Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניקו - המהדרין גם בוחרים בעצמם את הפרה והתרנגולת.

ואז הולכים לשדה וקוטפים את הפירות וירקות.

שתיה מכינים לבד בבית, מיץ מתפוזים טריים ובירה מכינים בבית.

אני לא ראיתי קצב ברדיוס של 20 ק"מ מהבית שלי וגם זה לא היה כשר ,אני אוכל כשר.

הולכים לחצי חינם וקונים שם הכול

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אייזן ברמת ישי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי קונה בשר בסופרים? זה או זבל תעשייתי או בשר מאיכות ירודה.

מוצאים קצב נחמד, כזה שיש לו רפת, ובמצלמת האבטחה שלו רואים את הפרות שאתה עומד לאכול, ורוכשים ממנו בשר.

זה בדיוק ככה בפדויים, הוא מגדל את החיות בעצמו.

הכול טרי טרי :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יודע שההורים קונים בשר בקר טרי מהשחיטה אצל קצב בשוק התיקווה, אני אברר את שם הקצבייה, בשנה האחרונה התחלנו ליקנות ליד הבית ביינות בייתן במערב ראשון, קונים טרי שהקצב מפרק מול העיניים מחתיכה גדולה של פרה כמו בסרטי רוקי- הכל מתחיל וניגמר האם אתם מכירים את הקצב שנותן לכם את הבשר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אפשר קישור לתכנית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ואז הולכים לשדה וקוטפים את הפירות וירקות.

שתיה מכינים לבד בבית, מיץ מתפוזים טריים ובירה מכינים בבית.

אני לא ראיתי קצב ברדיוס של 20 ק"מ מהבית שלי וגם זה לא היה כשר ,אני אוכל כשר.

הולכים לחצי חינם וקונים שם הכול

יש מצב שספריאל היה קצת ציני. הוא לא באמת התכוון שצריך להרחיק לכת עד כדי בחירת הפרה. לא חסרים קצבים שמגדלים בעצמם את הפרות.

לפי מה שכתוב לך מתחת לסימלון אתה גר בתל אביב, ונורא קשה לי להאמין שאין קצב כזה בתל אביב. מקסימום תחפש קצת יותר לעומק. בטח גם יש חברי פורום מתל אביב שידעו לתת המלצה.

לא רציתי להיכנס לעניין הכשרות, אבל אני מניח שזו הבעיה המרכזית לגרים בתל אביב. גם אצלי בבית הכל כשר. לעשות סטייק כשר טעים זה קצת יותר מורכב מסטייק לא כשר ומיושן, אבל אפשרי בהחלט.

זה בדיוק ככה בפדויים, הוא מגדל את החיות בעצמו.

הכול טרי טרי :)

אתה גר בפדויים או שלשם אתה נוסע לקנות בשר?

יש אנשים שלא בא להם לנסוע יותר מ10 דקות בשביל בשר, אז אני מניח שמתפשרים וקונים בשר בסופר. אין מה לעשות, הנוחיות באוכל מגיעה יחד עם ירידה באיכות. אין הרבה תחומים באוכל שזה לא בא ביחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גר בבאר שבע, פדויים ממוקם ליד אופקים ואני עובר שם כל יום בדרך לבסיס ככה שאין בעיה לעצור שם ולקנות בדרך חזרה.

ההורים שלי נסעו לפני יום העצמאות לשם במיוחד, אמרו ששווה את המרחק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גילוי נאות - לא צפיתי בתוכנית האמורה.

העניין הוא שגם אין לי אמון באיטליזים הפרטיים. לא יודע מה מקור הבשר בהם ולא יודע מה רמת התברואה והפיקוח במתקניהם. דווקא מבחינה זו אני סומך יותר על הרשתות הגדולות.

