Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בריאות פרטי - כן \ לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לחלוטין עם יוסי. משלם כ-300 שח לאדם לביטוח בריאות וחיים (כל הכיסויים ). לצערנו נאלצנו להפעיל את הביטוח לפני מספר שנים - וזה כבר אפשר לנו לבחור ברפואה פרטית ואיכותית והחזיר לנו עשרות אלפי שקלים.

מצאנו סוכנת ביטוח מקסימה במקום הרפש שהיה קודם. פשוט הבדל של שמים וארץ!

עדיין, בכל שנה בערך אני בודק שוב את התיק כדי להתאים למצב ולתקציב.

כל כמה חודשים החברות עושות מבצעי 'הקש בטלפון ' ודוחפות לכולם ביטוחי תאונות או שטויות כאלה. צריך להיות מודע..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי עובד רפא"ל ובתור בן משפחה אני מקבל ביטוח בריאות "הראל - הראל ש.ר.פ. Preferred Premium" שמעניקה כיסוי רחב ומקיף לניתוחים פרטיים בארץ ובחו"ל, להשתלות וטיפולים מיוחדים בחו"ל, כיסוי לתרופות, שירותי רפואה מונעת ועוד וכל זה תמורת סכום סמלי של כמה עשרות שקלים בחודש.

עד כה יצא לי לעבור כמה ניתוחים שחלק גדול מעלותם הוחזר לי על ידי הביטוח הפרטי, לעומת הביטוח של מושלם שגם הוא החזיר, אבל מעט מאד ביחס לפרטי. אם לא היה לי את הביטוח הפרטי של העבודה, אני מאמין שהייתי משלם עבור ביטוח פרטי כדי שחלילה לא תיפול עליי צרה שלא אוכל להעמוד בה.

פורסם

אין לי ביטוח רפואי וכל ניתוח שהייתי צריך, קבלתי מהמדינה.

עברתי ניתוחים מסובכים במחלקה הנוריוכירוגית באיכילוב (שחלקם אף נמשכו יותר משמונה שעות) שעברו בהצלחה.

לעומת זאת למחלקה שלי הובא חולה שנותח בבית חולים בית פרטי שהוא בחר עם רופא שהוא בחר והוא קבל שם תנאים מפליגים של אוכל/חדר יותר טוב מבית המלון, אך הניתוח לא הצליח והם שלחו אותו למיקצע שיפורים באיכילוב.

בנוסף עברתי גם ניתוחים יותר רגילים שבוצעו בשיבא ובוולפסון שגם הם טפו-טפו-טפו עברו בהצלחה.

כך שלגבי ניתוחים, מקבלים מהמדינה כל מה שצריך.

נכון יש ניתוחי מסוימים שהמדינה לא נותנת, לניתוחים אלה נדרש ביטוח מיוחד, מה האחוזים של אלה מכלל הניתוחים שמתבצעים בארץ?

ולשים לב, אני לא מתכוון לניתוח שבו מישהו רוצה מרכז מסויים בחו"ל אלה ניתוח שכלל לא מתבצע בארץ.

אז אם הזכירו פה רכבים אתם מבטחים ואת עצמכם לא.

אז התשובה היא שרכב מבטחים ב 300 ש"ח לחודש (מקיף), ויוצא בממוצע פעם ב 15 שנה להפעיל אותו.

גם ביטוח רפואי עולה 300 ש"ח לחודש, מה הסיכוי להפעיל ביטוח לגבי ניתוח שלא קיים בארץ?

מכיון שלגבי כל ניתוח שקיים בארץ אני סומך על הרופא הרגיל מהחלקה ואני סומך על הצוות הרפואי שידע להתאים לי את המנתח הנכון.

לגבי ביטוחים סיעודים, דבר חשוב מאוד, אך אתם מוזמנים לבדוק איך מוציאים את המיץ לכל מי שנזקק להם וגם אז בדר"כ מקבלים אותם אם הגבלת זמן.

