Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להשחיר את החלונות האחוריים ברכב ואולי להשחיר מעט את החלונות הקידמיים.

מישהו מכיר מקום טוב באיזור חיפה/קריות/נהריה???

וכמה זה אמור להעלות?

תודה רבהה !! :)

פורסם

אני מאמין שלא עונים לך בגלל שהכל קיים בחיפוש פשוט וגם הנושא כבר טחון.

בכל מקרה אני ממליץ על יוסי מצל פוינט שנמצא בחניון של הקניון בנהריה.

פורסם

כן שמעתי עליו כשעשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי מחיר...וזה די קריטי לי אני חייב לדעת כמה הוא לוקח על כל חלון,

ועל השימשה האחורית?

ותודה על התגובה אח שלי

פורסם
עשו לא מזמן אצלו והעלו לפורום אם אני זוכר נכון 400 שקל לזוג אחורי ושמשה אחורית

כן, גם אני זוכר את אותו הבחור. אם זכרוני לא מטעה אותי, מדובר במיצובישי, נכון?

בכל מקרה, לפי התמונות שאותו הבחור העלה העבודה הייתה מאוד מקצועית.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

סובארו אימפרזה, המקום מומלץ גם בפורום וגם מאנשים מבחוץ, אז כנראה אנשים יודעים מה הם אומרים , שאני ילך לעשות השחרה ( בעזרת השם ב10 עם המשכורת ) אני ילך אליו

Using Tapatalk

פורסם
סובארו אימפרזה, המקום מומלץ גם בפורום וגם מאנשים מבחוץ, אז כנראה אנשים יודעים מה הם אומרים , שאני ילך לעשות השחרה ( בעזרת השם ב10 עם המשכורת ) אני ילך אליו

עכשיו נזכרתי, נכון מאוד. מדובר באימפרזה כחולה.

מצאתי את השרשור של אותו הבחור בשביל פותח השרשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525505-%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%A2-%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A6%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%99-%D7%91%D7%A6%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%94-2007-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...