Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמוד שדרה לא היה וכבר לא יהיה לנו כישראלים יותר, אז כדאי לפחות להשלים עם העובדה.

פחות רלוונטי בעיני להחרים מוצרים גדולים וקריטיים שאין להם תחליף, כוונתי נאמר לרכב שאם אתה רוצה דגם מסויים אז אין לך ברירה, אבל בכל מה שהוא פחות יקר ויש מבחר גדול יותר וזמין יותר כגון מוצרי חשמל לדוגמא, ובטח ובטח מוצרי מזון, אני עושה את ההשתדלות שלי האישית לרכוש משהו אחר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כולם צבועים!

סליחה אם אני אשמע גזען אבל מה שאני מנסה להגיד הוא בדיוק ההפך...

כולם פה גרים בבית, עם מזגן, שירותים, חדרים יפים.

מי בנה את הבית? בטח שלא יהודי (וגם אם כן זה מאוד מאוד נדיר), יכול להיות שהבחור שבנה את הבית הוא גם תומך חמאס, אז מה? עכשיו נגור ברחוב בגלל שתומך חמאס בנה לי את הבית ובצורה ישירה מאוד אני מפרנס אותו?

ואולי אני לא אשתמש יותר במוצרים שיוצרו בבריטניה ובצרפת? כולנו יודעים כמה אנטישמיות יש שם.

ואתם מדברים על רכבים גרמניים שהם איכותיים, אני מניח ששכחתם מה קרה בגרמניה לפני 75 שנה?! אני בטוח שגם במפעלים של סיאט/מרצדס יש כמה ניאו-נאצים.

אז עכשיו נהיה טרנד שאנחנו נגד טורקיה...יש לכם מושג כמה דברים מייבאים משם?

שימו פוליטיקה בצד. בכל מקום שונאים אותנו...אנחנו בינינו שונאים אותנו...דתיים נגד חילוניים, טבעוניים נגד קרניבורים, חרדים נגד המדינה...להמשיך?

קיצור הבנתם. כל אחד עושה מה שנוח לו!

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הם אינם מייצרים דגם שאני חושק בו, אז אני לא באמת יודע.

אבל אני מתקשה להשאר אדיש לסתירה בכך שאנשים מוכנים לקנות מוצר ממדינה שהם פוחדים לנחות ולבלות בה. זאת אומרת שהם לא באמת אדישים אליה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

די להיות כזה אבסולוטי.

זה שהבית שלך נבנה ע"י פועלים ערבים בכלל לא מחייב שהם מזוהים עם חמאס.

מנהיגי צרפת ובריטניה (עוד) לא יצאו בהצהרות אנטישמיות נגד המדינה שאנחנו חיים בה.

בגרמניה לא שולטת מפלגה נאצית כיום. הגרמנים של לפני 75 שנה הם לא אותם גרמנים כיום.

מי זה "כולם" ששונאים אותנו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide חי כעיוור וזה בסדר, יש עוד הרבה כמוהו, להזכירכם את הפועלים הערבים שצעקו "אללה אכבר" בזמן במבצע כאשר הייתה אזעקה, וכמו כן עובדי בתי החולים הערביים אשר צעקו גם הם אללה אכבר כאשר הגיעו גופות חיילים, אין מה לעשות.

פורסם
די להיות כזה אבסולוטי.

זה שהבית שלך נבנה ע"י פועלים ערבים בכלל לא מחייב שהם מזוהים עם חמאס.

מנהיגי צרפת ובריטניה (עוד) לא יצאו בהצהרות אנטישמיות נגד המדינה שאנחנו חיים בה.

בגרמניה לא שולטת מפלגה נאצית כיום. הגרמנים של לפני 75 שנה הם לא אותם גרמנים כיום.

מי זה "כולם" ששונאים אותנו?

העובדי בניין הערבים שצעקו אללה אכבר בזמן שטיל היה באזור אשדוד...אז לא יגורו בבניין הזה?