זאת הסיבה שאני לא משלם ביטוח.

מה שכן, למשפחות עם ילדים הביטוח משתלם מכיון שצורת התחשיב למשפחה שונה ובהרבה ביטוחים אם ההורים מבוטחים לוקחים על כל ילד שקלים בודדים בלבד.

פורסם

טרונצ'ו - ההשוואה שלך שגויה, כיון שאמנם תדירות הפעלת ביטוח הרכב גדולה מזו של ביטוח הבריאות, אבל הסכום בכל תביעה בביטוח בריאות גדול בכמה סדרי גודל מזה שבביטוח רכב, במיוחד אם מדובר בניתוחים מיוחדים בחו"ל או בתרופות חדשניות יקרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
א

לגבי ביטוחים סיעודים, דבר חשוב מאוד, אך אתם מוזמנים לבדוק איך מוציאים את המיץ לכל מי שנזקק להם וגם אז בדר"כ מקבלים אותם אם הגבלת זמן.

נכון מאד,עברתי את זה אבל יש להעזר כאמור במשהו שמבין,

החב' כאמור עובדות הרבה על שיטת מצליח.

מה שכן, למשפחות עם ילדים הביטוח משתלם מכיון שצורת התחשיב למשפחה שונה ובהרבה ביטוחים אם ההורים מבוטחים לוקחים על כל ילד שקלים בודדים בלבד.

גם נכון,כי יוצאים מתוך הנחה סטטיסטית שילד לא יהיה סיעודי ב 99.8 אחוז,

יצא לי לפגוש במחלקה אמא אחת שלא הסכימו לבטח אותה בשל עודף משקל

רק את הבת שלה,ודוקא הבת חלתה בגיל שנתיים וחצי במחלה קשה.

פורסם

אין ספק שמבחינה רפואית עדיף לעבוד מול סוכן שמכיר אותך ויש לך טלפון ישירות אליו, על פני נציג\ת שירות שיעביר אותך מאחד לשני.

פרסמתי בדף קודם אתר שמשווה מחירי ביטוח בריאות, זה מתייחס לחברות הגדולות ולא ל'שוקות', הסוכנים הפרטיים.

האם ברוב המקרים אצל סוכן (שכמובן גם בונה לך את הפוליסה שמתאימה לצרכים שלך) מחיר הפרמיה יהיה קצת יותר גבוה מאשר אצל החברות הגדולות? (אף על פי שהוא כביכול קשור אליהם, פשוט אתה עובד 1:1 מולו)

פורסם (נערך)

יש טעות מסויימת,ה''שוקות'' (שזה כינוי גנאי) יקרנים,

ואפילו יותר כי החברות משלמות להם,ולחשוב שהיקר הזה משתלם

ביום פקודה זו לרב טעות אופטית שגם אני טועה בה,מודה!

החב' הישירות לא צדיקות,ממש לא(!!)

אבל המחיר שלהם הרבה יותר

זול וניתן למיקוח,הקץ' פה שביום הדין תיצטרכו להתמודד מול שניהם.

גם ה''שוקה''

הישן והטוב לא תמיד יהיה נחמד ביום פקודה,לאבא שלי היה סוכן ''שוקה''

משך 30 שנה עד שעבר הרכב בפעם ראשונה טוטאל לוס,השחיל ה''שוקה''

ג'וחא'' הזה לאבא שלי את כל האלמנט בפנים תוך שהוא מנצל את תמימותו,

ופיתאום מגדיל את האותיות הקטנות שאף אחד לא שם לב אילהם..(30 שנה

להזכיר.....) סתם למשל פתאום ניתגלה סעיף ל כפל השתתפות עצמית שאבא שלי

שילם,השד יודע מאיין הביא אותו,ועוד סעיפים ותתי סעיפים ניסתרים למינהם.

