Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיישן ה MAP\תת לחץ ב106 שלי התחיל לזייף ויש צורך להחליפו. מחירו המוגזם בארץ (750 ש"ח לפני מע"מ) הביא אותי לחפש אלטרנטיבות זולות יותר באינטרנט. במהלך החיפושים מצאתי חנות באנגליה אשר מוכרת את החיישן בebay במחיר של 480 ש"ח כולל משולח.

בנוסף, מצאתי את החיישן גם בחנות אסטונית עצמאית: http://spareto.com/ במחיר של 300 ש"ח כולל משלוח.

ישנם ביקורות לא רעות על השירות של האתר, אך רק באתרים אירופיים (בעיקר במדינות צפון אירופה). בנוסף באתר שלהם אין הרבה מידע אודותם, בעמוד הפייסבוק שלהם יש 5 לייקים, אך בגוגל+ המצב קצת יותר טוב.

למישהו במקרה יצא להזמין חלקים מהאתר הנ"ל?

תודה מראש!

פורסם

עדכון: בתחילת שבוע שעבר פניתי לרוני ושאלתי אותו אם במקרה הוא מכיר את החנות המדוברת שממוקמת בעיר טאלין בה הוא מתגורר כעת. הוא ענה שלא, סיפר לי שהוא מגיע בסופ"ש לביקור קצר בישראל ושהוא ישמח להביא לי את החיישן. וכך היה, החיישן הוזמן והגיע עד אלי בעזרתו הנדיבה של רוני.

היום בבוקר קפצתי למוסך גבע. כרגיל קיבלתי שירות יוצא מן הכלל ותוך חצי שעה וכוס קפה יצאתי לדרכי עם החיישן החדש מותקן והרכב עובד כמו שעון.

עלות מצידי: 250 ש"ח ובקבוק יין.

מסקנות: עם עזרה מאנשים טובים וקצת תושייה אפשר לחסוך לא מעט כסף.

ואנצל את ההזדמנות להודות שוב לרוני על העזרה, הנכונות והרצון הטוב! יצאת פשוט תותח!

2014-08-30 19.41.56.jpg

פורסם

ידוע לך אם האתר שולח לארץ מצאתי שם הרבה חלקים לBX שלי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

הזמנתי מהאתר הזה את ה-BLOWER למזגן של הקאפה. המחיר היה מצוין וכך גם השירות. המשלוח איטי.

יש לשים לב שכשרשום באפור זמן משלוח זה אומר שהחלק אינו במלאי והוא מוזמן על ידם ואז נשלח אליכם. בדרך כלל מדובר במגבלת זמן של 4 שבועות עד שהחלק מגיע אליהם ואז עוד שבועיים שלושה עד שהוא מגיע לארץ. מומלץ תמיד לברר מלאי לפני ביצוע ההזמנה.

ביצעתי הזמנה של חלק אחר שלא היה זמין וקיבלתי החזר כספי בלי שום ויכוח.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה יש כמה חלפים שאני צריך משם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...