Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלבניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לאן לטוס בקיץ לשבועיים פחות או יותר.

טיסה זוגית.

ואלבניה עלתה לי כאפשרות,היא לא אמורה להיות יקרה מידי והכרטיסי טיסה זולים וגם להשכיר שם רכב לא כזה נורא,

יש שם ים ובתי מלון מאוד זולים.

נראה לכם מקום הגיוני להעביר בו קצת מהקיץ או לחפש מקום אחר?

עדיפות למי שהיה שם(אם יש מישהו כזה בכלל....).

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני לא הייתי שם. מה זה טיסה זולה? כמה זולה? יש להם בכלל חברת תעופה?

מציע לך לטוס לבלגרד. גם לשם הטיסות זולות וכשתשתעמם אחרי יומיים, תיקח טיסה מבלגרד ליעד אחר באירופה. מחירים זולים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני הייתי שם במסגרת "מלכת המדבר" לפני 5 שנים. נחתנו במקדוניה (טיסה ישירה עם הרבה מאוד אנשים מבוגרים שטסו לנופש במקדוניה, ולא הצלחתי להבין למה), עברנו עם אוטובוס לאלבניה ושם קיבלנו את הג'יפים ועשינו טיול באלבניה ויומיים במונטנגרו.

לא בטוחה שהייתי מסתדרת שם עצמאית, יש להם אולי עיר וחצי שמתחילה להראות סימנים של משהו שמזכיר משהו מערבי, ורק בערים הגדולות אפשר להסתדר עם שפה, בעיקר מול הדור הצעיר יותר.

האוכל מאוד פשוט ולא משהו, המלונות לא בשום סטנדרט אירופאי, ובחלקים נרחבים תשתית התחבורה היא כביש עפר צר עם תנועה דו-כיוונית שמתבססת על אדיבות ומתן זכות קדימה.

מה שכן, זו מדינה מהממת ביופיה. מים וירוק ופורח בכל מקום, מרחבים גדולים, כפרים קטנים עם אנשים ותרבות שנראים כאילו קפאו בזמן, והם חובבי יהודים וישראל גדולים. אפשר גם לעבור את הגבול למונטנגרו, שהיא כבר מדינה הרבה יותר "אירופאית" עם יותר אטרקציות לצעירים וצעירים ברוחם.

בהסתייגות: כל מה שרשמתי נכון ללפני 5 שנים, וכבר אז נאמר לנו שזו ממש ההזדמנות האחרונה לראות את אלבניה לפני שהיא מתחילה להיפתח למערב בקצב מואץ, אז דברים עשויים להיראות אחרת היום.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...