Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אפשרי באייפון. (הקלטת שיחות רגילות שאינן סקייפ/SIP וכו')

אפשרי באנדרואיד בחלק ניכר מהדגמים, וגם זה עם אפליקציה לא חינמית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

די נו,לא יכול להיות.

עם כל הסטארטאפים הישראלים והיזמים הצעירים למיניהם אף אחד עוד לא פיתח אפליקציה כזו מאז שייצרו את האייפון ??

נראה לי תמוה.... :?

פורסם

אפל לא מאשרת שום אפלקיציה שמקליטה שיחות ישירות למכשיר.

אבל... יש לך אפליקציה שזה בעצם שירות מיוחד, אתה משלם משהו כמו 0.2$ לדקת שיחה והכל מוקלט לשרת חיצוני.

פורסם

זה אפילו יותר גרוע מ"אפל לא מאשרת".

הם עבדו די קשה כדי לחסום את זה בפירמוור של המכשיר.

גם לאייפונים עם JB אין למיטב ידיעתי שום תוכנה שמסוגלת להקליט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אפשרי באנדרואיד בחלק ניכר מהדגמים, וגם זה עם אפליקציה לא חינמית.

לי יש את זו, והיא דווקא כן חינמית. מאד יעילה, אבל אני חושש שהיא תוקעת לי קצת את המכשיר.

יש אפשרות לבטל הקלטה אוטומטית של מספרים ששמורים באנשי הקשר. יש אפשרות להוסיף תיאור מילולי קצר של השיחה. כל המידע נשמר על כרטיס הזכרון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

איך מתקינים? היא לא מופיעה באפפ סטור.

(זה מיועד לאייפון או לאנדרואיד? )

עריכה אחרונה על ידי E.L
פורסם

התגובה היתה, כמובן, לוויל שאמר שאין בחינם לאנדרואיד.

אין לי מושג לגבי אייפון.

פורסם
לי יש את זו, והיא דווקא כן חינמית. מאד יעילה, אבל אני חושש שהיא תוקעת לי קצת את המכשיר.

יש אפשרות לבטל הקלטה אוטומטית של מספרים ששמורים באנשי הקשר. יש אפשרות להוסיף תיאור מילולי קצר של השיחה. כל המידע נשמר על כרטיס הזכרון.

לי יש את ה- LG-G2 ואחרי עדכון מערכת ההפעלה, האפליקציה הזו נתקעת אחרי כל שיחה, לפעמים גם תוך כדי השיחה, מה שגורם לשיחה להתנתק. גם אחרי עדכון, לא השתנה כלום.

פורסם
לי יש את זו, והיא דווקא כן חינמית. מאד יעילה

גם לי יש והיא מצוינת, בנוסף יש לה אפשרות לגבות אוטומטית את כל ההקלטות לדרופבוקס

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צואה קדושה!

אפילו בסוני אריקסון משנת 2000 יש אופציה להקלטה. יותר מזה, אני יכול להקליט את עצמי ולשלוח למישהו את ההקלטה - זה מצוין למטרידנים למיניהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לי יש את ה- LG-G2 ואחרי עדכון מערכת ההפעלה, האפליקציה הזו נתקעת אחרי כל שיחה, לפעמים גם תוך כדי השיחה, מה שגורם לשיחה להתנתק. גם אחרי עדכון, לא השתנה כלום.

כשהלאקסי הקשיש שלי התחיל לקרטע, התקשרתי לתמיכה של סמסונג (לידיעת הקורא בן-דב: לא משהו, אגב, השירות שם).

השאלה הראשונה שהוא שאל אותי, זה אם יש לי במקרה את האפליקציה עם הטלפון הירוק בתוך עיגול אדום...

האמת, אפילו לא ניסיתי להסיר אותה (כדרגע, בשל הליך עסקי סבוך חשוב לי מאד התיעוד. אפילו יותר ממהירות הטלפון).

• תוכן חדש...