Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר קריאת שרשורי החתונות של דניס, מתן, ו-samg, החלטתי לפעול לפי המלצת אחד ממנהלי הפורום:

אני מכיר איזה אתר - קארספורום. ראיתי שיש בו מלא עצות לגבי חתונות (וגם קצת מקשקשים שם על מכוניות, כאילו זה מעניין מישהו)

:lol:

...

...ולבקש את עזרתכם.

אז אני עומד להתחתן (בדיחות סטנדרטיות בגיבוב בבקשה - החצי השני תכנס לקרוא את תשובותיכם כאן :wink:).

יש לנו אורחים גם מהצפון וגם מהדרום ויוצא שהאמצע זה באזור שבכותרת. אין לנו כמות מוזמנים גדולה ואנו מעריכים שבפועל יגיעו 140-150 איש.

עקב המרחקים הגדולים, יש העדפה חזקה ליום חמישי.

אנחנו מחפשים מקום שאפשר לערוך בו חופה וגם להביא די.ג'יי., המקום גם צריך להיות כשר.

חשבנו להתחתן באוקטובר, אך נראה שהמחירים יאלצו אותנו ללכת על נובמבר. מכאן נובע גם הצורך במקום סגור למקרה שיהיה גשום.

היינו רוצים לסגור מנה עד 250 ש"ח לאדם כולל כל השטויות של האולם (מלצרים, הגברה, עמלת אשכנזים וכו'). האם נראה לכם אפשרי?

המלצות למקומות מתאימים יתקבלו בברכה.

בהמשך אבקש המלצות וטיפים גם לשאר העניינים שארגון חתונה כרוך בהם.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא מזיק לחזור על ההמלצה :lol: לאונרדו סיטי טאואר ברמת גן. 2 דקות הליכה מתחנת הרכבת. התחתנתי שם בנובמבר 12, יש להם ספקים שהם עובדים איתם במחירים סבירים (ממליץ על סטאר בר+די ג'יי רונן לוי).

תכנן לעצמך תקציב שתוכל לעמוד בו ונסה כמה שפחות לפרוץ אותו.

גימיקים-לא צריך יונים באוויר או רקדניות. תקנה כובעים מצחיקים, עניבות, ועוד פיצ'יפקעס שיעשו שמח. יש חנות במושב ליד נתניה שאיני זוכר את שמה אך המחירים שם סבבה. אולי הרבי גוגל יוכל לעזור.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

בהמשך לשרשור שלי, אני יכול רק להמליץ על האולם בו התחתנתי, "הגלריה". אך אני בספק שמבחינת המחיר זה יתאים לך. בכל אופן שווה לדבר איתם.

אני כאמור, הייתי באותו המצב וחיפשתי מקום שיהיה יחסית באמצע.

מזל טוב ובהצלחה כמובן!

פורסם

התחתנתי ביום שישי האחרון בשמורתה בקיבוץ אפק, טיפה מחוץ לג"ג שלך. מעולם לא נתקלתי בנותני שירות מקצועיים כ"כ - הכל היה מסודר ומהוקצע, בדיוק כמו שביקשנו.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בשעה טובה!

א. לך לאיזיווד יעזרו לך עם הכל, אנחנו ארגנו דרכם כמעט הכל, תכלס שילמנו פחות משהיינו סוגרים לבד.

ב. ביום שישי אנחנו בסוקה וילה במושב בני ציון, אחרי זה אדווח איך היה.

פורסם (נערך)

איזיווד גוזרים קופון ממישהו, אפשר לקבל הכל במחיר נמוך יותר שלא דרכם.

עלויות האולם "שוליות" בשקלול המנה, צלם סביר לא יגבה פחות מ7, עיצוב עוד 3, תקליטן בערך 4, הגברהתאורה שקר כלשהו 3.5ואלו הם דברים קבועים שאינם תלויים בכמות האורחים.

סה"כ 17,500, זה סכום ניכר.

המלצה שלי: אירוע שישי צהריים, אוירה קלילה יותר, אנשים לא ממהרים, השבת נכנסת מאוחר יחסית, התמונות יפות בהרבה (אין טוב יותר מתאורה טבעית).

