Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ראיתי מספר רכבים חדשים של יונדאי לאחרונה עם המדבקה הזאת על חלון הנוסע האחורי.

זה נראה כמו צ'יפ RFID פסיבי, הצ'יפ עצמו נמצא באמצע, וכל העסק מסביב זה האנטנה שלו.

אני מניח שעל הצ'יפ צרוב מספר השלדה של הרכב או מספר זיהוי כלשהו שעוזר לזהות אותו במהלך הייצור/על האוניה, בעזרת מכשיר שקורא אותו ממרחק של מספר ס"מ/מטרים.

גליל של כאלה לדוגמא באליאקספרס:

http://www.aliexpress.com/item/UHF-Adhesive-RFID-Label-Tag-sticker-with-860-960Mhz-read-range-up-to-10M/896909177.html

Stay Dirty

פורסם

הלינק שנתת מאליאקספרס דומה אך לא בדיוק.

מצד שני גם אצלנו ביונדאי זה מודבק על החלון נוסע אחורי שמאלי, תמיד הנחתי שזה המס' שלדה צבע וכו אך לא התעקמתי בזה.

אנסה למצוא גם תשובה

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הבנתי, האם יש צורך בזה גם לאחר שהרכב כאן בארץ ונוסע עם רישוי תקין והכל?

טוב להשאיר אותו או שכנראה לא תהיה לי דרך לקרוא את זה אף פעם?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מפלצת הספגטי צודק. מדובר בצ'יפ שמכיל בתוכו מידע על הרכב לטובת עובדי ההרכבה במפעל. המידע כולל איזה פריטי אבזור מתקינים ברכב, צבע, מושבים וכו'.

אין לו שום תועלת לאחר שהרכב עלה לכביש, אפשר להוריד בשקט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...