Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הרמקולים האחוריים מהדגם pioneer ts-a6975s ? קניתי אותם היום ועוד לא פתחתי את האריזה-נקנה במקום הדגם של jbl gto938 שתכננתי לקנות כי לא היה במקום שקניתי ממנו. אני מתכוון לחבר אותם ללא מגבר. השאלה שלי אם הם מספיק איכותיים לחיבור ללא מגבר?

פורסם

"יותר איכותי" זה סובייקטיבי לחלוטין. ה JBL יורד נמוך יותר (יותר באסי) ולא חסרה לו עוצמה, בנוגע לאיכות אני דווקא אחלוק על דעתם של לא מעט כאן שממליצים על ה 938 ואומר שלא נפלתי. בכלל.

פורסם

לצערי הודעתי נמחקה מפאת צורת התבטאות ירודה.אז כוונתי הייתה לשאול אם יש הבדל ברמת העוצמה של חיבור 2 הרמקולים ללא מגבר. בדקתי וראיתי שבפיוניר רגישות 91DB ובג'יי בי אל רגישות של 94DB. משתמע מנתונים אלו שיש עדיפות ל JBL ללא מגבר כי הנצילות שלו גבוהה יותר. השאלה היא האם באמת ישמעו בג'יי בי אל גבוה יותר בגלל הנצילות הגבוהה או שמא נתון זה אינו משקף בדיוק את התוצאה ויש לשכלל נתונים אחרים. תודה

פורסם

בנוסף ה JBL גם בא בהתנגדות 2 אום מה שאומר שהוא יקבל הגברה חזקה יותר

ויש גם שוני מהותי בין האיכות של ה-JBL לפיוניר מעבר לנתונים על הנייר אך עם זאת הפיוניר לא רעים בכלל ,הבחירה היא שלך.

פורסם

לא כל כך הבנתי. בהתנגדות 2 אוהם לעומת 4 הם צריכים מגבר חזק יותר כדי להיפתח? ככל שההתנגדות נמוכה יותר הם דורשים יותר עוצמת הגברה?

פורסם

ההספק שמספק המגבר הוא כתלות בהתנגדות האלמנט המחובר אליו

ככול שהתנגדות קטנה יותר ההספק שמסוגל המגבר לספק גבוהה יותר.

רוב המגברים מסוגלים לעבוד ב-2 אום לערוץ וב-4 אום בגישור או בהתנגדות גבוהה יותר.

• תוכן חדש...