Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון לא פועל.

נקישות יכולות להיות מהגל הארכובה . האם "משחק" עדין עם דוושת הגז מדגיש את הנקישות מבחינת סדר הופעתן [ נחלש עד נעלם וחוזר] או שהנקישות סדירות בהתאם לסלד ומבלי להחלש או להעלם ולשוב ולהשמע?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא מסכים. [אני מסכים שנקישות קלות לא יביאו ולכל הפחות לא אמורות להביא לזיופי מנוע.]

לעניין הנקישות הקלות כמו גם כנקישות "לא קלות" אינן דבר טבעי ואינה דבר תקין.

הדבר מצביע על בלאי מעבר לבלאי סביר ו/או תקלה וגם מצביע על חופשים [ולכן הנקישות] ועל יותר מאפשרות של לחץ שמן מנוע ירוד לאור שהלחץ שמן דולף ובורח דרך החופשים , אלה שאחת מתוצאות הלוואי שלהם זה הנקישות.

איפה כתוב שנקישות לאגרים זה דבר טבעי ותקין?

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה לא בעניינים

ברוב מנועי האלומיניום אפשר לשמוע נקישות קלות כמו צילצולים מהמנוע בזמן נסיעה או האצה חופשית

הרעש נשמע כמו נקישות של לאגרים רק מאוד חלש ולא הרבה שמים לב לזה

את הרעש שומעים ברכבים חדשים מהנילון וזה תקין לגמרי ואופייני לסוגי רכב שונים

פורסם

תגובתי בגוף הציטוט בצבע כחול

אתה לא בעניינים

אני מאוד בעניינים ומאוד מאוד רגיש לנושא נקישות מנוע, ולא רק, אלא גם לצפצופים זמזומים שריקות ועוד.

ברוב מנועי האלומיניום אפשר לשמוע נקישות קלות כמו צילצולים מהמנוע בזמן נסיעה או האצה חופשית

לא דיברת על נקישות כמו של צלצולים אלא נקישות של לגרים.. ברשותך נשאר בנקודת נקישות לגרים:

הרעש נשמע כמו נקישות של לאגרים רק מאוד חלש ולא הרבה שמים לב לזה

פתאום אתה רושם שהרעש נשמע "כמו" נקישות של לגרים. שים לב למה שרשמת:

הנקישות יכולות להיות גם עניין טבעי ותקין ויש הרבה מנועים ששומעים קצת "נקישות לאגרים" בהאצות קלות

את הרעש שומעים ברכבים חדשים מהנילון וזה תקין לגמרי ואופייני לסוגי רכב שונים

נקישות לגרים הינם עניין שאינו תקין ובטח לא ברכבים חדשים בניילון,

אם יש רכבים חדשים בניילון שנקישות לגרים זה דבר טבעי להם ואתה מכונאי מוסמך של יבואן כזה ובידך הוכחות מתועדות לכך שמנוע עם דפיקות לגרים זה תקין ו/או שבידך נתונים שיש רכבים כאלו עם מנועים דופקים ושזה תקין לרבות מי קבע שזה תקין והאם הקביעה אכן קובעת, אז אנא רשום לנו שנדע לאיזה סוג רכבים [מנועים] עדיף לא להתקרב וכדאי להתרחק ונודה לך עד מאוד.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טעות שלי לא פרסמתי את הסרטון, עכשיו הוא תקין. הרעשים לא נשמעים כל הזמן אלא בעיקר בטווח הסל"ד שציינתי, לא מורגשת ירידה בביצועים / שינוי בנסיעה, אבל אני כמעט בטוח שהרעש לא היה קיים לפני. מה שכן היה זה רעש של תקתוקים מהמרימים כנראה...

פורסם
הרעש הוא כמו לאגרים ומכונאים לפעמים מתבלבלים וחושבים שיש בעיה במנוע אם לא מכירים את הרעש

אם כך, מה הגורם לרעש הזה?

פורסם

בוקי באמת שאני לא יודע אולי זה רעש עבודה של שריפה עצמה פעימת העבודה שמשנה צליל בגלל המבנה של המנוע

זה דיי נשמע כמו פיסטון סלפ או אופלגרים וקצת כמו דטונציה כי זה מופיע באותם תנאי עבודה רק הרבה יותר חלש

לדעתי זה לא יכול להיות אחת מהתופעות האלו כי עובדה היא שזה קיים בכל רכב ללא יוצא מהכלל ולא משהו שמתגבר עם הזמן זה אלא פשוט רעש אופייני

אני אנסה בהזדמנות אחרת לעלות וידאו של הרעש

• תוכן חדש...