Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שזה הגלייז שהייתי אמור להזמין עד שפתחתי את השירשור הזה אתמול בשביל לקבל עוד המלצות. לפי מה שרשמו פה וקראתי אומרים שהפורבוייז עולה עליו בכמה רמות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
srp new formula מוגדר למעשה פוליש שיש בו מיסוך של גלייז. (חברה מאוד אהובה עלי בשנות ה 90)

אם לדייק זה AIO, מנקה ממסך ומגן.

יש לו יכולת חיתוך, כמו לרוב הגלייזים המנקים.

אם 10 זה הכי חזק, יכולת החיתוך של הגלייז הוא 0.5, אפילו פחות.

פות״ש, אל תתפתה לרכוש מוצר רק בגלל שהוא מתאים טוב יותר לצבע מסויים.

אם תנסה את הפור בוייז גם על רכב לבן, תקבל את אותו האפקט.

בכל מקרה, נשמח לראות תמונות של לפני/אחרי.

"יאללה בירי".

פורסם

אני בטוח שתהיה לו השפעה גם על צבעים בהירים אבל זה לא ממש מעניין אותי, אבל אם הוא מותאם לצבעים כהים וגם קיבלתי ביקורת ממש טובה עליו אז אני מה שמפתה אותי לרכוש אותו.אתה ממליץ על גלייז אחר? אני ממש לפני הזמנה ואם יש לך המלצה יותר טובה אני עדיין אשקול אותה. קיבלתי מSHANDOR המלצה לגלייז של FINISHKARE-HAND GLAZE.

פורסם
אני בטוח שתהיה לו השפעה גם על צבעים בהירים אבל זה לא ממש מעניין אותי, אבל אם הוא מותאם לצבעים כהים וגם קיבלתי ביקורת ממש טובה עליו אז אני מה שמפתה אותי לרכוש אותו.אתה ממליץ על גלייז אחר? אני ממש לפני הזמנה ואם יש לך המלצה יותר טובה אני עדיין אשקול אותה. קיבלתי מSHANDOR המלצה לגלייז של FINISHKARE-HAND GLAZE.

אם יש לי המלצה יותר טובה?

היא רשומה באופן מפורט בעמוד הקודם.

ET - מספיק פד סיני פשוט, אני מעדיף פד מיקרופייבר של מגווריס, לא מיישמים כלום עם מטלית מיקרופייבר.

"יאללה בירי".

פורסם

קראתי והבנתי אבל בקלין יור קאר לא מוכרים אותו, ויש לי עוד מוצרים להזמין משם אז אני לא יתחיל לבצע הזמנה מכמה מקומות בו זמנית, אני מעדיף לרכז את ההזמנות בפעם אחת.

פורסם

תסתכל ב-i4detailing.

ואולי תעדיף לבצע את כל ההזמנה משם, יש לחברים כאן בפורום נסיון מעולה עם האתר הזה, עם קלין יור קאר, פחות (בלשון המעטה).

מה עוד מתכנן להזמין?

"יאללה בירי".

פורסם

מוצרים לעור, כמה אפלקטורים ומגבת מיקרופייבר.

בדקתי באתר שהצעת ולא מצאתי.אודה לך אם תשלח קישור למוצר עצמו ויהיה לי יותר קל לראות במה מדובר.

פורסם

ציטטתי את עצמי שוב.

זה aio, כמו כל הגלייזים שהומלצו לך כאן.

(למעט ez, שלו אין הגנה, אבל כמו שאמרתי זה לא משהו להתבסס עליו).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...