לפני הרבה שנים ההורים שלי היו נוהגים לקנות בשר בחנות של מפעל בשר לא כשר באיחזור חיפה (לתוהים - אני גדלתי בבית לא כשר, נושא הכשרות הגיע מצד האשה). עד שיום אחד התברר שגם אצלם מקורות הבשר מפוקפקים או איזו פרשיה מסוג זה. צריך להוסיף - זה היה לפני בערך 30 שנה, העסק קיים עד היום. ההורים שלי חזרו לקנות בשר בסופר, וכך גם אנו נוהגים. עם זאת 90% מהבשר הנצרך אצלנו הוא עוף והודו, בקר בכמויות קקטנות מאד וסוגים אחרים כלל לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם בחברות הגדולות לא תמצא צדק, לא תברואתי ולא מבחינת בשר.

אני יכול להגיד לך שבסופר גדול אחד, שלא אזכיר את שמו, בבשר עוף טחון\בקר טוחנים הרבה עצמות פנימה, ולבקר טוחנים גם את השאריות

והזבל שנשאר שלא שווה הרבה, כמו קורקבנים ועוד שטויות אחרות.

פורסם

מידי פעם יש ברשת סקירות של חנויות בשר מומלצות כמו פה וגם פה ואפילו השבוע ראיתי אחת שאני לא מצליח למצוא כרגע.

גוגל טוב גם לחיפושים כאלו, כמעט בכל תחום. בכל עיר תיה קצביה טובה ואיכותית, צריך לשאול ולנסות כמה פעמים.

בשר טוב יעלה יותר, ולרוב מי שרוצה מוניטין וגאה בעבודתו יקפיד על איכות ותברואה.

הכי טוב לקבל המלצה על מקום משובח שאינו גובה מחירי זוהר ונצנצים, כמו אבו חלווה ביפו או החנות בכפר יונה (אלו בסביבת המרכז שאני מכיר) - כאלו ששווים נסיעה כשמצטייידים בכמות או שבמקרה הם בדרך שעוברים בה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אחרי שנפלתי עם סטייקים ב180 שקל קילו משחיטה טריה רמת הגולן הבנתי שאין טעם להתאמץ והתחלתי לקנות קפוא. לפחות אני יודע שזה הוקפא רק פעם אחת. נכון, אני צריך לדעת להפשיר את הבשר בצורה איטית כמה ימים במקרר. אבל בגמר המונדיאל לאיש מהנוכחים לא עלה בראשם שהאוכלים אנטריקוט קפוא ב60 שקל קילו. בכלל, אני אני מאוכזב מבקר. יש בשרים הרבה הרבה יותר מעניינים וטעימים.

פורסם

אני מאוד אשמח לקבל המלצות על מקום נורמלי לקניה של בשר באזור השרון, כמה מכם כתבו בני דרור וכפר יונה, אבל שכחתם לרשום את שם החנות. עד היום הייתי קונה בשר רק ברשתות השיווק הגדולות וכשאין ברירה אז בסופרים שכונתיים :shock:

מה אתם חושבים על קניה של בשר מבני דודים?

קישור לתחקיר:

http://kolbotek.nana10.co.il/

ד"א, מישהו יודע למה אין אפשרות לערוך את ההודעה הראשית?

פורסם
אחרי שנפלתי עם סטייקים ב180 שקל קילו משחיטה טריה רמת הגולן הבנתי שאין טעם להתאמץ והתחלתי לקנות קפוא. לפחות אני יודע שזה הוקפא רק פעם אחת. נכון, אני צריך לדעת להפשיר את הבשר בצורה איטית כמה ימים במקרר. אבל בגמר המונדיאל לאיש מהנוכחים לא עלה בראשם שהאוכלים אנטריקוט קפוא ב60 שקל קילו. בכלל, אני אני מאוכזב מבקר. יש בשרים הרבה הרבה יותר מעניינים וטעימים.

מה נותנת הפשרה איטית על הפשרה רגילה שהבשר פשוט יושב על השולחן?

• תוכן חדש...