Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בבעלותי יונדאי i30 שנת 2009, רכשתי אותה מליסינג לפני שנה בערך והגעתי למסקנה שהרכב לא חסכוני. לאחר התקשרות עם חברת הליסינג אני מחליף את הרכב לרכב אחר זול יותר וחסכוני יותר בדלק. במחשבה שלי 2 רכבים בינתיים, סקודה פאביה וסקודה אוקטביה. אשמח לקבל חוות דעת על רכבים נוספים ועל אלו שציינתי. יש לציין שהתקציב הוא עד 50000 שקלים פלוס מינוס ולא פוסל רכב ידני גם.

תודה מראש.

פורסם

סקודה פביה נמצאת בכמויות קטנות מאוד אם בכלל במגרשי חברות הליסינג.

אוקטביה בתקציב הזה תהיה ישנה מהאוטו שלך ועם מנוע 1.6 ולא TSI ולכן לא תהיה חסכונית מהרכב שלך.

מה הנסועה השנתית שלך שעניין החיסכון כל כך חשוב?

פורסם
שלום, בבעלותי יונדאי i30 שנת 2009, רכשתי אותה מליסינג לפני שנה בערך והגעתי למסקנה שהרכב לא חסכוני. לאחר התקשרות עם חברת הליסינג אני מחליף את הרכב לרכב אחר זול יותר וחסכוני יותר בדלק. במחשבה שלי 2 רכבים בינתיים, סקודה פאביה וסקודה אוקטביה. אשמח לקבל חוות דעת על רכבים נוספים ועל אלו שציינתי. יש לציין שהתקציב הוא עד 50000 שקלים פלוס מינוס ולא פוסל רכב ידני גם.

תודה מראש.

אם אתה מחפש רכב חסכוני באמת, בדוק את ניסאן אקו מיקרה. לרכב הזה יש מנוע 1,200 סמ"ק וגיר אוטומטי רציף שביחד נותנים לרכב צריכת דלק מדהימה. יש לי לקוחות שמספרים על 16 קילומטרים לליטר, בפועל אצלנו על רוב הרכבים מופיע במחשב הדרך 14 קילומטרים לליטר, שגם זה יפה לרכבים שנוסעים בעיקר נסיעות קצרות.

השאלה היא האם מבחינת גודל המיקרה תתאים לך, כי היא קצת קטנה. היא בטח הרבה יותר קטנה מהאוקטביה או מה-i30, אבל אם אתה לא צריך מכונית משפחתית זאת אפשרות נהדרת.

פורסם
אם אתה מחפש רכב חסכוני באמת, בדוק את ניסאן אקו מיקרה. לרכב הזה יש מנוע 1,200 סמ"ק וגיר אוטומטי רציף שביחד נותנים לרכב צריכת דלק מדהימה. יש לי לקוחות שמספרים על 16 קילומטרים לליטר, בפועל אצלנו על רוב הרכבים מופיע במחשב הדרך 14 קילומטרים לליטר, שגם זה יפה לרכבים שנוסעים בעיקר נסיעות קצרות.

השאלה היא האם מבחינת גודל המיקרה תתאים לך, כי היא קצת קטנה. היא בטח הרבה יותר קטנה מהאוקטביה או מה-i30, אבל אם אתה לא צריך מכונית משפחתית זאת אפשרות נהדרת.

אני צריך רכב טיפה יותר גדול. מה אם הפיאט בראבו? שמעתי שהיא דווקא טובה וחסכונית.

פורסם

ה-i30 די חסכונית יחסית. שום רכב שהזכרת לא חסכוני ברמה כזאת שתצדיק את עלות ההחלפה בין ה-i30 לרכב אחר. מניסיון הצריכה המשולבת של ה-i30 היא כ-12 ק"מ לליטר. ממליץ לוותר על ההחלפה - כי היא תגרום לך הפסד כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...