עוזרת :shock:).

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...