Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה אאודי A4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למביני עניין... קצת קצת קשה למצוא 1800T בכלל, ועם נתוני פתיחה נחמדים בפרט... קילומטרז נמוך, תוספות מכל טוב, קוסמטיקה מפתיעה יחסית לאאודי.

ועוד בתקציב שנקבע מראש !!

לגבי המכניקה,

מוסכניק די אמין ראה, ואישר... ובכל זאת, בדקנו. 600 ש"ח אבל עם גרמניה לא מתעסקים.

ידוע לי שצריך החלפת 2 זרועות + צמיגים קדמיים (דווקא חדשים אבל פרונט גרוע), ויש נורת אזהרה כתומה עם סימן החלקה, ככל הנראה ESP.

מצד שני, אני עם אותו הרכב, רק במודל 2002. הסחורה מוכרת, ידוע לי מה העלויות ובמה זה כרוך...ואלה דברים לא קריטיים מבחינתי.

אך לענייננו,

הדבר הכי משמעותי פה הוא נזילת שמן גיר...בזה ב"ה לא יצא לי להיתקל אצלי.טפו טפו.

מה זה אומר והאם זה מרחיק ממני שוב את החלפת הרכב??

2014-05-18_22.09.19.jpg2014-05-18_22.09.40.jpg

פורסם

אני מאמין שהדיעה של מוסך (שאמין עליך) ושראה את הרכב , קצת תהייה יותר אפקטיבית מדעתנו אנו (שלא ראינו את הרכב).

ובכל זאת אשאל - מה לגבי נזילת השמן מהגיר ? מה נאמר לך ע"י המכון (אולי בע"פ) ומה אומר המוסך ?

כנ"ל לגבי נורית אזהרה שדולקת ? האם העלויות לתיקון מקובלות עליך / סבירות ?

האם המוכר יילך לקראתך במחיר עקב התיקונים האילו + תיקוני הפרונט ?

alfa 156 2.5.

פורסם

כמעט בכל בדיקה שאני רואה משנתון כזה יש התייחסות לנזילה כלשהי בגיר ואני כבר לא מתרגש מזה- אך יש לבדוק זאת נקודתית במושך. דווקא נושא תיקון הESP נראה לי יקר ומסובך בהרבה על פניו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המוסך אומר שצריך לבדוק לעומק, ובראיה שטחית אי אפשר לקבוע.

המכון,במקרה גם חבר,אומר לא לקנות בלי לעבור במוסך כמו שצריך..

הגענו להסכמה שהבחור ייגש למוסך שלו (מורשה) לבדיקה,ואז נראה מה הלאה עם הטיפול.

לגבי המחיר-מה שסגרנו כלל צמיגים וזרועות,והמנורה איפשהו באמצע...

Edanj

נורה כתומה סימן החלקה,זה בהכרח אומר תיקון מסובך? מנסיוני האישי זה לרוב עניין של חיישן...אבל מה זה עוד יכול להיות לדעתך?

פורסם

יכול ויהיה החלפה של חיישן, רק ניקוי החיישן הקיים, פיוז כלשהו, או משהו מסובך בהרבה. בדר"כ הבעיה היא התהליך עד למציאת הפתרון והתשלום כל נסיון בדרך.מה שכן, חייבים לגשת ולבדוק את הנושא הזה וכן את נושא הנזילה מהגיר. בהצלחה!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שהשאלה יותר עקרונית מגיר או ESP.

ברור שבמחיר ובשנתונים הללו אתה יכול לרכוש רכבים שפחות מועדים לצרות כאלו. אבל אתה כנראה רוצה את הכיוון של האודי הזו. וזו גם טריטוריה מוכרת עוברך.

אפשר גם להבין שחיפשת רכב כזה לא מעט.

בקיצור יש כאן רכיב של סיכון אבל נראה לי שעבורך זה סביר. אם לא, אז כבר מזמן היית הולך על רכב פחות מתגמל ויותר אמין.

אני מומחה קטן מאוד אבל על פניו לרכב כזה משנתון כזה הבדיקה נראית טובה.

ואתה כבר כנראה יודע שאת הכלה המושלמת לא תמצא.

הכי קל זה להגיד שצריך להזהר ולא לקנות. אבל אם זה הרכב שאתה מחפש אז יש גם הימור מסויים בלוותר כי אולי תגלה שאין חלופות סבירות.

אם המוכר מסייע לך עם ה ESP אז זה מצויין (במחיר/טיפול).

ועוד מחשבה שרצה לי בעבר ובמקרה שלך היא ממש מדגדגת. קח את הרכב שלך לבדיקה... סביר שהיא תהיה כל כך יותר גרועה מהכלה המיועדת שזה רק יעודד אותך להחליף.

פורסם

Edenj

כמו שחשבתי,עדיף עוד בדיקה מעמיקה ולדעת בוודאות.

razi.pazi

עלית על האישיו..עם כל האהבה לרכב שלי כרגע,אני בשלב של אם כבר לטפל,לפחות במשהו שיחזיר את עצמו איכשהו.איתו זה כבר לא יקרה...אהבתי,נהניתי,הגיע הזמן להתעדכן.ועם כל הבלגן,שווה כל שקל.

וכמו שאמרת יפה,זה בתכלס הרכב שאני מחפש..וזאת הסיבה לבדיקה מלכתחילה.ברור שזה לא חדש מהחברה,כל העניין של ההתייעצות פה הוא כדי לראות שזה בסדר באופן יחסי.

נחכה לתוצאות מהמוסך מורשה ונהיה חכמים יותר.

תודה בינתיים,אעדכן בהמשך!

• תוכן חדש...