Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במיצובישי לנסר 2007 התעסקתי עם החשמל רציתי לחבר רצועת לדים אם מישהו מכיר את הרכב ובהרבה רכבים יש מצד שמאל של ההגה כפתור שמחליש ומגביר את האורות תצוגה על גבי לוח השעונים לשם ניסיתי לחבר. זה קליפס כזה עם איזה 4 יציאות אז שיחקתי עם זה כמה פעמיים כי זה אף פעם לא נתפס ובסוף כנראה נשרף הפיוז או לא יודע אבל בשורה תחתונה שאני מחבר את הקליפס בחזרה עם או בלי הלדים אין אורות תצוגה. זה באמת יכול להיות הפיוז? מה עוד זה יכול להיות וכיצד אתם מיעצים לי לפעול? שמתי לב שגם אורות חניה נשרפו מאחורה בצד ימין לא יודע אם זה קשור מה אתם אומרים? סליחה על החפירה :(

ותודה לעוזרים ^^

פורסם

תבצע חיפוש לפיוז השרוף, רוב הסיכויים שזו הבעיה, בהצלחה ותעדכן...

אם יש לך לוח תצוגה של הפיוזים שמדריך אותך מה כל פיוז אז תעזר בזה.

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם
תבצע חיפוש לפיוז השרוף, רוב הסיכויים שזו הבעיה, בהצלחה ותעדכן...

אם יש לך לוח תצוגה של הפיוזים שמדריך אותך מה כל פיוז אז תעזר בזה.

אין לי לוח תצוגה :( יש למישהו מושג איזה פיוז זה אמור להיות? ואיפה ברכב או מתחת למכסע מנוע?

אני ממש מתקשה גם להוציא את הפיוזים אצלי הם ממש קטנים ואפילו פינצתה לא כזה עוזרת

פורסם

לעמם התאורה של לוח המחוונים אמורים להתחבר שני חוטים. אם לאחר שהתעסקת בו גילית שלוח המחוונים אינו מואר, הייתי מציע לך לבדוק ששני החוטים עדיין מחוברים אל העמם כנדרש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...