Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שראה את התוכנית וגם למי שלא, איפה אפשר לקנות בשר טרי אמיתי בלי שעברו עליו 1000 מחטים והשרו אותו בנוזל שנראה כמו אתם יודעים מה :shock:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה העיקרית שלו הייתה עם בלאדי שנחשב לאיכותי ועכשיו הבנו שלא,

יינות ביתן תמיד יש להם בעיה עם הבשר, סגרו לכמה סניפים את מחלקת הבשר כבר כמה פעמים.

הוא דיבר על השופרסל, לא ראיתי אותו אומר משהו?

אני מעדיף את חצי חינם או מגה בעיר שעכשיו הבנתי שזה אותו ספק.

אייל

פורסם

בלאדי זה מה שהצבא קונה, זה גועל נפש של בשר.

יש אטליז נהדר במושב פדויים, יש לו סחורה מדהימה והוא נחשב בין הטובים בארץ.

קניתי שם אפילו שטויות כמו קבבים והמבורגרים, לא כמו מה שקונים בסופר, בשר על רמה, מתובל היטב ולא מצטמק כמו האלו שקונים בסופר בגלל השומן.

גם בבאר שבע יש אטליזים טובים יחסית כמו שמואל לוי ושירי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חייב להגיד שיחסית לפרומואים ומסעי ההפחדות שהלכו בפרסומות בערוץ 10 בחודש האחרון ציפיתי למשהו הרבה יותר חמור...

בסופו של יום צריך להימנע מהתוצרת של בלדי שהפכו מבחינתי למוקצים, מה שבאמת מקומם זה מפעל ההזרקות הזה שפועל מתחת לאף של משרד הבריאות ואף אחד שם לא יודע ולא שומע, חוסר אכיפה והרתעה אמרנו?

פורסם

שבועיים של חפירות בפרומואים של ערוץ 10 וזה מה שקיבלנו בסוף בתור ״התחקיר הגדול״?! מחזור של תחקיר מלפני כמה שנים...

לא הבנתי איך הצליחו למרוח תוכנית של שעה עם התחקיר הזה. איזו חפירה...

אני קונה את הבשר מקצב לא יהודי. משלם 130₪ על קילו אנטריקוט אבל מקבל חומר איכותי (וכמה מחברי הפורום שטעמו יוכלו להעיד). בפעמים הבודדות שקניתי בשר ״טרי״ בסופר מיד הרגשתי הבדל בטעם ובמרקם הסטייקים. גם בחצי חינם, גם בטיב טעם, זבל של בשר במחיר מופקע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני קונה בשר במעדיננה של מרינדו ברמת השרון, ולאחרונה 'גיליתי' עוד קצב בהרצליה, אבל אני לא מגלה איפה הוא. אני רק יכול לומר שהפילה אצלו היה הכי טעים שאכלתי אי פעם. מאידך הבשר המעובד שלו (המבורגרים ונוקנוקיות ) לא מוצלח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין דבר כזה "מקום שאפשר לקנות בו בשר איכותי", את המקומות האיכותיים באמת אפשר לספור על שתי כפות ידיים,

כל שאר הקצבים מקבלים את רוב (מעט מאוד טרי באמת) הבשר שלהם קפוא\ארוז ועושים לך ממנו מה שאתה צריך (אם זה בשר טחון לקציצות, או סטייק).

באופן כללי, בסופר, לא משנה כמה הבשר נראה טוב אני מתרחק. תאגידים גדולים תמיד יעשו הכל בשביל עוד כמה שקלים להכנסות,

גם אם זה אומר לחרבן על הצרכן. בתכל'ס אין לך איך להתחמק מכל הזבל הזה אלא אם כן אתה מוכן לשלם אקסטרה (והרבה) בשביל בשר.

אני עושה את המקסימום שמתאפשר לי, קודם כל - נמנע מבשר במקומות גדולים, סופרים, רשתות וכו', מצאתי לעצמי קצב נחמד ואיתו אני עובד.

דבר שני, אם לדוגמא אני לוקח בשר טחון - הבשר נטחן מולי כשאני רואה את כל התהליך. לא לוקח שום דבר ארוז או מוכן מראש.

דבר שלישי, אם תמצא קצב נחמד שלא מפוצץ תמיד באנשים ויש לך אפשרות לבנות איתו איזה קשר אז זה תמיד עוזר, הוא תמיד יבוא לקראתך

וייתן לך נתחים טובים וטריים באמת, שאולי לקונים אחרים לא היה מוכר.

פורסם

כל התחקיר הזה הראה בסך הכל שבסופר קונים בעיקר בשר מעובד וזה מה שממילא רוב האנשים ונים.

אישית קונה אצל ג'וליה באשקלון. בשר סביר במחיר הוגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני קונה בשר במעדיננה של מרינדו ברמת השרון, ולאחרונה 'גיליתי' עוד קצב בהרצליה, אבל אני לא מגלה איפה הוא. אני רק יכול לומר שהפילה אצלו היה הכי טעים שאכלתי אי פעם. מאידך הבשר המעובד שלו (המבורגרים ונוקנוקיות ) לא מוצלח.

יגאל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יגאל?

עופר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מי קונה בשר בסופרים? זה או זבל תעשייתי או בשר מאיכות ירודה.

מוצאים קצב נחמד, כזה שיש לו רפת, ובמצלמת האבטחה שלו רואים את הפרות שאתה עומד לאכול, ורוכשים ממנו בשר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו - המהדרין גם בוחרים בעצמם את הפרה והתרנגולת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל איזור יש את המקום האיכותי שלו, השאלה איפה אתה מעוניין לרכוש ?

כמו כן הייתי ממליץ אולי לסדר רשימה מסורת של קצביות שנבדקו על ידי חברי הפורום לפי איזורים

בהצלחה :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

לא קונים בשר בסופר, בטח שלא ביינות ביתן שמוכרים אנטריקוט במבצע ב59 שקל...

לא חסר קצביות מעולות, חינוואי ברח יפת והסניף בצפון תל אביב, מעדני עופר ברמת השרון ופיטר הומלס בבני דרור

• תוכן חדש...