Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין לשבח את הזמינות והנוחות של עמדות הרישויומט שמוצבות בחלק מסניפי הסופרפארם.

עד עכשיו תמיד הייתי משלם באינטרנט, בכרטיס אשראי, ומקבל את הרישוי המשולם בדואר אחרי כמה ימים.

עכשיו ניגשתי לעמדה בסופרפארם, בשעה 22:30, בשביל לקחת את האוטו למוסך מחר בבוקר, וכבר להעביר טסט, ואחרי 10 דקות כבר הייתי בבית עם הטסט משולם. כמובן, אפשר לפרוס את התשלום בתשלומים.

נוח, יעיל, זמין. אמריקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן מאוד נוח. הייתה מכונה כזאת בקניון הזהב בראשון כבר לפני כ 5-6 שנים. אחר כך הורידו אותה, כנראה זה היה פיילוט.

מה שלא מובן לי זה מדוע דווקא בסופרפארם? מה הבעיה להציב את המכונות בשטח ציבורי פתוח כמו כספומטים, שיהיו נגישות 24 שעות ביממה?

פורסם

כנראה שמטעמי עלות - זה הכי פשוט. הסניפים שמורים ונמצאים בפריסה ארצית.

גם אני השתמשתי בשירות הזה - מעולה!!

עכשיו רק צריך למצוא פתרון להדפסת כפל רישיון ולהעברת בעלות (שלא בדואר הנוראי ובשעות מוגבלות)

פורסם

לשם שינוי, פרוייקט מטעם משרד התחבורה שבאמת מייעל משהו. עכשיו שיאפשרו לטעון את כרטיסי הרב-קו באמצעות כרטיסי אשראי ביותר מ 2.5 מכונות (כש 2.3 מתוכן מושבתות כמעט כדרך קבע בתמח"ת) ; דובר בזמנו על כספומטים אך עדיין לא מצאתי כאלו. אם זה כזה סיפור, שיציידו את נהגי האוטובוס במסופונים ויאפשרו טעינה אצלם. נשבר הז*ן להתעסק עם מזומן.

פורסם

^ בחיפה אפשר לטעון רב קו בכל אחת מתחנות המטרונית באשראי,

ואפשר גם להטעין מהמחשב את הכרטיס של הילד, אבל הוא עדיין צריך ללכת למכונה ולאשר את ההטענה.

פורסם
אכן מאוד נוח. הייתה מכונה כזאת בקניון הזהב בראשון כבר לפני כ 5-6 שנים. אחר כך הורידו אותה, כנראה זה היה פיילוט.

מה שלא מובן לי זה מדוע דווקא בסופרפארם? מה הבעיה להציב את המכונות בשטח ציבורי פתוח כמו כספומטים, שיהיו נגישות 24 שעות ביממה?

אני יודע שבקניון באזור התעשייה הישן בנתניה ליד התחנת רכבת, העמד מוצבת מחוץ למשרד הרישוי.

ואכן זה שירות מבורך.

פורסם

אחלה דבר רק חבל שלא "אמריקה".

אחד שנמאס לו :evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו רק צריך למצוא פתרון להדפסת כפל רישיון ולהעברת בעלות (שלא בדואר הנוראי ובשעות מוגבלות)

כפל רישיון הדפסתי ברישמט, בדיוק דקה של התעסקות ו 30 ש"ח עלות.

עם העברת בעלות עדיין נצטרך ללכת לדואר.

למי ששאל למה דווקא סופר פארם, נראה לי הגיוני מאוד. הסניפים שלהם פתוחים עד שעות מאוחרות יחסית והעמדה לא נשארת בלילה ברחוב חשופה לונדליזם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...