אולי מנהיגי צרפת ובריטניה לא יצאו בהצהרות אבל מצד שני אולי מנהיגי טורקיה כאלה אבל מה עם העובדים בפס יצור של רכבים? מי אמר שהם באותה דעה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בגלל שאתה לא יודע מה דעתו של כל אחד, אז אתה מניח שכולם שונאים אותך?

אז צעקו. במקום לא לגור בבניין הזה, הקבלן צריך לפטר אותם. יותר הגיוני, לא?

כשמדינה יוצאת בהצהרה רשמית שאתה יהודי מלוכלך רוצח תינוקות, שתלך קיבינימט היא והכלכלה שלה.

SlowRide חי כעיוור וזה בסדר, יש עוד הרבה כמוהו, להזכירכם את הפועלים הערבים שצעקו "אללה אכבר" בזמן במבצע כאשר הייתה אזעקה, וכמו כן עובדי בתי החולים הערביים אשר צעקו גם הם אללה אכבר כאשר הגיעו גופות חיילים, אין מה לעשות.

עיוור?! אני רואה בצבע חביבי. אתה זה שרואה הכל בשחור לבן. לפי ההיגיון שלך, בגלל שיש ערבים ששונאים אותנו אז לוגית כל הערבים שונאים אותנו, הרי לא יכול להיות שכל הערבים אוהבים אותנו.

מוזר, מולנו בונים כרגע בית ולא שמעתי צעקות נאצה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד ניסיון מגוחך. די, נגמר החופש הגדול,

תמצאו לכם תחביבים אחרים.

להזכירכם, אנחנו חיים במדינה עם שלל עסקים שמוכרים למדינות עוינות

באמצעות צד שלישי או חברות קש למיניהן. אז הכסף הזה כשר, נכון?

צבועים זו מילה חזקה, אולי חזקה מדי,

אבל בהחלט פוסחים על שני הסעיפים כדרך חיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עוד ניסיון מגוחך. די, נגמר החופש הגדול,

תמצאו לכם תחביבים אחרים.

להזכירכם, אנחנו חיים במדינה עם שלל עסקים שמוכרים למדינות עוינות

באמצעות צד שלישי או חברות קש למיניהן. אז הכסף הזה כשר, נכון?

צבועים זו מילה חזקה, אולי חזקה מדי,

אבל בהחלט פוסחים על שני הסעיפים כדרך חיים.

מסכים, צבועים זה מילה קשה.

אבל זה שמנהיג טורקיה אמר משהו, לא אומר שצריך להפסיק לקנות משם.

זה שערבים (ושוב יסלחו לי על הגזענות) חלקם נגדנו זה לא אומר שנפסיק לעשות איתם עסקים.

זה שצעקו אללה אכבר בזמן שחיילים הגיעו לבתי חולים זה לא אומר שיפסיקו להעסיק ערבים אחרים.

אם יש משהו שאני רוצה וצריך ואין לי ברירה אלא לקנות אותו מייבואן שמביא אותו מטורקיה כי אין אופציה אחרת בארץ...אז כן אני אקנה משם.

לא כולם אותו הדבר ולא כולם חושבים עלינו רע ושונאים אותנו.

פורסם

אני לא אוהב להכנס לויכוחים פולטיים תמיד יוצא שאני גזען, אבל אני חייב להגיב.

אני מקווה שלא ימחקו לי את ההודעה.

אני לא מבין למה צבועים מי אמר שמי שקונה מבני דודינו זה מרצון ולא מנסה להימנע מזה?

נכון יש דברים שאי-אפשר להימנע ולקנות מהם אבל יש דברים שאפשר להימנע דוגמא לכך:

בחג פסח השנה הובאו עשרה מיליון ביצים מטורקיה, אפשר לקנות תוצרת הארץ.

אבל לוותר על מכונית לדעתי זה בלתי נמנע.

רועי

פורסם (נערך)

לכל המתלהמים והששים להחרמת מכוניות תוצרת טורקייה - קצת חומר למחשבה , כולו מנתונים של גורמים ישראליים מוסמכים.

