Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 יד שניה שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומט 1400 סמ"ק הרכב עם 93000 אלף ק"מ

כל הטיפולים במוסך מורשה , כולל טיפול 95000 ב2500 ש"ח (אין לי מושג מה זה ! אולי טיימינג )

שמור בלי שריטות מאדם פדנט ,

מבקש עליו בסביבות ה 45 אלף המחירון 60 אלף

שווה לי לקנות ??

והאם ידוע לכם מנסיון מה הצריכת דלק שלו , אני נוסע כ 1600 ק"מ בחודש !

אשמח אם תענו לי - דחוף להיום ,

האמת, קיימת למען בעלי ההגיון, היופי. ולמען בעלי הרגש.:roll:

פורסם (נערך)

ברכב הזה לא מחליפים רצועת טיימינג, תבדוק שכל המכלולים עובדים היטב (חלונות חשמל, מראות חשמליות מזגן וכו').

האם זו יד פרטית? ליסינג? השכרה? אם לא, מה הסיבה שהמחיר כ"כ נמוך? האם היו תאונות? אם כן, דרוש לראות דו"ח שמאי. בשלמה סיקסט מוכרים שנת 2011 מהשכרה ב 46 אלף (תראה באתר שלהם) אבל עם לא מעט ק"מ ביחס לשנה (גם היונדאי הזו שאתה מתעניין לגביה לא נסעה מעט ק"מ).

צריכת דלק מניסיון- נסיעה של 80% מחוץ לעיר חלק בדרך הררית ומפותלת וכמובן עם מזגן דלוק- 15 ק"מ/ל'.

בגדול המצב אצלנו כזה:

נסועה של 2000 ק"מ בחודש, עלות דלק נעה בין 900-1000 ש"ח.

תאמת מול המוסך איזה טיפול בוצע ושיש היסטורית טיפולים מלאה (קרו כבר מקרים של קבלות מזוייפות).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מדובר ב יד 1 כלומר 00 בעלים , פרטית לגמרי לפי מה שהבנתי הרכב מעולם לא עבר תאונה או בעיה כולשהי , יש היסטוריה טיפולים מלאה במחשב של המוסך ,

האיש קנה את הרכב המחנות !

אם הכל מתברר כנכון שווה לקנות ?

או שהשוק מלא ברכבים .

ויותר חשוב לי צריכת הדלק בעיר אם מישו יודע .

תודהה רבה

הא והמחיר זול כי שיגעתי לו את השכל .... וכו' וכו'

השאלה גם האם 100 אלף זה הרבה כי אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 5 שנים

פורסם

תיקח לבדיקה,אם הכול בסדר, בהחלט קניה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר ב יד 1 כלומר 00 בעלים , פרטית לגמרי לפי מה שהבנתי הרכב מעולם לא עבר תאונה או בעיה כולשהי , יש היסטוריה טיפולים מלאה במחשב של המוסך ,

האיש קנה את הרכב המחנות !

הוא נישמע אמין מאוד , ומצידו שאני יבדוק את הרכב עם פנס לייזר.

והוא לא ממש שמח למכור לי בזול אם לא שאני שיגעתי אותו.

• תוכן חדש...