Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין להשכיר רכב סופר מיני .פיאט 500 או סמארט לסופש

מיום שישי עד יום ראשון

מי משכיר ומה המחירים? מדובר בנהג יחיד מעל גיל 35

איסוף הרכב מהקריות או חיפה

פורסם

סמארט היו פעם באוויס, לא יודע מה עלה בגורלן.

פיאט 500 יש בשפע באלדן ובבלו-סקיי.

המחיר משתנה מעונה לעונה. בהנחה ומדובר על השכרה בתקופה הקרובה, אז צפה למשהו בסביבות ה-300 ש"ח לסופ"ש (שישי-ראשון) כולל מע"מ, ביטוח בסיסי ו-500 קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באלבר משכירים גם פיאט 500 וגם סמארט . בוודאות. ממליץ על סניף פתח תקווה . אני עובד מול רוב הסניפים שלהם וזה הסניף הכי יעיל שלהם.

הסמארט רלבנטית לדעתי רק אם אתה מתכוון לנסוע בתוך העיר ובלי מטען. מחוץ לעיר היא ממש לא פרקטית.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם (נערך)

מישהו יודע מחיר השכרה של סמארט? לא מצאתי באתרים של חברות ההשכרה

מצאתי באלבר ב304 שח ליומים. כדי להוסיף את ביטול ההישתתפות ?

מה יהיה יותר נוח הסמארט או ה500 ?

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
פורסם

יש סיבה מסוימת שאתה רוצה את הגרוטאות האלו? סמארט(רובוטית) זה הדבר הכי מגעיל שיצא לי לנהוג בו, ואם ה-500 רובוטית, הייתי זורק אותה לפח יחד עם הסמארט. אגב, זה לא סופר מיני, זה מיני(עם פוזה).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יש את הקוויקי של אויס הספימו אותי עם פרסומות לסמארטים.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הסיבה שאני רוצה להשכיר את אחד הדגמים האלה

אני חוגג יום הולדת ותמיד רציתי רכב מיני עם פוזה מה שלא מתאפשר עכשיו שאני עם ילדים . אני יוצא לסוף שבוע קצר ללא הילדים ורוצה לנצל את ההזדמנות לנסוע באחד הרכבים

פורסם
הסיבה שאני רוצה להשכיר את אחד הדגמים האלה

אני חוגג יום הולדת ותמיד רציתי רכב מיני עם פוזה מה שלא מתאפשר עכשיו שאני עם ילדים . אני יוצא לסוף שבוע קצר ללא הילדים ורוצה לנצל את ההזדמנות לנסוע באחד הרכבים

חד משמעית משתי האפשרויות שביקשת קח את ה 500.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום החזרתי את הפיאט 500 לחברת ההשכרה. עלה לי 360 שח כולל ביטול השתתפות עצמית

בגדול מאוד אהבתי את האוטו. היה לי נוח מאוד להסתובב איתו בתל אביב . די חסכוני .מזגן טוב

התרגלתי מהר מאוד לגיר הרובוטי .

השירות של חברת אלדן היה טוב מאוד .הם היו היחידים שהיו מוכנים להתחייב לפיאט 500 .כל שאר החברות אמרו שרק ביום שישי בבוקר ידעו אם יש להם

• תוכן חדש...