Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב, כי רוב הנהגים שיש להם מצלמה רכב, נוהגים כמו מטומטמים (בלשון המעטה) כדי "לתפוס" נהג עבריין

שתי דוגמאות ששמתי לב אליהן לאחרונה ..

1. נוסעים לאט, וממש לאט, בין אם יש קו הפרדה רצוף או מקוטע, רק כדי שנהגים אחרים יעקפו אותם.

2. תופסים את הנתיב השמאלי בכוונה, כדי שיעקפו אותם מימין !

שבת שעברה נסעתי באחד מכבישי הצפון, כיוון כרמיאל, יש כביש מאוד יפה שמהירות הנסיעה היא 60-70. הרכב שלפני נסע במהירות 25 קמ"ש !!! היה קו הפרדה רצוף, אז נסעתי אחריו כ 10 דקות, עד שהיה מותר לעקוף. באיזשהו שלב, הוא נעמד לידי ברמזור , היה לו מאוד חשוב לציין שהוא "צילם" אותי .. אמנם לא עשיתי שום עבירת תנועה , אבל הוא מתלהב מהסרטון .. אמרתי לו שיהיה לו לבריאות, אבל במילים אחרות.

או לדוגמה, בדרכי חזרה מהעבודה , בכביש 6 או כביש הסרגל - כיוון עפולה, יש כאלה שנוסעים בנתיב השמאלי, למרות שצופרים להם, או שמהבהבים בעזרת האור, ובכ"ז תופסים את הנתיב השמאלי , שעוקפים אותם מימין ( לא אני ) רודפים אחרי הרכב עוקף כדי לתעד את הנסיעה...

אז לכל אלה שמתלהבים שהם צילמו נהג שלא נתן זכות קדימה, או עקף מימין, או חתך במסלול .. GET A LIFE

נ.ב. ראיתי שרשור בפורום של 528 עמודים (טוב כאן הגזמתי , אולי פחות) על סרטונים שצולמו בארץ וקראתי חלק מהתגובות... וזה רק מחזק את מה שאמרתי כאן. כל אחד שלא נתנו לו זכות קדימה בכיכר או עקפו אותו מעלה את הסרטון כדי לקבל טפיחה על השכם.

פורסם

אתה צודק,עכשיו כבר סתם מעלים סרטונים של בולשיט כמו שתיארת.

פעם היו מעלים לעמוד בפורום דברים באמת ששווה לצלם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

המיצובישי הזאת נסעה בכביש הסרגל (כולו!) בשמאלי כדי שיעקפו אותה מהימני בכוח, לנהג היתה מותקנת מצלמה. תשפטו בעצמכם.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

חבר נראה לי שאתה מדמיין.

לא נראה לי שאף אחד פה עושה דברים בכוונה בשביל לצלם אותם, כל מה שאמרת עושים גם אנשים בלי מצלמות.

קשה לי להאמין שקיימים אנשים כאלה מטומטמים שעולים על הכביש במטרה של לעצבן את כולם ולגרום לנהגים אחרים לעשות עבירות תנועה, ואז להתלהב שהם צילמו אותם.

פורסם

עם כל החרא שהישראלים עושים, לצערי שום דבר כבר לא מפתיע, אנשים הזויים שמושפעים מריאליטי והפח הגדול, ויעשו כל דבר כדי שגם השם שלהם יכתב ליד איזה סרטון של צינור לילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מסכים לגמרי, ראיתי כבר כמה וכמה סרטונים של אנשים כאן שעושים דווקא כדי "לייצר" סרטון מעניין. כמו למשל, כשרכב מנסה להשתלב בתנועה לפניהם ומאותת, הם יגבירו מהירות כדי להגיד "תראו את הדפוק הזה מנסה להדחף לתור, כמעט נכנסתי בו".

פורסם

קשה לי להאמין שאנשים עושים דבר מטופש כזה.

מכל סרטון אפשר לראות מי באמת התנהג כמו אידיוט.

שימו לב שאפשר לחשב בקלות את מהירות הנסיעה של הנהג שצילם את הסרט, על ידי בדיקת מספר הפריימים לשניה בסרט הוידאו למול פסי ההפרדה בכביש שהמרחק ביניהם קבוע.

אידיוט שייסע לאט כדי לתפוס תמונות ייחשף ופניו יולבנו ברבים.

פורסם (נערך)
מסכים לגמרי, ראיתי כבר כמה וכמה סרטונים של אנשים כאן שעושים דווקא כדי "לייצר" סרטון מעניין. כמו למשל, כשרכב מנסה להשתלב בתנועה לפניהם ומאותת, הם יגבירו מהירות כדי להגיד "תראו את הדפוק הזה מנסה להדחף לתור, כמעט נכנסתי בו".

כאלה דברים אנשים עושים גם בלי קשר למצלמות.

מה שכן המצלמות נותנות לנהג ביטחון, הנהג יודע שהוא צודק ומרשה לעצמו להסתכן בתאונה, כי במקרה הצורך יהיה לו הוכחות מצולמות.

יש לי סרטון של איזה ערבי או ערס מתלהב בשניה שקלט שאני מאותת לעבור נתיב התחיל להאיץ כאילו אין מחר, לא שזה עניין אותי.

אפשר לראות בסרטון שהנתיבים מצטמצמים ואני מחכה שהרכב שמקביל אלי יעבור אותי כדי שאני יוכל לעבור לנתיב השמאלי ולעקוף את הרכב הסעות, ועל הדרך לפנות את הנתיב לרכב בנתיב הכי ימני כדי שיוכל להשתלב בבטחה.

כמובן שהאיתות שלי פעל ובשניה שערס מאחורה קלט את האיתות שלי הוא התחיל להאיץ מ50 קמ"ש לאיזה 80 קמ"ש רק בשביל לחסום אותי כמובן שקיבלתי ממנו כמה צפירות כי פגעתי לו באגו.

[video=youtube_share;kaK0lTsLiRc]http://youtu.be/kaK0lTsLiRc

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

אני רוכב עם מצלמת קסדה באופן קבוע.

הסיבה העיקרית שבגינה רכשתי את המצלמה היא התגוננות.

התגוננות מפני שוטרים והתגננות מפני נהגי ישראל שלא יודעים איך נוהגים.

אני לא מחפש לצלם אף אחד ומעלה סרטונים בהם היתה עבירה משמעותית.

כשאני מעלה סרטונים אני לא מעלה אותם כדי לקבל אישור מאף אחד ולעיתים אף קיבלתי הערות (בונות יותר או פחות).

נהג שמבצע עבירות תנועה כדי לצלם עבירות תנועה הוא עבריין אך הדרך רחוקה מלהכליל את כל מי שיש לו מצלמת דרך.

אני חושב שמצלמות הן כלי מצוין שיכול אף לחנך את נהגי ישראל. נהג שידע שהוא מצולם יתנהג אחרת מאשר נהג שיודע שהוא לא מצולם.

רק חבל שמשטרת ישראל לא מתייחסת ברצינות לכל העבירות שמתועדות בסרטונים.

האמת, כששואלים אותי למה רכשתי מצלמת קסדה אני עונה כדי שכשאני אמות על הכביש, אשתי תדע שאני לא אשם :evil:

סוג של הומור שחור :twisted:

• תוכן חדש...