Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בשעה טובה - מס על נהיגה .


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בין שאר הדברים הטובים שהממשלה מרעיפה על אזרחיה בחסות המלחמה.

 

"בשעה טובה - מס על נהיגה

מתברר שמשרד התחבורה מכין תכנית לגביית אגרה על כבישים מהירים או על נהיגה מהירה, שזה בעצם סוג של מס. המסר של משרד התחבורה הובהר: "נהיגה בכביש מהיר לא תיחשב עוד לשירות מובן מאליו, אלא למצרך החייב עקרונית בתשלום. המצרך יינתן חינם לכל נהג שמהירות נסיעתו הממוצעת בפרק זמן קצר ונתון סבירה לפי קריטריון אופטימיזציה". "

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

עוד מעט יקחו לנו מס חניה ברחוב שאנחנו גרים בו, כי זה לא מובן מאליו.

מס אוויר, כי גם לנשום זה לא מובן מאליו.

אולי מס הליכה? גם ללכת זה לא מובן מאליו, יש כאלה על כסא גלגלים שאולי גם להם יקחו מס על כך שהם מתגלגלים ברחובות.

לפי דעתי גם מס ראיה ושמיעה יהיו רלוונטים.

מממ...מס סקס, הכי לא מובן מאליו אז כל זוג שרוצה להתנות אהבים שישלם כסף. אולי פה כדאי שיעשו חודשי חופשי.

להמשיך? :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אז מה המהירות הסבירה כדי שנסיעה תינתן בחינם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כלומר, יבטלו את מצלמות המהירות ויהיה רק מוטל מס על נסיעה מעל מהירות מסויימת בקטע כביש?

אני לא רואה את זה קורה. מה גם שיתכן והדבר בכלל יקטין את הכנסות המדינה מדוחות מהירות יותר מאשר יגדיל אותו מההכנסות מהמס המדובר (בתחשיב יש גם להכניס את העלויות מסביב).

פורסם
תתבסס מערכת הגבייה על מערכות ה־GPS הקיימות בטלפונים חכמים

מזל ששמרתי נוקיה 6120 קלאסיק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מזל ששמרתי נוקיה 6120 קלאסיק

אל חשש המס יוטל על כולם

פרט לאלו שיתקינו את האפליקציה ויהנו מתעריף מוזל על בסיס נתונים שיאספו.

×
×
  • תוכן חדש...