וויט / גלריה יתגמשו במחיר ונמצאים במיקום גאוגראפי הגיוני.

לחלופין אולם שנקרא ימי זוהר ברעננה, יפה, נקי, טעים, רענן ונכנס בתקציב גם בערב.

אין לי הרבה ניסיון אם אולמות צפונה מחדרה אך ככל שמצפינים הרמה יורדת (יש פחות תחרות).

לאונרדו ?! ל150 אורחים זה רק בקומה למעלה שנראית "לא טוב".

עריכה אחרונה על ידי rgunv

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בדוק את הוילה עם מזל טלה בגני התערוכה. לא בטוח שנכנס בתקציב, אבל שווה לבדוק. היתה לנו חתונה מדהימה שם.

פורסם

מתן, תודה על ההמלצה החוזרת, אך אני חושש שרמת גן זה קצת דרומי מדי, והקרבה לרכבת לא נראת לי מועילה. אני לא חושב שהאורחים יגיעו ברכבת.

samg, אכן תכננתי לבדוק את הגלריה וגם אני חושש שהמחיר יהיה גבוה מדי.

Dittohead, מזל טוב. לגבי קיבוץ אפק, זה די הרבה מחוץ לג"ג שלי. אפילו עד יוקנעם יש לא מעט אורחים שיצטרכן לנסוע שעה וחצי, אז להוסיף להם עוד חצי שעה לדרך זה כבר מוגזם.

noogie, מזל טוב גם לך. אשמח לשמוע עוד פרטים על איזיווד. אם תוכל לשלוח לי בפרטי מה סגרת מולם ובכמה, אודה לך מאוד. איכשהו תמיד היתה לי תחושה שכל מיני מארגנים כאלה בעיקר גוזרים קופון על הלקוחות ולא ממש מוזילים עלויות, אבל אשמח לגלות שאני טועה. לגבי מיקום הארוע שלך, הוא מצוין מבחינתי. אשמח אם תחזור לעדכן אחרי הארוע.

SurfHigh, היינו כבר בוייט, אבל המחירים שלהם פשוט מוגזמים.

חברים, תמיכו לזרוק הצעות. תודה.

פורסם

אמנם כבר ירדת מהם, אבל הייתי בחתונה בווייט בתחילת החודש, ולא ממש אהבתי את המקום. החלוקה למפלסים לא ממש נוחה, וגם הצורה המלבנית של המקום יוצרת תחושה של מסדרון רחב.

בהצלחה!

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

ברור שהם גוזרים קופון, זה לא סוד, אף אחד לא עובד בחינם. ממה שהבנתי חלק נגזר מהספקים וחלק מהלקוח, לא יודע להגיד מספרים מדוייקים.

הם סגרו לנו מחיר טוב יותר באולם משקיבלנו שם לפני שבאנו דרכם.

יש לך אפשרות לקבל דרכם את כל הספקים או חלקם.

השורה התחתונה היא מאד פשוטה:

אתה נותן צ'ק מקדמה של 25% מסכום האירוע מראש והיתרה בצ'ק דחוי ל 3 ימים אחרי האירוע. בזה סיימנו את כל ההתעסקות הכלכלית, אין צורך לספור צ'קים באולם בסוף האירוע.

דבר נוסף, אתה בוחר מרשימת הספקים שלהם, רובם כלולים במחיר, חלקם פרמיום בתוספת.

הם עובדים עם בעלי מקצוע טובים מאד בתחומם, לא עם חאפרים אבל גם לא תמיד עם הטובים ביותר בתחומם (כי מה לעשות שהם כבר בליגה אחרת).

צלמים למשל, לא לקחנו מאיזיווד, לקחנו צלמים שאנחנו מכירים לבד (הם ברמה אחרת גם, אז שילמנו בהתאם).

מאפרת ודיג'י לקחנו דרכם, עופר עוזיאל מפאט קט הוא פשוט מדהים, האורחים נהנו מאד מהבחירות הייחודיות שקיבלנו ביחד עם עופר.

אנחנו התחתנו ב"חוות אלנבי" שזה מקום ייחודי ויפה מאד בזכות עצמו אבל לצערי לא נמצא בגבולות שהקצבת (קיבוץ נצר סירני, דרומית לרשל"צ).

