Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה לגבי מה שכתבי בעמוד הקודם? לפי אנטל הG41 לא תומך ביותר מ4GB בDDR3, לעומת 8GB בDDR2.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בהחלט מאוד.סביר, רק ראיתי באתר של קספ, שאין ddr2 2x4gb

יש רק 2x2gb.

מנגד, ניסיתי גם לשים רק סלוט 1 ז"א רק 4gb ועדיין אותו צפצוף

פורסם

אני חושב שמצאתי פתרון לבעיה, ככלה נראה שה BIOS שלך לא מעודכן מזה זמן מה. שכן ישנם 4 עדכוני BIOS ובאורח פלא, האחרון שבהם מייחס תיקון עבור תאימות זכרונון RAM.

הינה הלינק:

http://www.asus.com/Motherboards/P5G41CM_LX/HelpDesk_Download

תשים לב להוריד את ה BIOS האחרון לפי התאריך שיש לך.

זה ההסבר לאיך לעדכן ביוס:

https://www.youtube.com/watch?v=nkUb7qglfIY

** בעקרון אתה צריך DOK ( דיסק און קיי ) מפורמט ל FAT32, מוריד את הקובץ פותח אותו אל הכונן שלך, מכניס ל USB, בהתחלה, כשהלוח אם עולה, יש לך כל מיני אפשרויות, חפש משהו שנקרא אקספרס אפדייט, או גם אם תלחץ DEL תהיה לך אפשרות לעבור לעדכון ביוס גם משם.

בדרך כלל בעיות כאלו קורות כאשר הלוחות אם יוצאים וכעבור שנתיים שלוש, ישנם פה ושם עדכוני BIOS חשובים ולא עושים מכיוון שאין צורך.

זה אמור לדעתי לפתור את כל הבעיות.

bios.jpg

פורסם

אכן עדכון ביוס יכול לפתור בעיות כאלו (לא מעדכנים סתם ביוס, מפני שזו פעולה מסוכנת שיכולה להשבית לוח), הייתי מציע לך בחום לחבר את המחשב לאל-פסק בזמן העדכון.

פורסם

חברים, גם לאחר עדכון הביוס, לא עזר.

חזרתי לקספ, מסתבר שהזיכרון לא תואם ללוח אם.

מתאים רק 1066mhz ddr3

מפני שאין לא בקספ לא באייבורי ולא בשום מקום שבדקתי, וגם הטכנאי בקספ הסביר לי שאני לא ירגיש הבדל בין 4 ל8 ג`יגה בגלל שהמחשב שלי חלש יחסית, אז הלכתי על 2x4gb בהמלצת הטכנאי.

הכי הפליא אותי שזה באותו מחיר 385₪ גם ה 2x4 וגם 2x2.

תודה רבה לכולם על הניסיון לעזור

• תוכן חדש...