Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמממםםם - אף אחד לא אמר שאי אפשר לנפץ שמשות...

יש שם ברכב מעל ל 20,000 וואט RMS אם זה מעניין מישהו, או למה החלון התרסק כך... :)

פורסם
ב 20,000 וואט RMS אני מתפלא שהחלון לא עף מהמקום :)

זה אפשרי בכלל לשבת ברכב כזה עם ווליום גבוה?

אפשרי.

רק חשוב לשמור על מספר כללים:

1. להכנס לרכב.

2. לוודא שהחיתול גדול מספיק להכיל את כמות הח7א שתחרבן.

3. לוודא שיש לך שקית הקאה גדולה מספיק.

4. 2 כוסות לספיחת הנוזלים שייצאו לך מכל אוזן...

;)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי

טוב אתה!!!

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

זה לא קשור שזה נראה תחרות די רצינית. מתחרה SPL רציני בטח לא ינסה פעם ראשונה להפעיל את המערכת שלו במלוא העוצמה בתחרות עצמה. יש אנשים שיעשו הכל בשביל שואו (כולל לעשות בעצמם סדקים קלים בשמשה על מנת לסייע למערכת לסדוק אותה לגמרי), אני לא אומר שזה המקרה, אני אומר שאי אפשר לדעת.

פורסם

אף אחד לא אמר שאי אפשר לנפץ שמשות,

גם אבן יכולה לנפץ אותה. גם מקל, ותתפלא.. תשים על היד שלך אגרופן ואתה מסודר.

השאלה היא, מה הגורם לניפוץ, וכפי שהוסבר בעבר על ידי "מלומדים ממני", הגורם רחוק מלהיות סאונד..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אף אחד לא אמר שאי אפשר לנפץ שמשות,

גם אבן יכולה לנפץ אותה. גם מקל, ותתפלא.. תשים על היד שלך אגרופן ואתה מסודר.

השאלה היא, מה הגורם לניפוץ, וכפי שהוסבר בעבר על ידי "מלומדים ממני", הגורם רחוק מלהיות סאונד..

שי יחתיכת תמני

לאיפה נעלמת !?!?

פורסם

ריב קטן עם הרסר שלי ..

מסתבר שאי אפשר תמיד להיות צודקים, אבל צריך לעמוד על שלך לפעמים ;)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...