Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים .

הרכב המדובר הוא מגאן קופה מודל 2001 , ואתמול כשניכנסתי לרכב הייה צליל שמשך את תשומת הלב שלי .

הצליל המדובר הוא מעין "רשרוש" ותיקתוק מכיוון הדאשבוארד מאחורי ההגה , רעש שמזכיר את הרדיאטור חימום בהחלפת מצבים .

הרעש מופיע ישר כשמכניסים סוויץ' שני , גם בלי בכלל להיתעסק עם המזגן/וכל הקטנרול שם .

מה אפשר לעשות? למה הרעש מופיע?

פורסם

הניחוש שלך היה מכוון היטב, אבל לא מדובר ביוניט, אלא בגלגל השיניים של מנוע התריס השולט בסירקולציה של המזגן.

היות והחלק עשוי פלסטיק, הוא נסדק ונשבר עם השנים וגלגל השיניים מחליק על פני פס השיניים שעל התריס. לרוב התופעה מתבטאת ב:

1. רעש של תיקתוקים כשמפעילים את המזגן או מנסים לעבור בין סירקולציה לאוויר מבחוץ.

2. המזגן תקוע (לרוב) על כניסת אוויר מבחוץ או על סירקולציה.

התקלה ניתנת לתיקון, אבל, למיטב זכרוני יש להגיע אל המנוע שנמצא ביחידה הפנימית שמאחורי לוח המחוונים - מה שמצריך פירוק של לוח המחוונים - הרבה זמן וכסף.

בסך הכל מדובר בתקלה שניתן לחיות איתה. אני חייתי עמה במגאן שהייתה לי כשנתיים.

פורסם

אתה צודק , יש רעש של פלסטיקים ש"מנסים לעבור מצב" ומרגישים תקועים , גם אני חושב שאפשר לחיות עם הבעיה , ובמיוחד ברכב ישן .

העניין הוא ששאלתי את השאלה כאן מכיוון שאני חושב על היום שאני ארצה למכור את הרכב - ואצטרך להסביר לקונה מה הבעיה :-(

פורסם

לא צריך לפרק דש כדי לתקן אבל בכל זאת דורש פירוק של היחידה הפנימית החוצה מתא המנוע

יש קיט תיקון מקומי ולא יקר במיוחד כדאי להכנס למוסך מורשה ולשאול

אופציה הכי זולה זה לתקוע את המדף במצב סירקוצליה פנימית וזהו

כזה רכב כמה כבר עולה שיטריד אותך הקונה על תקלה כזו ?

פורסם
לא צריך לפרק דש כדי לתקן אבל בכל זאת דורש פירוק של היחידה הפנימית החוצה מתא המנוע

יש קיט תיקון מקומי ולא יקר במיוחד כדאי להכנס למוסך מורשה ולשאול

אופציה הכי זולה זה לתקוע את המדף במצב סירקוצליה פנימית וזהו

כזה רכב כמה כבר עולה שיטריד אותך הקונה על תקלה כזו ?

הרכב לא שווה הרבה ונכמר בסביבות ה10-12 במצב טוב .

ודווקא בגלל זה אני מפחד שיחפשו אותי על הקטנות , איך אני מיישם את ה"אופציה הזולה" שהמלצת עלייה?

• תוכן חדש...