Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי מספר הודעות בהתייעצות בקניית רכב.

בדקתי את הפיקנטו וה - i10, מבין שניהם , הנטייה הייתה ליונדאי באופן דיי מוחלט.

בסופ"ש האחרון לקחתי את הסוניק לנסיעת מבחן, סה"כ הרכב הוא טוב, אבל בהשוואה ליונדאי, הוא פחות נח, יש רעשים בנסיעה.

וגם בהתייעצות של חבר בעל מוסך, הוא אמר לי: "אם יש לך אפשרות, תקנה רכב אחר".

עכשיו אני סגור ב- 99% על ה i10.

אשמח לשמוע את דעתכם בבחירה שלי.

תודה

פורסם

ה-i10 והפיקנטו באמת דומות (מנוע וכד'), אבל אם בודקים טוב שמים לב פתאום שבפיקנטו מקבלים אבזור מרשים יותר, ושיש לך אחריות ל-7 שנים (במקום 3 שנים, שזה משמעותי בטירוף!) וגם נתוני מכירות גבוהים... זו הדעה שלי לפחות

פורסם

אני גם מעדיף את היונדאי,הסלון יותר נעים בזכות 2 צבעים,מושבים תומכים יותר,והיא גם מאוד מאובזרת.

נכון שיש יותר אחריות אבל זה רק במידה ואתה מטפל במורשה,המחירים בהתאם.

נסעתי בשניהם,אני גם מדיף את היונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וזה שהיא מיוצרת בטורקיה אמור לעניין אותו כי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים, אין שום בעיה עם רכבים שמורכבים במדינה שלא מוכרה לכם.

כבר כמה שנים שיצרני הרכבים לא מרכיבים את הרכב במדינה שהיו אמורים להרכיב כמו טויוטה - יפן, פורד - ארה"ב וכו' וכו'.

אלא אם כן זה עניין אידאולוגי.

דרך אגב, ה-i10 שמורכבת בטורקיה הוא רכב מעולה ביחס לקטגוריה, נוח, נעים לנסיעות ארוכות ומאובזר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

שתיהן טובות בעיני. לי יש קיה פיקנטו אבל להורים שלי הייתה תקופה i10 ואני יודע במה מדובר. קראתי את הכתבות המצורפות בעיון ואני חייב להדגיש משהו שכתוב בהן: הפיקנטו באמת זריזה יותר ומאיצה יותר בקלות. אם זה פרמטר שחשוב לך- קח בחשבון.

חוץ מזה שעניין האחריות על הגיר, המנוע והציריות ל-4 שנים נוספות הוא לא מובן מאליו.... זה יכול לחסוך לך הרבה כסף בטווח הרחוק.

• תוכן חדש...