Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכבים הנלקחים בחשבון הם - סוזוקי סוויפט, ספלאש, יונדאי i20, יונדאי i10. (אוט' בלבד)

אשתי ואני מבינים את ההבדלים בין הרכבים מבחינת הגדלים ועל כן אנו צריכים את עזרתכם.

הצורך שלנו הוא רכב אך ורק לזוג לשנתיים-שלוש הקרובות ואז ב"ה רכב שיצליח להתמודד גם עם ילד אחד.

חשוב לנו שיהיה אמין וחסכוני בדלק (למי לא בעצם?). הנסועה השנתית שלנו תהיה בין 10-15K ק"מ בשנה כאשר התקציב כאמור

עומד על 50-55K ש"ח.

תודה!

פורסם

אם תינוק נכנס בחשבון, רק ה-i20 מתאימה ממש. השאר צפופות מאחור, פחות נוח להכניס תינוק ועם תא מטען סמלי בלבד. מצד שני, ה-i20 טרום מתיחת הפנים היא לא מציאה גדולה - לא נוחה (מתלים מושבים), רועשת, היגוי בינוני וגם לא חסכונית במיוחד (גם הסוויפט לא ממש נוחה אבל ה-i20 עוד פחות).

פורסם

שלום יקיר,

מבין ארבעת הרכבים שציינת, יונדאי i20 היא המתאימה ביותר למשפחה עם ילד אחד. הסיבה העיקרית לכך היא תא המטען של ה-i20, שהוא הגדול ביותר מבין ארבעת הרכבים ולכן עגלת תינוק ממוצעת תיכנס אליו בקלות רבה יותר. חוץ מזה כדאי לשים לב שחלק מהמכוניות שציינת (למשל סוזוקי סוויפט) מגיעות ללא מתג לניתוק כרית אוויר קדמית, מה שאומר שאי אפשר להתקין ברכב הזה מושב בטיחות מקדימה אלא רק מאחורה.

מצד שני, כדאי שתדע שהסוזוקי ספלאש והיונדאי i10 אמנם קטנות יותר מה-i20 אבל הן גם מעט חסכוניות יותר בדלק. שנתיים-שלוש זה לא מעט זמן, מספיק זמן כדי לרכוש עכשיו מכונית קטנה יותר ובעוד כמה שנים, כשיגיע הצורך, לשדרג לרכב גדול יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

הרכבים הנלקחים בחשבון הם - סוזוקי סוויפט, ספלאש, יונדאי i20, יונדאי i10. (אוט' בלבד)

אשתי ואני מבינים את ההבדלים בין הרכבים מבחינת הגדלים ועל כן אנו צריכים את עזרתכם.

הצורך שלנו הוא רכב אך ורק לזוג לשנתיים-שלוש הקרובות ואז ב"ה רכב שיצליח להתמודד גם עם ילד אחד.

חשוב לנו שיהיה אמין וחסכוני בדלק (למי לא בעצם?). הנסועה השנתית שלנו תהיה בין 10-15K ק"מ בשנה כאשר התקציב כאמור

עומד על 50-55K ש"ח.

תודה!

פורסם

שלום מיטל,

הנושא של כרית האוויר מקדימה גרם לי לרדת מהמאזדה 2. לפי דעתי בסוויפט כן יש אפשרות לבטל - לפחות לפי המפרט שראיתי בכמה מן האתרים הידועים.

גם לי יש נטייה לבחור בסופו של דבר ברכב הקטן יותר והחסכוני כי באמת שאין לנו כרגע צורך במעבר לכך אבל הבעיה ברכבים האלו שההיצע שלהם בחברות הליסינג נמוך מאוד עד כמעט ולא קיים. למען האמת שכרגע אני אתכם, אלדן, במאמצים למצוא רכב שיתאים לצרכים אבל לא עם הצלחה יתרה. אם תוכלי לעזור בכך, יהיה מצוין.

שלום יקיר,

מבין ארבעת הרכבים שציינת, יונדאי i20 היא המתאימה ביותר למשפחה עם ילד אחד. הסיבה העיקרית לכך היא תא המטען של ה-i20, שהוא הגדול ביותר מבין ארבעת הרכבים ולכן עגלת תינוק ממוצעת תיכנס אליו בקלות רבה יותר. חוץ מזה כדאי לשים לב שחלק מהמכוניות שציינת (למשל סוזוקי סוויפט) מגיעות ללא מתג לניתוק כרית אוויר קדמית, מה שאומר שאי אפשר להתקין ברכב הזה מושב בטיחות מקדימה אלא רק מאחורה.

מצד שני, כדאי שתדע שהסוזוקי ספלאש והיונדאי i10 אמנם קטנות יותר מה-i20 אבל הן גם מעט חסכוניות יותר בדלק. שנתיים-שלוש זה לא מעט זמן, מספיק זמן כדי לרכוש עכשיו מכונית קטנה יותר ובעוד כמה שנים, כשיגיע הצורך, לשדרג לרכב גדול יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

בתקציב שלך נכנסת סוזוקי סוויפט "צורה ישנה", ואין בה ניתוק לכרית אוויר קדמית. אני מצרף לך קובץ מפרט טכני מקורי של היבואן להתרשמותך.

specs.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...