Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל להחליף את שני הרכבים.

שניהם ליסינג אז המחירים דיי שוחטים.

כרגע קיבלתי הצעה של 45K לפני בדיקה על היונדאי שהיא יד ראשונה ליסינג פרטי (כמובן שבכ"ז מורידים 20%) 90 אלף קילומטר, עליה לכביש נובמבר 2009 (גם לזה הם לא ממש מתייחסים).

אני מחכה לתשובה על המחיר של המאזדה ונראה איך מתקדמים משם.

באיזה סוכנות קנית?

תגלה לנו כבר מה הרכש החדש :)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח,שבוע הבא סוף סוף צריך להגיע,אני מתכנן סיקור מושקע יותר ממה שאני בדרך כלל עושה,עם וידיאו,חושב שאנשים פה יהנו,לכן רוצה לעשות הפתעה.:wink:

הזמנתי את שלי בעכו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
UMI חזרו לייבא את הסוניק 1.4 סאדן, וכיום היא מוצעת ב 89K לפני מיקוח.

בהחלט שווה בדיקה, לפחות היא נוסעת ומתנהגת כמו מכונית ולא פחונית, יש לה תא מטען ענק וציון גבוה מאד במבחני הריסוק - 5 כוכבים.

גם האיבזור מכובד למדי.

בדקתי באתר שלהם והסוניק נמכרת החל מ111 אלף ש״ח. אולי פספסתי משהו?

פורסם
היום ביצעתי נסיעת מבחן בספייס סטאר.

בסך הכל היא חביבה ולצבעים והמדבקות שלה יש איזה קטע אבל הייתה רלוונטית יותר אם הייתה מוצגת לפני 10 שנים.

המנוע דווקא שקט וחלק יחסית ל-3 צילינדרים, הרבה יותר מזה הרוטט של האלטו.

תא הנוסעים פשוט ביותר וקצת מקרקש במעבר מעל שברים חדים בכביש.

ביציאה לכביש המהיר בולט מאוד רעש הגלגלים וכבר במהירות של 100 קמ"ש היה לי רועש מדי.

כיול המתלים סופר רך ובעיר זה דווקא עובד דיי טוב, הספייס שיככה לא רע את כבישי עפולה בירת העמק המצולקים, נוחות נסיעה עירונית מעולה.

יש לנוחות הזאת גם תופעות לוואי עקב המתלים הרכים הרכב מתנועע יותר מדי במהירויות גבוהות, זויות הגלגול גדולה והרכב נוטה הצידה בחדות כשמגבירים מהירות בסיבובים.

אם כבר סיבובים, זה מוביל אותי לשני דברים:

1. ההגה מעורפל מאוד, קל יותר מהחשמליים הלא מצטיינים של יונדאי-קיה ונעדר כל תקשורת. מצד שני קוטר הסיבוב של הספייס קטן ביותר - שוב תכונה מצוינת לשימוש עירוני. לא בדקתי סיבובים מנעילה לנעילה אבל הוא הרגיש לי קצת ארוך.

2. הדבר הראשון שהפריע לי בכניסה למושב הנהג הוא כיסא שטוח, ממש ספסל עם כרית. הוא לא מספק תמיכה צידית לירכיים וגם לא גבוה יותר במשענת הגב. כשגיליתי את זוויות הגלגול זה הפריע לי עוד יותר.

במהלך נסיעת המבחן נסעתי עם הנציג של הסוכנות לתדלק, נחמד לראות על המשאבה ש-195 ליטר ממלאים את המיכל עד הסוף כאשר במד כמות הדלק מופיעה קובייה קטנה ואחרונה.

הגיר הרציף לא הציק לי כמו שחשבתי, הוא לא הכי חלק ביציאה מהמקום ולפעמים נתקע קצת יותר מדי זמן בסל"ד גבוה. אציין רק שלא אימצתי את הרכב יותר מדי ותחת מאמץ הוא מצטיין עוד פחות לדעתי.

בסך הכל מדובר ברכב שלא ממש משתייך לאף קטגוריה בארץ. הוא לא קטן כמו מיני ולא גדול, מרווח ומודרני כמו סופר מיני. המתחרת הכי קרובה היא הספלאש של סוזוקי שמרגישה ונראית מודרנית יותר ומצויידת ביחידת כוח קונוונציונאלית יותר עם 4 צילינדרים וגיר אוטומטי.

הספייס תתאים ללקוחות בלי דרישות בנושא הניהוג שם היא נופלת בגדול ולכאלה הנוסעים 90 אחוז מהזמן בעיר. אצלי היא נשקלה כרכב שני אבל אני מעדיף להתפשר בסעיפי המרווח והחיסכון תמורת תא נוסעים איכותי יותר, אבזור ועידון כללי. גם אם זה אומר לרדת חצי קטגוריה אל רכבי המיני.

אחלה סיקור! לא שמתי לב לכל מה שתארת בנסיעת מבחן כי כנראה שאני לא כזה מבין במכוניות. מה שכן הנוחות נסיעה הייתה לי קצת פחות נוחה מהפיקנטו, כנראה בגלל המושבים. בסה״כ זה מתאים לי כי רוב הנסיע אמורה להיות עירונית וגם העניין של הגודל גם מאוד חשוב וכן היא מתעלה על המתחרות (לפחות בתקציב של ה-70-80 אלף ש״ח)

פורסם
בדקתי באתר שלהם והסוניק נמכרת החל מ111 אלף ש״ח. אולי פספסתי משהו?

כן, פספסת את דגם ה 1.4 LT שמופיע בשורה הראשונה.

111K עולה דגם ה 1.6, שרחוק מאד מלהיות שווה את זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אחלה סיקור! לא שמתי לב לכל מה שתארת בנסיעת מבחן כי כנראה שאני לא כזה מבין במכוניות. מה שכן הנוחות נסיעה הייתה לי קצת פחות נוחה מהפיקנטו, כנראה בגלל המושבים. בסה״כ זה מתאים לי כי רוב הנסיע אמורה להיות עירונית וגם העניין של הגודל גם מאוד חשוב וכן היא מתעלה על המתחרות (לפחות בתקציב של ה-70-80 אלף ש״ח)

לי הפיקנטו לא נוחה, היא קופצנית, נוקשה ולא משככת כמעט כלום. אני מוכן להתפשר על הנוחות תמורת ריסון - אני לא אוהב שהרכב מתנועע לכל הכיוונים במעבר על שיבושים וצלילת חרטום בזמן בלימה מאוד מפריעה לי.

אני דיי בטוח שהכיסאות של האטראז' מעוצבים אחרת מאלה של הספייס סטאר ומציעים תמיכה עדיפה לירכיים ולמותניים, חבל שלא מותקנים כאלה גם בספייס.

אני רק אציין שוב שמבחינת שיכוך מהמורות היא פשוט מצויינת, מנטרלת את העוקץ בכבישים עירוניים משובשים. הרבה זמן לא יצא לי להיתקל ברכב שמשכך כל כך טוב.

פורסם

מקדימה הכיסאות באטרג דומים,מאחור הם שונים עם שקעים,ולכן יותר נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...