Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביררתי לגבי מספר מכונית בטווח מחיר הזה אך לא מצליח להינעל חד משמעית.

מחפש רכב אמין, חסכוני, שייתן קצת ביצועים בכל מקרה וכמובן שיהיה נוח לנסיעה. רוב הנסיעות שלי כיום זה בעיר ומדי פעם בשבוע מחוץ לעיר, לא נסיעות ארוכות.

עדיפות לאוטומט

הגעתי לדגמים הבאים:

פיאט פונטו איבו/גרנדה

סקודה פאביה 1.2 TSI ספורט

סיאט לאון/איביזה - אין עדיפות לדגם, לא מכיר כל כך

האם הדגמים האלו מומלצים? עדיפות לאיזה דגם? מה לחפש? ממה להימנע? מחלות כלשהן באחד הדגמים? עדיפות לדגם אחר בכלל?

תודה!

פורסם

אם רוב הנסיעות בעיר,למה לא לשקול מיני? היא תהיה חדשה יותר,בעיר לא באמת תרגיש בחוסר כוח,אלא אם אתה נהג שאוהב ללחוץ.

מה התקציב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לסופר מיני או מיני? (הפיאט פונטו וסקודה פאביה האצבק לא סוג של מיני?)

אם אתה מתכוון לסופר מיני, לא אוהב את סוג המכוניות האלו וגם הן יהיו קטנות לי :)

אני רוצה להנות מהרכב, אני מתכוון לצאת מהעיר פעם בשבוע בממוצע וכמובן מעוניין ברכב שיהיה לי לנסיעות ארוכות(רמת הגולן)

כרגע אני חושב שסביבות ה60 אני מוכן להשקיע.

עריכה אחרונה על ידי Boris Golod
פורסם

יש לך את הפונטו איווי,בטיחותית,יש דגמים מאוד מאובזרים כמו ה 150TH,מושבים מאוד נוחים,חיסכונית,החיסרון גיר רובוטי לא חלק כמו גיר אוטומטי פשוט.

יונדאי I20-אמינה,יש כאלו גם עם מנוע 1.6 אם כי רובם עם 1.4,די מאובזרת גם בגירסת הבסיס שלה.

מזדה2-זריזה לכן אולי תתאים לך,חפש רמת איבזור DYANMIC ולא ACTIVE עקב 6 כריות אוויר מול 2 בלבד.

פורד פיאסטה-איכות חומרים טובה יותר,לדעתי מושבים גם נוחים יותר מאשר היונדאי,הנדסת אנוש קצת פחות מיקום חלונות החשמל מאוד לא נוח,מעבר לזה רכב באמת טוב.

סוזוקי סוויפט-גם כן זריזה,אם כי תא מטען קטן,אמינות כמו סוזוקי טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש, אתה מתבלבל, מיני-המכוניות הקטנות (פיקנטו, אלטו וכד') סופר מיני-פונטו, איביזה פאביה..

בכל אופן, נסיעות עירוניות זה פרמטר שמשתנה בין עיר לעיר. באיזו עיר אתה הולך ליסוע?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

בהמשך להודעה הקודמת

יש את התת דגמים של הפונטו כמו האיבו[TABLE=width: 400]

[TR]

[TD=class: value]Multi-Air Dynamic ידני (135 כ''ס) 1.4[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

או דגם עם 105 כ"ס לעומת הדגם הרגיל עם 78 כ"ס.

מה היתרונות והחסרונות לעומת הדגמים האחרים והאם יש עדיפות למנוע TSI 1.2 של הסקודה פאביה?

עקב התעניינות מוסיף גם את סיאט לאון שאני אוהב את העיצוב שלה - איך אני מגיע להחלטה בין הרכבים האלו?!

עריכה אחרונה על ידי Boris Golod
פורסם

לא נסעתי על האיבו עם כזה מנוע,אבל אני מתאר לעצמי שמודבר על מאוד זריז ומעניין.

איך אתה מגיע?

נפגש עם מוכרים יושב ברכב,הוסע עליו ורואה מה יותר נוח לך,ככה תדע למי אתה מתחבר.

פורסם

אני יכול להעיד שאני נוהג בסיאט לאון 1.2 ידנית 2012 ומבסוט לאללה...

גם מבחינת האמינות, צריכת הדלק כשאני לא לוחץ עומדת על 1:14 בכיף. כשאני לוחץ הרבה או בטיולי נהיגה למיניהם אני צורך 1:11 לערך.

מבחינת הנאה, כל עלייה שלי על ההגה זה פשוט כיף ובטח שבטיולי נהיגה. במקרה שלי אני כבר כמה חודשים עם תוכנה שהוסיפה 25 כ"ס ו4 קג"מ

אבל אין ספק שגם לפני כן שהרכב היה עם 105כ"ס ו17.8 קג"מ הוא היה מאוד זריז ומהנה לנהיגה. ממליץ בחום

• תוכן חדש...