Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב רבותי!

ראשית מספר נתונים על הרכב : פיג'ו 406 בציר 2001 עם מנוע 1.8 וגיר al 4

חבר'ה אני לא מדבר עכשיו על כדיות ואם זה משתלם או לא , אני פשוט נורא אוהב את הרכב הזה.

השאלות שלי הם כאלה:

אני רוצה לעשות הסבה לגיר ידני. איזה גיר אני צריך לשם כך? ובאיזה רכב הוא מותקן כדי שגם לקחת חמנו את שאר הדברים כמו דבשות, וכו'.

צריך גם השגיר יתאים לנפח של המנוע והסוג.. (לא זוכר את סוג המנוע)

במידה ואין גיר ידני מתאים למנוע הנ"ל האם ניתן לתקין מנוע 2.0 טורבו שיש באוטודאטא? והאם יש גיר ידני מתאים?

תודה . רוסלן

פורסם

הייתי מנסה לבצע את הפרויקט על 406 מנוע 2.0, וזאת משתי סיבות:

1. מנוע 1.8 ידוע כבעייתי לאורך זמן עקב ייצורו מאלומיניום ונוטה לפתח חור בבלוק, בעוד מנוע 2.0 הינו מברזל ועמיד הרבה יותר (וגם עוצמתי יותר באופן משמעותי).

2. השילוב של מנוע 2.0 עם גיר ידני הגיע ארצה ברכבים אחרים (306 או 307, תלוי אם מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים או אחריה).

אני מניח שלא יהיה קשה לאתר 406 2.0 עם גיר אוטומטי תקול במחיר סמלי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...