Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודש הבא אני אמור לטוס לחו"ל לחופשה בת 5 ימים,

אני מעוניין לקחת איתי את הסלולרי .

השימוש בו יהיה בעיקר עבור GPS ו-GeoTagging היות וזו חופשת רכיבת אופניים ורוב הזמן אני אהיה בהרים ופארקי אופניים ובעיקר אצלם תמונות עם המכשיר ואשתמש בתכנת Endomondo למיפוי הרכיבות שלי .

מצד אחד, בבדיקה שערכתי, אפליקציית Endomondo יודעת להפעיל את הGPS ולמפות את הרכיבות שלי מבלי להשתמש במידע סלולרי, צריך להעביר את המכשיר ל"מצב טיסה" ואז לשחרר את זה כשאהיה בסביבת Wifi להעלאה ועדכון המפות והמסלולים היומיים שלי.

מצד שני, יש לי יום וחצי של טיולים וסיורים רגליים וארצה לבצע Check-In במקומות שבהם אני מבקר כדי שאוכל לזכור ולקשר אליהם תמונות מאוחר יותר (או בזמן אמת - תלוי בכמה זה עולה לי).

אין לי שום רצון בביצוע או קבלה של שיחות טלפון בזמן החופשה - אחרת זו לא תהיה חופשה :wink:

השאלות הן:

באיזה דיל אתם משתמשים כשאתם יוצאים לחו"ל ?

האם אפשר לעשות דיל של DATA בלבד כדי שאוכל להעלות מידע לרשת נטו ללא שיחות ?

מהן ההמלצות שלכם ברמת "עשה ואל תעשה" בהקשר של שימוש בסלולר בחו"ל ?

דרך אגב, המכשיר הוא אייפון 5.

תודה לקוראים ולעונים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חזרתי עכשיו משבוע בחול. מצאתי שהכי נוח ומשתלם לעשות חבילת data בלבד דרך החברה הסלולרית.

אני ב 012, עשיתי חבילת data של 1gb ב 139 שח. לא צריך להתעסק עם החלפת סים, החבילה מספיקה מעל ומעבר, ולשמור על קשר אפשר דרך ווטסאפ, וייבר, סקייפ ואפליקציות דומות.

ממליץ

פורסם

אני טס לרומניה, רוב הזמן אהיה בהרים אבל גם בבירה שלהם ובשניים שלושה יעדים תיירותיים.

פורסם (נערך)

מתוך אתר למטייל:

http://www.lametayel.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99+%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94++%D7%A4%D7%A9%D7%95%D7%98+%D7%9B%D7%9C+%D7%9B%D7%9A

החלטתם לנסוע לרומניה? הטיפ הזה יכול לחסוך לכם הרבה כסף, להוריד ממכם את מאמץ הניווט, תקשורת בחינם עם המשפחה בארץ וכל מידע לתייר שתרצו כמעט בחינם! אז כדי לממש את החיסכון, נדרש מכשיר טלפון נייד (זה שאתם משתמשים בו בארץ בחיי היום שלכם, עליו למי שיש וואטס אפ, וייבר, פייסבוק, ווייז, מיילים וכל האפליקציות שאתם חיים איתם כמו כל אחד). כעת, מה שנותר לעשות הוא להגיע למדינה והפעם אנו מדברים על רומניה שבה יש שתי חברות תקשורת גדולות: אורנג' ו Vodaphone. יש לשתיהן שילוט מראה עיניים או שתוכלו לבדוק כבר בארץ, היכן מיקומם קרוב לשדה התעופה (הקרוב לבין לאומי הוא בישוב אוטופני, ממש ביציאה משדה התעופה). כעת, כל שנותר לכם להחליט, איזה סוג של כרטיס SIM תרצו לקנות לשבוע, לחודש, ליותר ומה נפח המידע שתרצו לטעון את ה-SIM. הכי נמוך הוא 500 מגה ומעלה ולפי הזמן והנפח נקבע העלות שתשלמו לחודש בנפח 500 עולה 4 אירו, ולחודש בנפח 1 מגה עולה 6 אירו, בסכום זה לא תצטרכו GPS כי הוייז ימלא תפקיד משמעותי כמו בארץ וייקח אתכם לכל מקום שתרצו להגיע אליו. לא תצטרכו לבזבז כסף בשיחות ותוכלו לדבר כל היום עם החברים והמשפחה דרך ויבר, או סקייפ, או להתכתב ולהעביר תמונות בואטסאפ וכמובן להיות מחוברים לפייס ולקבל מיילים לחפש מלונות, אטרקציות, כתובות וכל אשר תצטרכו בנסיעה. מה שחשוב הוא, שבחנות שאתם מבצעים את הרכישה, שיעשו לכם את כל ההתקנה של ה-SIM כי זה מחייב להתקשר לחבר ולהפעיל את ה-SIM וזה כמובן ברומנית ויקל עליכם לעשות זאת לבד. לאחר האתחול מגיע קוד במיסרון וגם שם הכיתוב לפעולות ברומנית. ברגע שהכל מתבצע אתם חופשיים לעשות מה שאתם צריכים כי התקשרות עובדת עבורכם בכל רגע. תהנו בחופשה!

הטקסט הזה נכתב בסוף 2013, אני מניח שהוא נכון גם היום.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

אני לא יודע אם יהיה לי זמן או יכולת להגיע לסניף המקומי של אורנג' שם , אני נוחת ב03:15 לפנות בוקר ויוצא ישירות להרים באופן מסודר עם כל הציוד.

יש גם איזה SIM של הדואר לא ?

מישהו השתמש ?

פורסם

כשאני השוויתי מחירים של חבילות data מקומיות (גרמניה) יצא לי עדיף להזמין מ 012 בארץ. תוסיף לזה את הנוחות : נכנס לאתר, לוחץ כמה קליקים , בוחר חבילה ותאריך והופ! הכל מוכן לטיסה, וגם אתה נשאר עם המספר שלך

פורסם

ליאור,

אורנג' -> 140 שקלים לג'יגה אחד .

SIM מקומי -> פחות מ40 שקלים (8 יורו) ל3 ג'יגה .

לפחות ברומניה , נראה שעדיף SIM מקומי .

עכשיו רק צריך לארגן אחד .

• תוכן חדש...