(נתון שיש לזכור בהקשר זה - יחסי טורקיה וישראל בשפל , לכאורה , מאז אירועי המרמרה שהייו לפני יותר מ 4 שנים).

1. משרד הכלכלה - מינהל סחר חוץ :

יחסי הסחר ישראל-תורכיה בשיא

פורסם ע"י
יוסף אברהם
, נספח כלכלי- איסטנבול, טורקיה , בתאריך 8 ביולי 2014

25.thumbnail.jpg
יחסי הסחר בין ישראל לתורכיה נמצאים בדרך לשבור שיא, לאחר שברבעון הראשון של השנה הפיסקאלית 2014 נרשם גידול של 25% ביצוא הישראלי בהשוואה לשנה שעברה, עד ל-949.2 מיליון דולר. הנתונים, נכון להיום, גבוהים יותר מנתוני הסחר של שנת 2013, שהייתה שנת שיא בסחר בין המדינות. במקביל, ברבעון הפיסקאלי הראשון של 2014, עמד היבוא של ישראל מתורכיה על 956 מיליון דולר, גידול של 21% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.
ענפי היצוא העיקריים לתורכיה הם כימיקלים, פלסטיקה, מוצרי גומי ואלקטרוניקה. ענפי היצוא העיקריים ביבוא כוללים פלסטיקה וגומי, מינרלים, טקסטיל, קרמיקה, מצרי זכוכית ומכוניות.
הנתונים ממשיכים ומצביעים על הפוטנציאל הרב בקיום יחסי סחר והשקעות זרות בטורקיה. בספטמבר הקרוב, עתידה להתקיים
תערוכת ISAF
בה הזדמנות לרקום קשרים עסקיים ואסטרטגיים בתחומים שונים.

http://israel-trade.net/europe/2014/07/08/%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%97%D7%A8-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%90/

2. הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה - יצוא סחורות לפי ענף כלכלי וארצות : 2013

יצוא סחורות לפי ענפי כלכלה לטורקייה

סך יצוא הסחורות לטורקייה הסתכם ב-2.5 מיליארד דולר, עלייה של %77.0 לעומת שנת 2012 ושל %91.9 לעומת שנת

2010. יצוא ענפי התעשייה והחרושת עלה ב-%78.2 לעומת שנת 93.5%) 2012 משנת 2010) והסתכם ב-2.5 מיליארד

דולר. יצוא ענפי החקלאות, הייעור והדיג הסתכם ב-6.7 מיליון דולר.

היקף היצוא הגדול ביותר היה בענף ייצור כימיקלים ומוצריהם והוא הסתכם ב-2.0 מיליארד דולר, גידול של %145.6 משנת 2010.

http://www.cbs.gov.il/reader/newhodaot/hodaa_template.html?hodaa=201416193

למי שלא הבין - להחרים מכוניות ויצוא מטורקיה אלינו זה כמו לתקוע לעצמנו אצבע לעיין. מי שמסתכל בנתונים יראה שאין אף שוק בעולם שהייצוא מישראל אליו בצמיחה כה גדולה כמו השוק הטורקי בשנתיים האחרונות (כן , טורקייה בהנהגת ארדואן...)

המאזן המסחרי מול טורקייה לטובתנו , לעומת מצב הפוך מול שווקים כמו סין , ארה"ב וכו'.

ודרך אגב , כשעשיתי מילואים לאחרונה ב"צוק איתן" נהניתי לאכול במנות הקרב עלי גפן ממולאים , תוצרת טורקיה כמובן...

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

אין לי בעיה לא לנסוע לשם או להעדיף מזון תוצרת הארץ,להיפך אני יעדיף לתמוך במוצרי כחול לבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפרופו תורכיה ורכבים, רנו רצתה בזמנו להקים מפעל לייצור מכוניות חשמליות בבית שאן. חוסר רצינות של מדינת ישראל גרמו לרנו לפתוח את המפעל בתורכיה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בסופו של דבר, יש סיכוי שיצא להם זול יותר להקים בטורקיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...