Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני נוסע על דייהטסו טריוס שנקנה חדש בסוף 2011,

נשארו שלושה חודשים לאחראיות.

הלכתי למוסך מורשה והם מבקשים 1700 ש"ח לטיפול 30K (טיפול שני של הרכב עד כה)

מוסך כללי מבקש על אותו טיפול 900 ש"ח.

שני המוסכים לא היו מוכנים להוציא הצעת מחיר מודפסת.

אשמח לקבל את חוות דעתכם:

- האם כדאי לי לשלם כפול בשביל "לנצל" את שלושת חודשי האחראיות שנשארו על הרכב במוסך מורשה?

- האם המחיר של המוסך המורשה אכן גבוה?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Arnav Shafan
מחיקת אינפורמציה מיותרת
פורסם

אם הנסיון שהיה לי לאחרונה אם מוסכים כללים, התלתי לטפל רק במוסך מורשה.

נכון אני משלם כפול אבל אני בטוח שאני מקבל חלקים איכותיים.

• ספונסר פורום
פורסם

קצת סדר בבלאגן ברשותך -

טיפול במוסך שאינו מורשה לא מבטל את האחריות, כל עוד הטיפול בוצע על פי הוראות היצרן המלאות. יבואן הרכב אינו יכול להתנות את האחריות בטיפול במוסכי הרשת שלו. אם ההפרש במחירים הוא אכן כפי שציינת אז אין סיבה שלא תטפל במוסך כללי ואם המוסך הכללי מקצועי האחריות על הרכב שלך תישאר בתוקף.

מצד שני, ההפרש במחירים שציינת משמעותי מאוד ואפילו משמעותי מידי, מה שמרמז (אולי) על כך שהמוסך הכללי מתכוון להשתמש בשמנים ובחלפים שאינם על פי התקן שמחייב היצרן או אולי לבצע טיפול חלקי ברכב (למשל לא להחליף פילטר מסוים שהוא יקר וכו').

ציין בבקשה מהיכן אתה בארץ וננסה לכוון אותך למוסך שיוכל להיות גם הוגן במחיריו, גם מקצועי באופן הטיפול שהוא מעניק לך וגם לא יגרור ביטול של האחריות לרכב.

• תוכן חדש...