Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קיבלתי את המוצר, עדיין מההזמנה המקורית של הטאבלט כפול הליבות. באתר של דואר ישראל אין אזכור לכך שהחבילה נכנסה לארץ. גם בפניה לשירות לקוחות של הדואר ולאחר בירור אין אינדיקציה שהחבילה נכנסה לארץ. חייב לציין את השירות הטוב של דפוק טוב, לא עשו לי שום בעיות ובקרוב אקבל החזר כספי.

חנוןחומרה, יש המלצה לטאבלט אחר בפחות מ 75$? נשאר אולי קופון לטאבלט מרובע הליבות?

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי , ברשותי ארכוס 80 , 8 אינצ , מרוצה ממנו בכללי , בטעות הופל ארצה וחלק ממש קטן מהפלסטיקה החיצונית של המסך נסדק , בפינה , חשבתי לצרף לו אח נוסף , אשמח להמלצה על טאבלאט זול שבע אינצ׳ ומעלה , בדגש על vfm .

פורסם

שלום

הטאבלט עם הארבע ליבות מסרב להגיע אליי

הכיסוי של הטאבלט שנשלח כשבוע אחרי ההזמנה של הטאבלט הגיע מסין תוך שבועיים אך הטאבלט שנשלח דרך שבדיה מסרב להגיע

יש למישהו מושג מה הטלפון של המכס שבודק את החבילות על מנת לברר אם החבילה נמצאית אולי בבדיקה אצלהם והם פשוט לא סורקים אותה?

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אם אמרת שבדיה-אמרת הכל.

קח את הזמן כי דואר שבדיה הפך ליהיות איטי להחריד-לפחות חודש עד שמקבלים :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בדיוק היום קיבלתי את המרובע ליבות שהזמנתי ב-15 ביולי עם הקופון (סה"כ 3 שבועות). חיצונית נראה זהה לכפול ליבות, שבינתיים נשבר לו המסך.

הרצתי ANTUTU, קיבל 16184, לא רע, קצת מתחת לSGS3 (סביב 17500).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הארבע ליבות שלי גם נשלח בדיוק באותו התאריך עם הקופון המדובר.

מנחם לדעת שקיבלת את שלך, שלי כנראה זה עניין של מספר ימים.

תודה על העידוד. :-D

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אם יש לך אפשרות להיכנס לצ'אט באתר- תציק להם שם שאתה מחכה לתשובה למייל, שאל אותם אם כבר ראו את המייל וזה יכול לזרז אותם.

לרוב התשובות במייל מגיעות לאחר יומיים שלשה- לא תמיד מהיר ולכן אני משתמש בעיקר בצ'אט ודרכו מזרז אותם לטפל קודם במייל שלי :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שואל שוב האם נשארו קופונים לטאבלט מרובע הליבות Cube Talk7X-C4 MTK8382 או האם יש טאבלט מומלץ אחר עם המפרט הזה שלא עובר את סף 75$.

תודה.

פורסם

אין עוד קופונים, וכרגע לא מכיר טאבלט דומה במיגבלת המס.

בזמן האחרון אין לי זמן לעקוב אחרי העולם הסיני, קשה לעמוד בקצב שלהם :-).

בעקרון חפשו מכשירים של המותגים המוכרים.

אני יותר חושש שביגלל ההסלמה הקרובה עוד חברות שילוח מסין יפסיקו שוב לישלוח לישראל :-(.

פורסם

שאלה בלי קשר לנושא,יש עכשיו מבצע של טאבלט של סמסונג גלקסי טאב 3 7 אינץ' ב450 ש"ח.

האם שווה את המחיר? או שווה לרכוש משהו אחר במחיר?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

נא להדגיש אם מדובר בTAB3 או TAB3 LITE.

אם מדובר בגירסה הלייט אז מדובר במכשיר זבל שכל סיני ב60$ עדיפים, למחיר שלהם לא ממש ניראים משתלמים.

אפילו המסך לא IPS והצבעים חיוורים- זה לפי הביקורות.

צריך ליבדוק מה ניתן ליקנות בתקציבו בארץ, לדעתי אין דילים טובים שיהיו עדיפים על רכישה מסין.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם
תתחיל לראות מ0:30

ראיתי את זה בעבר כמה וכמה פעמים וכל פעם אני נדהם כמה קור רוח ושליו הבנאדם שמצלם.

אם הייתי בסניף דואר כלשהו וזה היה קורה מולי,מזמן הייתי שוטף את הפקידה באוצר מילים מרוקאי\ישראלי\אנגלי\מה שעולה לראש..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נא להדגיש אם מדובר בTAB3 או TAB3 LITE.

אם מדובר בגירסה הלייט אז מדובר במכשיר זבל שכל סיני ב60$ עדיפים, למחיר שלהם לא ממש ניראים משתלמים.

אפילו המסך לא IPS והצבעים חיוורים- זה לפי הביקורות.

צריך ליבדוק מה ניתן ליקנות בתקציבו בארץ, לדעתי אין דילים טובים שיהיו עדיפים על רכישה מסין.

תודה על התשובה.

זה לא דגם הLITE זה TAB3 בצבע שחור.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...