Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורית הדרי, חיפאית בת 42 ואם לשניים, מוסרת עדות מן השטח בטור ראשון, כמורכבת נצחית על סוזוקי וי-סטרום 1000

http://www.fullgaz.co.il/archive/nov-04/news/fg8861-nurit-1.php

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
נורית הדרי, חיפאית בת 42 ואם לשניים, מוסרת עדות מן השטח בטור ראשון, כמורכבת נצחית על סוזוקי וי-סטרום 1000

http://www.fullgaz.co.il/archive/nov-04/news/fg8861-nurit-1.php

זה קשור לאופנועים?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כתבה נהדרת, מילים נוקבות.

אצלי לא הייתה בעיה. אישתי אפילו דחפה אותי לקנות אופנוע - רק רגע, זה לא קשור לביטוח חיים שלי ? היא רשומה כנהנית... ההההם, נקודה למחשבה :smile:

אהוד

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

פורסם
כתבה נהדרת, מילים נוקבות.

אצלי לא הייתה בעיה. אישתי אפילו דחפה אותי לקנות אופנוע - רק רגע, זה לא קשור לביטוח חיים שלי ? היא רשומה כנהנית... ההההם, נקודה למחשבה :smile:

אהוד

גם לי פעם הובטח CBR900RR מתנה (אם רק אצליח להתעלם ממערכת הבלם הקדמי שלא מתפקדת) - "סע...סע לסדום ערד....תהנה!"

:wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
גם לי פעם הובטח CBR900RR מתנה (אם רק אצליח להתעלם ממערכת הבלם הקדמי שלא מתפקדת) - "סע...סע לסדום ערד....תהנה!"

:lol: :lol: :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
זה קשור לאופנועים?

באמת, מה זה קשור לנו מה קורה במושב האחורי של האופנוע שלנו? אני בכלל הייתי בטוח כל הזמן שריבוע הפלסטיק ה"רך" בסוף הכנף הוא בשביל שיהייה נוח לקשור את התרמיל. עכשיו יצאתי מייד לאופנוע שלי והסתכלתי בריבוע הפלסטיק מאחורה... מנסה להבין. הוא הסתכל אלי בחזרה... ואמר לי בוקר טוב. נבהלתי: אני עוד אצטרך בסוף להתקין ערכת אינטרקום לאופנוע... לדבר עם אנשים... עד היכן? אני שואל.

מנשה ש.

פורסם

"רק חכה אחרי שניקח את המשכנתא"...

זה משהו שאני תמיד שומע בבית...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
"רק חכה אחרי שניקח את המשכנתא"...

זה משהו שאני תמיד שומע בבית...

זה משהו שלומדים בקורס לרעיות?

גם אצלי הגברת טוענת שמבחינתה האופנוע הוא פתרון מצויין לכסות את המשכנתא על ידי ביטוח החיים, וגם כאן (לטענתה) אני מאכזב, כרגיל. :roll:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אשתי אוהבת לעלות על האופנוע רק מתי שהוא לא מכוון, בגלל הויברציות.

לך תבין אותה, נשים.:roll:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

עכשיו אני מבין מדוע הנשים מסובבות את הראש אחרי מנוע V עתיר ממונט, ומפהקות למראה R ארבע בוכנתי קטנטן, שמייבב ביפאנית.

מנשה ש.

פורסם

יש לה טעם יקר אם ויברטור ב1,000 ש"ח לא מספיק לה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
עכשיו אני מבין מדוע הנשים מסובבות את הראש אחרי מנוע V עתיר ממונט, ומפהקות למראה R ארבע בוכנתי קטנטן, שמייבב ביפאנית.

ברור לחלוטין למה הנשים מסובבות ת'ראש אחרי הV טווינים עתירי המומנט....

לא ברור למה הגברים אוהבים את זה...:-P

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

מהסיבות הנכונות, ידידי.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

רגע רגע רגע... מישהו כאן רומז משהו? תן לי תל-אביב-אילת או מטולה-אילת על ה-DL1000 שלי, ואני לוקח חלק לא קטן מרוכבי היפניים המייבים... וזה לא רק בגלל מי שאני כרוכב אלא בגלל מה שהמנוע של ה-DL1000 והמבנה שלו יודעים לעשות.

ואחרי הכל, אני עוד אהנה מכוס קפה באילת מייד עם הירידה מהאופנוע... ואני בן 44 (עשיתי את זה כמה פעמים - אני קורא לזה "זמן איכות")

אבל העלת שאלה מעניינת בעקיפין: למה אנחנו בוחרים את האופנוע שלנו? מה זה אומר עלינו?

ZPICT7342.JPG

ZPICT23091.JPG

מנשה ש.

פורסם
רגע רגע רגע... מישהו כאן רומז משהו? תן לי תל-אביב-אילת או מטולה-אילת על ה-DL1000 שלי, ואני לוקח חלק לא קטן מרוכבי היפניים המייבים... וזה לא רק בגלל מי שאני כרוכב אלא בגלל מה שהמנוע של ה-DL1000 והמבנה שלו יודעים לעשות.

ואחרי הכל, אני עוד אהנה מכוס קפה באילת מייד עם הירידה מהאופנוע... ואני בן 44 (עשיתי את זה כמה פעמים - אני קורא לזה "זמן איכות")

אבל העלת שאלה מעניינת בעקיפין: למה אנחנו בוחרים את האופנוע שלנו? מה זה אומר עלינו?

קרנף, נראה לי שמישהו זרק כאן כפפה.

אני מוכן לשים כסף.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...