עריכה אחרונה על ידי noogie
פורסם

אני דווקא נגד מתווכים. מי שמגדיר לעצמו תקציב יכול בקלות להגיע למחירים שלהם עם קצת משא ומתן.

לגבי הצ'קים, אתה יכול לסגור אותו סידור עם הספקים שלך, רובם לא מבקשים את הכסף מיד אחרי החתונה כמו שאתה מתאר אלא כמה ימים אחרי.

בנוסף לרוב הספקים העברתי כסף ישירות לחשבון, לא הייתי צריך להיפגש אתם שוב כדי למסור צ'ק/מזומן.

גם הדיג'יי אצלי בחתונה היה מחברת פאט קט, אילן הניג. אצל כל ספק שהיינו בקשנו המלצות והוא הדיג'יי היחיד שקבלנו עליו 3 המלצות אחרי ששמעו את הטעם שלנו במוזיקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני יכול רק להמליץ על האולם בו התחתנתי, "הגלריה"

בעוד שבוע אחותי מתחתנת בגלריה. אשמח לתת חוות דעת.

גם הדיג'יי אצלי בחתונה היה מחברת פאט קט, אילן הניג

אצלנו היה גיא ברנס, גם כן פאט קט. ראינו אותו בחתונה של אחותי (הגדולה) וידענו שזה יהיה הדיג'יי גם אצלנו (התחתנו כמעט שנתיים אחר כך :-D)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
...

המלצה שלי: אירוע שישי צהריים, אוירה קלילה יותר, אנשים לא ממהרים, השבת נכנסת מאוחר יחסית, התמונות יפות בהרבה (אין טוב יותר מתאורה טבעית).

...

תודה על ההמלצה לאולם ברעננה - נבדוק אותו.

לגבי חתונה בשישי בצהריים, זה נראה לי פחות מתאים לדי.ג'יי. וריקודים (מעין שריטה שלי). אם לא תהיה ברירה נשקול את זה.

לאחר מחקר אינטרנטי היום, עלו כמה מועמדים בנוסף לאלו שכבר צויינו פה:

- שירת הים

- Sea & Chef במלון איילנד

- מלון Ramada נתניה

מישהו מכיר? היה? שמע?

פורסם
איזיווד גוזרים קופון ממישהו, אפשר לקבל הכל במחיר נמוך יותר שלא דרכם.

עלויות האולם "שוליות" בשקלול המנה, צלם סביר לא יגבה פחות מ7, עיצוב עוד 3, תקליטן בערך 4, הגברהתאורה שקר כלשהו 3.5ואלו הם דברים קבועים שאינם תלויים בכמות האורחים.

סה"כ 17,500, זה סכום ניכר.

אין לי הרבה ניסיון אם אולמות צפונה מחדרה אך ככל שמצפינים הרמה יורדת (יש פחות תחרות).

לאונרדו ?! ל150 אורחים זה רק בקומה למעלה שנראית "לא טוב".

דוקא בפריפריה האולמות מאוד טובים ויותר זולים מהמרכז (ככה שהתמורה טובה).

לגבי ההוצאות שציינת, תעלה במחירים:

צלם 9,500 - אבל לקחתי אותו כי הוא נשמע לי בחור אמין ואכפתי (אני מתחתן באיזור השפלה והסלון של ארוסתי יהיה בקריות - הוא היחיד שלא דיבר איתי על תוספת בגלל מרחק או לחץ, פשוט אמר שהוא בא לכל מקום בארץ בלי קונצים)

די-ג'יי 7,000 - וזה כי הכלה רוצה זיקוקים ומתופפים (וזה אחרי הנחה, כי במקרה גיליתי שהוא הדי-ג'יי בית של האולם - וגם הוא היה אצלי ואצל אחי הקטן בבר מצווה - לפחות הוצאתי ממנו הנחה על זה).

עיצוב - עוד לא ישבתי על זה.

הגברה ותאורה - 8,000 אחרי הנחה.

לגבי האולם, אני מתחתן ב"חצר נצר" בבאר יעקב, חו"ד תהיה אחרי החתונה...ויש עוד פחות מחצי שנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...