Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ננעלה לי המערכת הרכב , הרדיו במצב סייף מה אני עושה ? אין לי מושג מהו הקוד או איפה הוא מופיע, ניסיתי בספר הרכב ולא מצאתי קוד בשביל מערכת , רשופ לי שישנה חוברת לשימוש של הרדיו אך אני לא מוצא אותה מה עושים? פולו 2012

פורסם

יש באיביי מוכרים שמספקים את קוד הפתיחה תמורת 20-30 ש"ח. אתה שולח להם את הסיריאל של המכשיר ומקבל את קוד הפתיחה. אני נעזרתי פעמיים בשרות הזה והייתי מאוד מרוצה. תחפש באיביי משהו בסגנון rcd 300 unlock.

פורסם

וואלה אין לי מושג מה עשיתי, פשוט הכנסתי את המפתח לסוויץ סיבבתי פעמיים את המפתח(לא הנעתי) ופשוט המערכת נדלקה ונפתחה ועובדת כרגיל תודה בכל זאת

פורסם
יש באיביי מוכרים שמספקים את קוד הפתיחה תמורת 20-30 ש"ח. אתה שולח להם את הסיריאל של המכשיר ומקבל את קוד הפתיחה. אני נעזרתי פעמיים בשרות הזה והייתי מאוד מרוצה. תחפש באיביי משהו בסגנון rcd 300 unlock.

קוד הפתיחה נדרש בדרך כלל למכשירים גנובים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, למרות החשש המוצדק שהעלת, אם אני לא טועה בכל ניתוק של המצבר המערכת עלולה לדרוש את הקוד, הלא כן?

ובימינו כשאנשים רבים משדרגים את המערכות שלהם במוצרי אפטרמרקט (ומוכרים את המקורי), או מחברים כניסות AUX/USB למערכות הקיימות ואולי מנתקים במודע או שלא את החשמל, זה מצב אפשרי.

יחד עם זאת, אני מסכים ששירות בתשלום על פני האינטרנט לצורך כך, כנראה לא בא ממניעים טהורים.

פורסם
קוד הפתיחה נדרש בדרך כלל למכשירים גנובים.

יש המון מקרים (כמו של פות"ש) שכרטיס הקוד אבד/לא נתקבל כלל.

דרך אגב, ממודל 2010 כמדומני רכבים חדשים, לא מסופקים עם כרטיס קוד לרדיו.

היות ובעלי הרכב, נהגו להשאיר את הכרטיס ברכב.

בגולף 2005, לא קיבלתי כלל קוד מהמוכר.

בגולף 2009, כנראה קיבלנו אבל לא מצאנו אותו.

בפליקס רצו שנבוא עם האוטו, לקבל קוד.

יותר מהיר וזול היה להשתמש בשירות מאיביי.

פורסם (נערך)
מרק, למרות החשש המוצדק שהעלת, אם אני לא טועה בכל ניתוק של המצבר המערכת עלולה לדרוש את הקוד, הלא כן?

ובימינו כשאנשים רבים משדרגים את המערכות שלהם במוצרי אפטרמרקט (ומוכרים את המקורי), או מחברים כניסות AUX/USB למערכות הקיימות ואולי מנתקים במודע או שלא את החשמל, זה מצב אפשרי.

יחד עם זאת, אני מסכים ששירות בתשלום על פני האינטרנט לצורך כך, כנראה לא בא ממניעים טהורים.

טום, החל מגולף דור 5 שנת 2005-2004 מערכת השמע המקורית מתקשרת עם מודול הבקרה בלוח השעונים כלומר הקוד של המערכת מזדהה מול מחשב (מודול) הבקרה של לוח השעונים , כאשר קיימת התאמה מערכת השמע לא ננעלת.

ניתוק המצבר לא גורם לבקשת קוד המערכת (זה בדוק).

מתי כן המערכת תבקש קוד או יש צורך לבצע סינכרון מול מחשב הרכב בעזרת VAG-COM.

1. החלפת לוח השעונים.

2. החלפת מערכת השמע לאחת אחרת אפילו מאותו דגם.

3. התקנה של המערכת ברכב אחר.

4. תקלה.

הסיבה לשירות באינטרנט היא בדיוק לצרכים לא טהורים (בדרך כלל).

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)
יש המון מקרים (כמו של פות"ש) שכרטיס הקוד אבד/לא נתקבל כלל.

דרך אגב, ממודל 2010 כמדומני רכבים חדשים, לא מסופקים עם כרטיס קוד לרדיו.

היות ובעלי הרכב, נהגו להשאיר את הכרטיס ברכב.

בגולף 2005, לא קיבלתי כלל קוד מהמוכר.

בגולף 2009, כנראה קיבלנו אבל לא מצאנו אותו.

בפליקס רצו שנבוא עם האוטו, לקבל קוד.

יותר מהיר וזול היה להשתמש בשירות מאיביי.

אין לך צורך בקוד כול עוד לא נתקלת באחד המקרים שכתבתי בהודעה הקודמת.

לפי מספר הסידורי הנמצא על מדבקה המוצמדת בצד הרדיו או ההטבעה ניתן לשחזר את הקוד לכן היית צריך להגיע למוסך.

לא קיבלת את הקוד כי רוב האנשים לא ממש מבינים למה צריך את הקוד :cry:.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
טום, החל מגולף דור 5 שנת 2005-2004 מערכת השמע המקורית מתקשרת עם מודול הבקרה בלוח השעונים כלומר הקוד של המערכת מזדהה מול מחשב (מודול) הבקרה של לוח השעונים , כאשר קיימת התאמה מערכת השמע לא ננעלת.

ניתוק המצבר לא גורם לבקשת קוד המערכת (זה בדוק).

השכלתי. תודה. :mm_yeah:

• תוכן חדש...