Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני רוצה לקנות רכב מאוויס.. הלכתי אליהם וקיבלתי הצעה כזאת:

טויוטה קורולה 2010 Sun 1.6

קילומטראז': 63000

לפי הבדיקה של קומפיוטסט (שאוויס עושים בעצמם) הרכב במצב מצוין.. שלדה 100% וכו'

הייתה שריטה על הפח ומעיכה בחלק אחורי שאוויס תיקנו.. לפי הבדיקה (שלהם) אני מסיק שאין פגיעה בשאסי..

תאריך העליה לכביש הוא אוקטובר 2010

המחיר שהם רוצים הוא 68000

לפי מחירון יד 2: 74100 לטויוטה כזאת וכאשר אני משקלל עם הקילומטראז' והכל אני מקבל 75100

האם לדעתכם הרכב שווה בדיקה ואח"כ קניה?

ושאלה נוספת, מה אחוז ההנחה שמקבלים בדרך כלל מחברות ליסינג (אוויס במיוחד..)

תודה רבה לכולם!!

פורסם

הבדיקה שלהם לא שווה שקל ! אם תהיה מעוניין בה באמת , תיקח אותה למכון בדיקה שאתה סומך עליו ואז תחליט בקשר למחיר , תפתח יד 2 ותיראה כמה מבקשים על רכב בקריטריונים האלה , ותחליט אם שווה לך , בהצלחה !

פורסם

אתה רוצה לקנות רכב מחברה, הם עושים את הבדיקה והם אומרים שהבדיקה יצאה מצוין.

נשמע לך הגיוני?

כמובן שיכול להיות שהרכב במצב מצוין עם מכה פה ומכה שם, אבל אין שום סיבה בעולם לסמוך עליהם.

ולפעמים עדיף ללכת לפי מחירון לוי יצחק, זה המחירון שחברות הביטוח עובדים איתו ולא דרך יד 2.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה רבה על התגובות..

רציתי לדעת בנוגע למחיר, נניח והרכב תקין ובמצב טוב, המחיר שהם הביאו שווה לרכב כזה שנקנה מליסינג?

פורסם
תודה רבה על התגובות..

רציתי לדעת בנוגע למחיר, נניח והרכב תקין ובמצב טוב, המחיר שהם הביאו שווה לרכב כזה שנקנה מליסינג?

תבדוק שני דברים:

1. מחירון לוי יצחק שהוא זה שקובע בעולם הרכב בארצנו, עם שקלול הנתונים של הרכב המדובר

2. מחיר מבוקש לרכב זה ב-yad2 ע"י מוכרים שונים

תזכור שאם חברת הביטוח תצטרך לפצות אותך במקרה של תאונה או גניבה, הם מפחיתים אחוזים ניכרים ממחיר המחירון הרשמי על רישום הליסינג...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

קניתי לפני שנה קורולה 2010 מאוויס עבור אשתי עם 68000 ק"מ.

הייתי מאד מרוצה מהשירות והאחריות המורחבת. סמכתי על הבדיקה שלהם ולא לקחתי את האוטו לבדיקה משלי.

החליפו לי מצבר ושני צמיגים כי ביקשתי.

לטובתך:

1. אתה קונה אוטו עם מעט ק"מ יחסית לליסינג

2. באוקטובר 2010 הקורולה כבר אחרי מתיחת הפנים הקלה של 2010- יתרון במכירה.

שים לב שהאוטו עשה את כל הטיפולים בזמן (שנה או 15000). אם לא, אתה יכול גם להוריד להם קצת במחיר וגם לבקש שיעשו את טיפול ה 60000 לפני שמוסרים לך את האוטו. תחקור את עניין המעיכה מאחור. תוריד להם 1000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה, קח מהם מצבר חדש כי האוטו כמעט בן 4 וסע לשלום.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...