לסיכום גם השוקות וגם הישירים לא צדיקים ותצטרכו

לשים 100 עיניים על מה חותמים,ומה עושים ביום שפונים אליהם אבל הישירים יותר זולים,

וסטטיסטית גם משלמים יותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמה בערך תוספת אחוז משלמים על פרמיית ביטוח בריאות אצל סוכן פרטי?

אני רוצה לדעת אם הפרשי המחירים בין סוכן פרטי לבין השוואת מחירים של פוליסות המופיעים באתרים שונים לדוג': http://insurance.infomed.co.il/BituachBriut/CompareBituachBriutFrame.aspx

הכיסוי המקיף-היקר ביותר, המחירים שמופיעים באתר הם מחירים סופיים או שיש תוספת מחיר?

לעומת המחירים הנ"ל, כמה תוספת הגיונית למחיר הנקוב באתר אני אמור להוסיף אם אני עושה את אותה הפוליסה אצל סוכן פרטי?

פורסם
אנדרומטאריוסיס?

אם כן, לצערי הרב, גם את זה אני מכיר מקרוב...

גם אני מכיר את זה מקרוב. אשתי נותחה לפני 14 שנים בתה"ש. לא נזקקנו לביטוח הפרטי כי הגענו ישירות למי שרצינו בדרך אחרת וללא עלות אבל אם לא הוא רוב הסיכויים שהיינו צריכים גם לעבור טיפולי פוריות שנחסכו בזכות אותו מנתח.

אני כן מחזיק ביטוחים רפואיים כי אני מבטח נגד קטסטרופות שאי אפשר להתמודד איתן לבד. לא רואה מאיפ]ה אני מביא מאות אלפי שקלים כשאני במצב בריאותי שגם מונע ממני לעבוד במלוא המרץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. לי יש מכבי זהב+ביטוח פרטי.

היו לי אבנים בכיס המרה, אושפזתי פעמיים כל פעם לעשרה ימים, הכל במסגרת השרות הציבורי, היה סבבה לחלוטין.

בסוף האשפוז השני שחררו אותי וקבעו לי תור לניתוח לעוד 3 חודשים (כאשר ההתקפות היו "רק" כל יומיים שלושה וכל התקפה נמשכת 12-15 שעות של כאבי תופות).

הפעלתי את הביטוח הפרטי, תוך 3 ימים הייתי בחדר פרטי באסותא, אחרי הניתוח, אחרי שאני בחרתי את המנתח ואחרי שעשו לי את זה באיזה טכנולוגיה חדישה שעדיין לא הייתה כלל קיימת בבית החולים שבו הייתי אמור להתנתח עוד 3 חודשים).

תענוג!

2. אחת הבעיות של מי שאין לו היום ביטוח פרטי היא שבתי החולים עצמם דוחפים יותר ויותר להפעלת הביטוח הפרטי ואת זה הם עושים בחלקו ע"י הרעת התנאים לפציינטים ציבוריים.

3. בסעיף הפיצוי, קיבלתי כל גרוש בחזרה ללא כל טענות או מענות, הגדילו לעשות ופיצו אותי על כל יום ש"חסכתי להם כסף" והייתי מאושפז בשרות הציבורי ולא דרכם.

אולי זה בגלל שיש לי סוכן בשר ודם ולא חברה ענקית שאתה עובד מול מוקדנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין ספק שכדאי מאוד שיהיה ביטוח פרטי, השאלה מה סכום ההפרשים הסבירים/הגיוניים בין סוכן פרטי לבין החברה (שזולה יותר)?

(כמה עולה/כמה ההפרש בין פוליסה מלאה בחברת ביטוח לעומת אותה פוליסה אצל סוכן פרטי?)

פורסם

אני רוצה לברר הפרש מחירים נורמלי בין חברת ביטוח לבין סוכן פרטי, יש למישהו מושג כמה פחות או יותר אמור להיות ההפרש? (אצל סוכן פרטי זה יקר יותר, השאלה בכמה)

• תוכן חדש...