Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום...

אני בזמן הקרוב עומד לקנות קורסה OPC ורציתי לדעת אילו שיפורים עומדים לרשותי?

לבינתיים מה שהכי מעניין אותי בלשפר את חווית הנהיגה ולהתקין אגזוז זרימה חופש+פורק לחץ...

רצוי מאוד שיהיה סאונד מצויין ולא סתם אגזוז שמרעיש ללא כול מטרה , עם דגש על סאונד עם באס (כמובן לא מוגזם). וכמובן הפורק לחץ שבהעברת הילוך שומעים פססס- כמו דלת נפתחת באוטובוס.

ועוד שאלה האם אפשר במקום האגזוז האמצעי להתקין 2 אגזוזים באמצע?

התקציף שעומד לרשותי לדברים הנ"ל 10K.

ורק בשלב יותר מאוחר אני אתחיל בהוספת כ"ס, המטרה שלי להגיע ל+-260 כ"ס.

רציתי לדעת באילו מקומות עושים את כול הדברים הללו? אני גר באזור המרכז.

פורסם

מחר תפתתח נושא חדש על רכב אחר שאתה עומד לקנות, נראה לך באמת שמישהו לוקח אותך ברצינות ויענה לך?

אתה רוצה לשמוע פסססס? תפתח פחית קולה ואל תשכח לנער אותה לפני

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בדר"כ אנחנו אומרים שזו תסמונת החופש הגדול וכו'.

הפעם זו תסמונת החופש הגדול + המנהרות :wink:

וברצינות - לפני שיפור הרכב - לשיפור חוויית הנהיגה, מומלץ אולי קודם קורס נהיגה...?

תחשוב על זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

קצת מוזר מה שאתה רוצה , את רוצה לחסוך קצת ולקנות 0PC משומשת , למרות שהמחיר של חדש ירד בהמון (כמעט 30K ) , אבל מוכן להוסיף 10K בשיפורים למרות שעוד לא מיצית אולי אחוז אחד מהיכולות של הרכב אם בכלל ?

:fadein:
פורסם

חבר אני לא יודע עד כמה אתה מודע לרכב הזה ועד כמה אתה מיומן כדי לנצל את הרכב ולשלוט בו (מבלי לזלזל בך כמובן וברמת הנהיגה)

אבל כדי להצליח לנצל את יכולות הopc שהוא רכב די אקסטרימי ולא סלחן, זה לא גולף GTI ׁׁ(עם כל הכבוד לGTI ויש הרבה כבוד) שכל פספוס יכול

להיראות כאילו הוא נהג מירוץ מדופלם כשהוא נוהג בה. הopc הוא קצת יותר מאתגר לנהיגה ורצוי לדעכתי להיות לפחות אחרי קורס או שניים בנהיגה מתקדמת. גם יכול להיות שאתה בוגר קורסי נהיגה ואז בכל מקרה מומלץ ללמוד להכיר את הרכב והמגבלות שלו כמה חודשים לפני שחושבים על שיפורים,

זה רכב שבמצב סטוק הוא ברמת משופר ברמות, אז קודם הייתי ממליץ שתקנה אותו... וכשהוא יהיה אצלך אז פשוט תלמד להכיר אותו קודם ותהנה ממנו.

פורסם

צודקים.

אני פשוט ממהר מידי, ונסיעת מבחן אחת לא יכולה להעיד על כול היכולות של הרכב.

וכן לחלק ששאלו פה עשיתי קורס נהיגה מתקדמת אבל בגיל מאוד צעיר בגיל 19 את הקורס שלחו אותי מהצבא (הייתי נהג מבצעי).

ואני יודע שיש לי שאלות קצת ילדותיות (למרות שאני בן 23), אבל בגדול אתם צודקים אני ממהר מידי קודם כול אני ירכוש את הרכב ואז נראה מה לשפר בו , אם בכלל אני ירצה לשפר.

תודה על העזרה וההקשבה.

אתם יכולים לנעול את השרשור. :roll:

פורסם

במידה ונהגת על הרכב זמן רב, ואתה מעוניין לשפר עוד, אז אני אישית לא הייתי מוסיף שום דבר חוץ מהשיפורים שאופל עשתה ב- Corsa OPC Nurburgring edition.

פורסם

מערכת פליטה מלאה תתחיל מ 5500 ש"ח, פורק זה עניין של כ 1000 שקלים, לא היתי ממליץ.

הפלסטיק של היציאה הכפולה עולה הרבה כסף כ 180 פאונד, וניתן להשיג רק באנגליה לפי מה שחיפשתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...