Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שטיפה שעשיתי לרכב חדש, יישמתי גלייז Chemical guys Black Light ולאחר מכן אוטם צבע של Menzerna.

ממה שקראתי כאן בפורום אני מבין שאת הגלייז ואת האוטם אין ליישם בכל פעם ששוטפים את הרכב, אלא אחת לכמה חודשים.

אשמח אם תוכלו להגיד לי מניסיונכם - כיצד אוכל לדעת שהגיע הזמן ליישם אותם שוב לאחר שחלף מספיק זמן שהביא לירידה באפקטיביות שלהם?

(האם יש משהו אינדיקטיבי יותר ממבחן "שיטינג"? תחושה שונה שארגיש בזמן השטיפה? משהו שניתן לראות בעין? או אולי בכלל ניסיון אישי שלכם על המוצרים האלו והידיעה לכמה זמן הם בפועל מחזיקים?)

תודה מראש!

פורסם

אמנם נכון לעכשיו אני לא דוגמה, מכיוון שמיישם הגנה כל חודשיים שלושה עם חומרים שונים בשביל ההתנסות.

אבל מהתקופה שהייתי נורמלי, הייתי בעיקר מסתכל על התנהגות המים, מתייחס גם לבידינג וגם לשיטינג.

לרוב, הייתי מחדש את ההגנה כשטיפות המים היו מאבדות מצורתן האחידה,(עוד לפני שהשיטינג היה פוחת, אבל לרוב זה בא יד ביד), מאוד קל לשים לב וזה ולהשוות למצב ההתחלתי האופטימלי.

בנוסף, הייתי עושה מן ממוצע של משך זמן ההגנה, חופר קצת ברשת וקורא ביקורות/השוואות לגבי המוצר שיישמתי ומה חבר'ה בחו"ל מספרים על עמידות המוצר, מול הצהרות יצרן.

מפחית חודש בערך בשביל הביטחון, וזהו.

פשוט מאוד.

"יאללה בירי".

פורסם

הרבה תלוי באופן השטיפה שלך. אצלי החזיק מנזרנה פעם אחת כמעט 7 חודשים

פעם נוספת פחות מ 5 חודשים. (עם גלייז)

למה ההבדלים? עבודת הכנה טובה יותר בראשון ( יישום פוליש כמה ידיים כולל פיניש)

בנוסף לניסיוני גלייז גורם למנזרנה לרדת מהר יותר מאשר שילוב ישיר על פח נקי.

להבא נסה ליישם מנזרנה לבד ותראה את ההבדלים לאורך זמן.

אני עושה את זה סתם בשביל לימוד. (מיישם גם מעל מנזרה אופטי סיל,שוב לימוד)

פורסם

אני מסתכל בכל בוקר על סידור טיפות הטל על הרכב.

אם הסידור של הטיפות הוא בגודל די זהה ורצוף לאורך כל המשטח הלח, אני מבין שההגנה עוד שם ומחזיקה מעמד.

עם זאת, אני לא ממש מתעמק בזה, אני מיישם בכל כשלושה חודשים הגנה כלשהי, כל פעם משהו אחר (מתוך 2 מוצרי הגנה שיש ברשותי) ומשתדל לתחזק את זה בכל שטיפה רגילה עם שמפו שמכיל ווקס או שמפו רגיל וספריי ווקס במעבר מהיר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

טוב לדעת שיש עוד חולים כמוני:-D אני גם מיישם פעם בחודשיים שלוש גם כדי להתנסות בחומרים שונים.

שיפוצים..

פורסם (נערך)

תודה לכל העונים! אם כך, נראה לי שיישום גלייז ואוטם צבע כל שלושה/ארבעה חודשים זה יחס טוב.

אגב, רק לוודא - לא יכול להיווצר נזק לצבע הרכב כתוצאה מ"עודף שימוש", נכון?

עריכה אחרונה על ידי louisvuitton1
פורסם (נערך)

Scipopo,אין לזה תרופה.גם עם רכב חברה אתה תמשיך ללקק את האוטו שלך אבל לעולם לא תוציא אותו מחניה.שחס וחלילה לא יתלכלך.ויש סיכוי שגם לא תיתן לאף אחת לשבת בתוכו,להסתכל עליו,לנשום עליו.מחלה נהיה הדבר הזה,דיטיילינג

עריכה אחרונה על ידי 98civic
תיקון משפט

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...