Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר על פיג'ו 406 שנת 2002 עם כ210 אלף קילומטר, בנסיעה האחרונה (עכשיו, שעה 12 וחצי ו42 מעלות לפי הרכב) כשעמדתי ברמזור אדום ממושך עם מזגן מד החום התחיל לטפס לכיוון השלושת רבעי, ברגע שהתחלתי נסיעה הוא שוב התקבע על ה90, עליות מאומצות הוא לא זז, איך כשהגעתי לירידה שוב התחיל לטפס, ניסיתי לנטרל בירידה ולהפעתי הוא טיפס אפילו יותר, ברגע ששילבתי להילוך הוא קצת התקרר אך עדיין לא יציב! איך ניגשים לבעיה?

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

אבל אצלי במשך כל הזמן הזה הוא לא זז מה90, מה אומרים המומחים? מחר אלך לקנות נוזל קירור טכניק מקורי ואחליף במידה והבעיה לא תעלם אגש למוסך. עוד הצעות?

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

בדוק פעולה תקינה של המאוורר, אם הוא עובד - צריך לבדוק טרמוסטט ורדיאטור.

מאחר וקל להחליף טרמוסטט בדגם הזה, הייתי מחליף אותו ובודק אם זה מסתדר, ורק אם לא - הייתי ממשיך לניקוי רדיאטור (מה שלא נראה לי, אבל לך תדע).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טרמוסתת אם כי בחום הזה לא נראה לי שהוא נסגר בכלל . משאבת מים שנשברו לה חלק מהכנפיים ולכן היא לא דוחפת מספיק מים כאשר המנוע בטורים נמוכים . ואולי אף רדיאטור .

×
×
  • תוכן חדש...