Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתניע את האוטו ומדליק את המזגן, לוקח למזגן ולמאוורר שלו כחצי דקה לאחר ההתנעה עד שהוא מתחיל לפעול. כלומר, הנורה של המזגן דולקת אבל הוא לא עובד למשך כחצי דקה ורק אח"כ מתחיל לעבוד. לא משנה כמה פעמים מתניעים ומכבים, כשהאוטו קר או חם. הבעיה נשארת אותו דבר - קרי, אחרי התנעה לוקח למזגן כחצי דקה לעבוד.

לעומת זאת, אם האוטו מותנע והמזגן פועל ומכבים רק את המזגן (אבל האוטו נשאר מותנע) ומדליקים את המזגן שוב - אין בעיה. המזגן מיד עובד ללא השהייה.

ניסיתי גם להכניס מפתח לסוויץ' כשהאוטו כבוי. לסובב את המפתח חצי סיבוב (כך שהחשמל יעבוד). להמתין כחצי דקה ואז להתניע את האוטו. במצב כזה המזגן מיד מתחיל לעבוד עם ההתנעה. כלומר, ברגע שהמפתח היה בחצי סיבוב, החצי דקה התחילה להיספר ואז כשהתנעתי המזגן כבר עובד מיד.

שמתי את האוטו במוסך ליומיים, אך הם לא מצאו מה הבעיה ואיך לטפל בה.

אני אובד עצות מכוון שבקיץ הישראלי זה די סיוט להמתין כל פעם עד שהמזגן יעבוד בתחילת הנסיעה.

פורסם

משתתף בצערך. יש לי אותה הבעיה בדיוק.

כשקרתה לראשונה והרכב היה באחריות (גם שלי 2008), אמרו לי שזה בגלל הבטריה. החליפו אותה וזה הסתדר. אבל הבעיה חזרה ולפני כשלושה חודשים הלך לי המצבר והחלפתו לא הביאה את הישועה.

את הפטנט של פתיחת סוויץ' ללא התנעה לא ניסיתי. מעניין אם יעבוד גם אצלי (למרות שבשמש היוקדת, אני מעדיף מייד להתחיל בנסיעה עם חלונות פתוחים לאיוורור הרכב עד שהמזגן יואיל להתחיל לפעול).

• תוכן חדש...