Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות תאונה שעשיתי עם האופנוע ברכב אחר לפני שנה, שבא היו נפגעים (אני הנפגע היחיד) זומנתי לבית משפט השלום לתעבורה בדצמבר.

אני מעוניין לדחות את מועד המשפט בגלל שאני מתכנן להיות בחול בתקופה הזאת.

אני בדיוק רוצה להזמין כרטיסי טיסה. האם יש חשש שהדחייה לא תתקבל? האם כדאי לשנות תוכניות לטיסה?

תודה רבה.

פורסם
אתה מוזמן כנאשם?

בעיקרון ניתן לדחות רק תדע שהשופטים לא כל כך ששים לדחות משפטים רק בטענות מוצדקות,

כן. כנאשם לצערי.

חו"ל זאת לא סיבה מוצדקת?

אני בדיוק משתחרר אחרי שש שנות שירות בצבא ומאוד חשוב לי לטוס.

תשובה לבקשת דחייה לוקחת זמן?

תודה

פורסם

אכן ישנה נטייה שלא לדחות דיונים (זה גם הורס את הסטטיסטיקה של השופטים - פחות תיקים סגורים פר חודש).

לעיתים יצא לי להתקל גם במקרים שלעורך הדין נקבעו 2 דיונים במקביל, ועדיין - לא דחו. (הוראה "מלמעלה")

מנגד, ראיתי מקרים שבהם דחו את הדיון בנקל (נניח, התאריך לא נוח ל2 הצדדים, או כל סיבה אחרת מוצדקת).

קח בחשבון, שיש סיכוי טוב שיבקשו לראות את תאריך הזמנת הכרטיסים - כך שידעו שאתה הזמנת אותם בידיעה שקבוע לך דיון (ואז? תשכח מזה).

הייתי פועל לשינוי מועד הדיון בטרם תזמין כרטיס, חבל לחטוף סתם על אי התייצבות.

M-TECH E46

פורסם

כל עו"ד ידחה לך את המשפט בנקל. חבר טוב שלי הוא עו"ד לתעבורה בין שאר עיסוקיו, ובמקרה הוא מטפל בתיק דומה לשלך. נכון לעכשיו עברו כבר יותר מ17 חודשים ממועד הדיון המקורי (שלא נערך, כמובן, עקב דחיה),וטרם היה דיון בעניין.בכלל באישום כמו שלך, ממליץ לקחת עו"ד

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...