Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הקטן (22) רוצה להתחיל ללמוד כבר באוקטובר הקרוב. הוא מתלבט בין משפטים, להנדסאי ביניין. יש לו כושר התבטאות טוב לכן חשב על תחום המשפטים, הסברתי לו שהשוק מוצף ויתכן שיתקשה במציאת עבודה, לכן הוא מתעניין גם בלימודי הנדסאי ביניין. אני רואה אותו שעות על גבי שעות קורא ומתעניין ברשת בכל מיני פורומים שקשורים ללימודים, אך הוא רק יוצא יותר מבולבל. אין לו הרבה זמן, אוקטובר זה אוטוטו. לכן אני פונה אליכם לעצה, יש פה רבים וטובים שיוכלו לייעץ לו על סמך ניסיונם. יש לציין שאין לאחי פסיכומטרי, והבגרות שלו בסיסית ביותר (עשה השלמת בגרויות עם שחרורו מהצבא) מקצועות כמו מהנדס, או אדריכל, מדעי המחשב וכד׳ לא באים בחשבון. לצערי הוא לא העפרון החד בקלמר, אבל עושה כמיטב יכולתו. אשמח לשמוע את דעתכם. כולי תקווה שאוכל לעזור לאחי לבחור מסגרת לימודים המתאימה לו ביותר. תודה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

היו פה מספר שרשורים שדובר בהם על הנדסאי\מהנדס בניין, לדעתי תחום מרתק מאד עם דרישה גבוהה בשוק,

ממליץ להריץ חיפוש, אתה גם אמור למצוא את הפורטל של הנדסת בניין שצרפתי אליו קישור מס' פעמים בפורום ,

אם הוא יכנס שם לפרוייקטים הוא רק ישתכנע יותר.

לטווח הרחוק הייתי הולך על בניין ואת ההנדסאי הייתי עושה במקום שבו יהיה הכי נוח ומשתלם לאחר מכן להשלים למהנדס במידת הרצון,

במקום עכשיו להיכנס לפסיכומטרי ולמכינות שבמקרה הטוב יקחו לו שנה ובמקרה הגרוע פי 2+ עדיף כבר לסיים עם תעודת הנדסאי באותו פרק זמן.

פורסם

משפטים פשוט לא.

אין עבודה ואלה שמוצאים עבודה עושים חרא של עבודה בשכר פשוט מבייש(ואני לא מדבר על התמחות).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אחי מסיים השנה מהנדס בניין בנגב, כבר מצא עבודה לפני שהגיש את הפרוייקט הסופי. תחום מומלץ מאוד. הוא אומר שחבל לעשות הנדסאי ואז לנסות לעבור למהנדס כי הם יכירוי לו רק בקורסים בודדים והוא כמעט ויחזור להתחלה. אז כדאי אולי לשבת לשפר בגרויות ולעשות פסיכו ולנסות להתקבל ב 10/2015.

זאת המלצה של אחי, אני מתחום הרפואה אז לא קשור לשתי ההתלבטויות הנ"ל :) ..

בהצלחה

עריכה: הוא אומר שניתן להתקבל להנדסה ללא פסיכומטרי אך עם פסיכוטכני בסמי שמעון, תבדקו את זה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הנדסאי זה נחמד,שנתיים לימודים ברמה לא גבוהה במיוחד ,יש ביקוש, משכורות לא גבוהות אבל עדיפות בהרבה על משפטים.

לעשות מהנדס מהנדסאי בניין זה ברדק כי לא מכירים בקורסים בגרוש והרבה גבוהה בהרבה.

פורסם (נערך)

מה לגבי הנדסאי מים? או הנדסאי גז? מישהו שמע או שיש לו ניסיון בתחומים האלה?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...