Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוא מחכה לשמוע את המשפט "כן, תשתמש בתוסף, זה יפתור לך את כל הבעיות".

עריכה: אני ממש לא מתכוון לפגוע. פשוט האדם הסביר מנסה לשכנע את עצמו שהכל יכול להיפתר בהרף עין ע"י מעשה קוסמות.

המציאות במקרה שלך, שונה מאוד. אתה צריך איש מקצוע טוב, מומחה, שיפתח, יבדוק לאן הולך השמן, וימצא פתרון. שום תוסף לא יועיל, אני לעולם לא הייתי שם תוסף כזה בלי שיש לי אחריות מקצועית מטעם מומחה שיחליט לעשות כן. אתה יכול לעשות נזק למנוע.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז בדקתי כמה שמן האוטו אוכל ל1000 קילומטר ויצא בערך 700-800 מ"ל.

אני בטוח שזה לא תקין למלא כמעט ליטר שמן פעם בחודש, מה עושים??

נ.ב בדקו את האוטו ואין נזילות הפילטר נקי, הכל סגור ואטום כמו שצריך והאוטו עובד חלק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במוסך המורשה של רנו ניסאן בכפר סבא בדקו, הם הגיעו למסכנה שכנראה יש בעיה ברינגים, לא באלי להיכנס להוצאות מיותרות עם הרכב, במיוחד שהרגשתי חוסר מקצועיות מהמוסך, הם נתנו לי הרגשה שבוא נפתח מנוע נעשוק אותך בכסף ושהשם יעזור.

פורסם

שים לב שזו כבר האבחנה השנייה שמדברת על בעייה ברינגים, שתיהן ממוסכים מורשים.

לי זה יותר נראה שאתה מחפש לשמוע פתרון זול לבעייה, לא את הפתרון מחוייב המציאות. רוצה זול? שים תכשיר פלאשינג ועבור אחר כך לשמן חצי סינטטי 10W40 (או מינרלי 20W50, אפילו יותר זול) ותראה אם הצריכה השתפרה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...