Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיתוף מחיר הגיוני יותר לפלסטלינה לא סינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן לחברי הפורום.

במסגרת רוח השיתוף, אני רוצה לשתף אתכם בפלסטלינה שמצאתי דרך EBAY במחיר שיחסית לארץ הוא הכי טוב שתוכלו למצוא כולל משלוח כמובן.

בארץ באתרים הגדולים שהם אוטוסטור:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

ואתר VIX:

http://www.vixdetailing.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9A.html

אז ככה, המחירים גבוהים.

דרך EBAY מצאתי 2 דברים מענינים, קודם כל יש 200 גרם פלסטלינה מקורית של BIT HAMBER ברמת REGULAR, כלומר לא אגרסיבית, לשימוש רגיל שזה בדיוק מה שחיפשתי.

הפלסטלינה נשלחת מבריטניה והיא ממותגת תחת יצרן שנחשב לא רע.

המחיר עבור התענוג הזה הוא 120 ש"ח כולל משלוח, תיכנסו לאתרים הישראלים ותבינו שלא תמצאו עסקה טובה מזו וזה עוד לפני דמי המשלוח שגובים ולהזכיר לכם שמדובר בגוש של 200 גרם ולא פחות.

קישור ל BIT HAMBER :

http://www.ebay.com/itm/Bilt-Hamber-Autoclay-Regular-200g-Clay-Bar-/251289804279?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item3a820a1df7

ושנית, מי ששם לב שבאתר ויקס יש את הפלסטלינה של דודו ג'וס, 55 גרם ב-55 שקל אז המחיר סביר, אבל מוסיפים לזה דמי משלוח ומקבלים 85 שקל ל 55 גרם.

מי שבכל זאת לא רוצה BIT HAMBER ומעוניין בפלסטלינה הזו של דודו ג'וס, יש בשבילו פתרון גם ב EBAY.

מה דעתכם על 2 גושים של 55 גרם של דודו ג'וס בכ-106 שקלים בלבד כולל המשלוח לארץ, אני מזכיר.

אם תקנו בארץ 2 גושים של 55 גרם יצא שתצטרכו לשלם לפני חישוב המשלוח 110 ש"ח וכולל המשלוח 140 ש"ח.

http://www.ebay.com/itm/Dodo-Juice-Detailing-Clay-Bar-Basics-Of-Bling-2-x-55g-Bars-110g-Yellow-Poly-Clay-/260973529269?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item3cc33c08b5

אני אישית הזמנתי את ה BIT HAMBER, אחרי החוויה הלא נעימה שהיתה לי עם הפלסטלינה הסינית.

כשהמשלוח יגיע אני אעדכן בתמונות ורשמים אחרי שימוש.

לסיכום, אני מקווה שבעלי ויקס ואוטוסטור לא יקבלו את זה בצורה הלא נכונה המטרה היא לא לפגוע באף אחד אלא לבוא לטובתנו אנו הצרכנים, המטרה היא למצוא חלופות נוספות למי שמעוניין לקנות פלסטלינה משווקים ומוכרים נטספים שאינם בארץ ובמחירים נמוכים יותר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הbit hamber אני הזמנתי אותה מ deatling clean, כולל משלוח יעלה לך 100 שקל,פלסטלינה מעולה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הפלסטלינה של בילט אפשר להחליק על הפח רק עם מים.

למעשה זאת הפלסטלינה היחידה שמאפשרת את זה, אישית בכל מקרה הייתי משתמש בonr מדולל, אבל זו אופציה נוחה.

מחיר לא רע בכלל, תודה על השיתוף, אבל חייב לשאול למה פשוט לא להתקדם לתחליף איכותי ביותר, נוח לשימוש ורב פעמי כמו הספוג של ננקוסקין?

(זול יותר בנוסף).

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין די שמרן בכל הקשור לעניינים האלה ואני עוד מתקשה להאמין שזה עושה את אותה העבודה שפלסטלינה עושה.

זה מסוג הדברים כנראה שאפשר להגיד עליהם שעד שלא אנסה את התחליף הזה לא אדע באמת עד כמה הוא טוב נוח וזול.

זו פעם ראשונה שאני הולך להשתמש בפלסטלינה שאינה סינית, כך שזה גם מסקרן אותי מאוד.

כמו שכתבתי למעלה, רשמים וביקורות על ביט האמבר אחרי השימוש הראשון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי כול הפלסטלנות דומות,השתמשתי בקארפלן,zaino,bil hamber

לא הרגשתי שינוי ביניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש איכותיות שונות גם בפלסטלינות -לא כולם זהים. (נוחות,גמישות,ניקוי,התפוררות ועוד כמה דברים)

בכל אופן צריך לשים לב שהספוג לא סופך לתוכו לכלוך כמו פלסטלינה "מסורתית"

דבר זה יכול לגרום לשריטות/מריחות בצבע במידה ולא נזהרים. בנוסף אין לו גמישות להגיע לאזורים בעייתיים. (מתחת ידיות רכב למשל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחכים לביקורת של lanosforce לגבי המטלית הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש איכותיות שונות גם בפלסטלינות -לא כולם זהים. (נוחות,גמישות,ניקוי,התפוררות ועוד כמה דברים)

בכל אופן צריך לשים לב שהספוג לא סופך לתוכו לכלוך כמו פלסטלינה "מסורתית"

דבר זה יכול לגרום לשריטות/מריחות בצבע במידה ולא נזהרים. בנוסף אין לו גמישות להגיע לאזורים בעייתיים. (מתחת ידיות רכב למשל)

מי שעובד במשנה זהירות, לא יקבל סווירל אחד מעבר למה שצפוי לו בעבודה עם פלסטלינה קלאסית.

אנשים לחוצים שמחפשים לעשות את העבודה ברבע שעה, במקרה שלהם כן צפויה להם בעיה.

בכל מקרה צריך לעבוד עם דלי שבתוכו onr, מבלי קשר לclay lube, תקף גם לספוג וגם לפלסטלינה רגילה.

לשטוף את הפלסטלינה/ספוג,מטלית באופן תדיר, והכל יהיה בסדר.

לא רואה את עצמי חוזר אחורה לפלסטלינה קלאסית, ואגב אצלי, נכנס גם מתחת לידית.

שארקי, הגיע הזמן להתקדם, ממליץ בחום.

עולה סביבות 80 ש"ח, דובר על המוצר כמה פעמים, תעשה חיפוש קטן ואולי תתרשם לטובה.

מבין את עניין השמרנות שלך לחלוטין, רק אל תשכח שפעם חשבו שאין תחליף לג'ילדה מעור צבי נניח, והיום זה מונח ארכאי שנזנח לטובת מוצרים שהם עולם אחר לחלוטין ממה שהורגלנו עד כה.

לא חושב שיש סיבה כיום להשתמש בפלסטלינה ו"להתענות" כשיש תחליפים שעולים כל המקור.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...